Tema: baisios istorijos
papasakokit kas nors kokia nors baisia savo istorija...
mano baisiausia istorija tokia, kad as bijau ateiviu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → baisios istorijos
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
papasakokit kas nors kokia nors baisia savo istorija...
mano baisiausia istorija tokia, kad as bijau ateiviu
man sia nakty vaidenosi tai ateiviai rimtai be juoku aisku isgeres gan stipriai buvau tai nelabai jau ir su proteliu kas buvo:)Irina nera jokiu tu ateiviu isvis seip tikiu tai tais vaiduokliais nes isitikines pats buvau pas sesers vyra dinginedavo daiktai naktimis ir paryciais jeigu domina galiu papasakoti tau nes labai jau nori matosi istoriju tiesiog parasyk man i anketa ir papasakosiu tau.
isivaizduok, kad esi papludimy, paimk sauja smelio, paskui paimk viena kruopele to smelio ir palygink ja su zemes dydziu, tada pamastyk kiek kruopelyciu dar tokiu pat liko tavo rankoj.palygink ta sauja smelio su musu visata.apsizvalgyk ir paziurek kiek dar daug sauju liko visam papludimy- tai butu visas kosmosas.neimanomas dalykas, kad visam kosmose neatsirastu tokios pat kruopelytes, kuria tu laikai rankoje, tai reiskia, kad gyvybe vistik kazkur yra ir ji gali bet kada atsirasti mums pries akis ir arba pasakyti draugiska \labas\ , arba pradeti su mumis kara
man sia nakty vaidenosi tai ateiviai rimtai be juoku aisku isgeres gan stipriai buvau tai nelabai jau ir su proteliu kas buvo:)Irina nera jokiu tu ateiviu isvis seip tikiu tai tais vaiduokliais nes isitikines pats buvau pas sesers vyra dinginedavo daiktai naktimis ir paryciais jeigu domina galiu papasakoti tau nes labai jau nori matosi istoriju tiesiog parasyk man i anketa ir papasakosiu tau.
o as irgi noriu sia istorija isgirsti
as jau girdejau :PP
sianakt sapnavau kazkoki bachurioka, kuris nieko nenutuoke apie krepsini;p Siaaaaubaaaas! ;D;D;D
baisiausia istorija kad sapnavau jog rytoj lietuva pralaimes pries italija:)
sianakt sapnavau kazkoki bachurioka, kuris nieko nenutuoke apie krepsini;p Siaaaaubaaaas! ;D;D;D
ciuju mane
)
as, tai manau, kad krepsinis atgyveno savo, dabar ateina fules era ((((((((((((((
Irina kadangi tau jau nebe septyniolika tai daba tave bapaisoms atiduosiu N18
Kažkur turiu ir apie ateivius :V nieko ten ypatingo
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → baisios istorijos