601

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

klubas dar vos gimes, nauju nariu reikia, tai taip ir priimam.. jus tik dziaukites tuo, nes poto kai ishpopuliaresim, tai taip lengvai nepriiminesim, turesit ne viena alaus statyt klubo steigejam.. wink nu cia tada kai klubas taps internacionalinis.. wink

602

jo jo o mes vat internacionaliniais zadam tapt jau ne uz kalnu zinokit big_smile~

603

reikia skubeti kol laikas.. smile

604

nea laiko tai bus big_smile bet reik skubet kol galim va taip turbut turejo skambe, ar ne? :]

605

butent wink

606

girdejau kad jus visi norite susitikti ar tai tiesa?

607

Evelina, 17 parašė:

argh big_smile niu tu ir moki gadint paslaptis niu :DDD joa organizuosim grand meeta kai tautvis pasveiks smile O ka? :] prisijungsi gal? :V

PS: Ar man trejinasi ar pas mane parasyta 666 prie zinuciu ? yikes

608

Lauras, 20 parašė:

Tik ir Julijos nepamirsk wink
o sita kaip ta Gina tu rugseji vel kretoj kokioj busi, ar kaip, kad spali nori?

gal rugseji i airija vaziuisiu bet tik keliom dienoms.. man rugseji su savaitgaliais prastai. nes mokslai prasideda

609

Auris, 19 parašė:
Evelina, 17 parašė:

argh big_smile niu tu ir moki gadint paslaptis niu :DDD joa organizuosim grand meeta kai tautvis pasveiks smile O ka? :] prisijungsi gal? :V

PS: Ar man trejinasi ar pas mane parasyta 666 prie zinuciu ? yikes

manau trejinasi big_smile
nu prisijungti negaliu sad
tolokai man iki jusu

610

ok turejau viena geltona korta ir ji dingo!... ir jau  vel priimta as... Aciu uz garbinga vieta Auri:) vat ir nebereik  kukliu mergaiciu klubo! cia matau jau vaikinai merginas priima :-D  speju per visa klubo gyvavimo laika isdrasejo:))

611

Gina 22 >taip... Laikai keicias, keicias ir poziuris ;DDDDD o kas daugiau jei ne pacios merginos mums pades iskuklet ? big_smile

Evelina 17 > tai labai blogai. Mes labai labai labai liudesim be taves sad sad sad sad sad

612

Evelina taigi gryshi juk kada i lietuva.. o visas nedrasiu klubas orouoste tave pasitiks:)) ot linksma bus:)

613

jo jo wink surengsim visa festivali smile negi sunku smile liosvai cia sakycew :]

614

Auris, 19 parašė:

Gina 22 >taip... Laikai keicias, keicias ir poziuris ;DDDDD o kas daugiau jei ne pacios merginos mums pades iskuklet ? big_smile

Evelina 17 > tai labai blogai. Mes labai labai labai liudesim be taves sad sad sad sad sad

hmmo apie koki poziuri cia snekejai?? neikirtau truputuka..

615

nu ciapavaruom temas populiarumas neklausk bet alyviu biski mazoka ? ka darome?

616

Gina, 22 parašė:
Auris, 19 parašė:

hmmo apie koki poziuri cia snekejai?? neikirtau truputuka..

hmmm kalbejau apie klubo poziuri big_smile pasikeite poziuris i merginas kurias nori istot :DDD vat smile taip gal but big_smile nzn jei neaisku klausk pameginsma aiksciau issireikst big_smile

617

Viktoras, 20 parašė:

nu ciapavaruom temas populiarumas neklausk bet alyviu biski mazoka ? ka darome?

joa big_smile ka daryt tai geras klausimas big_smile nzn uzvedam kokia nors kuklia tema padiskutuot ! big_smile

618

ok tema.. jei as ishgeres ne viena ir ne du alaus galiu uzkalbint bet kokio grozio ir bet kokio komunikabilumo (kad ir labai zemo) mergina.. tai gal galiu kaip nors ishsitreniruot, kad tokia pat drasa pas mane butu ir neishgerus? smile vat tema imanoma ar neimanoma neisgerusiam taip pat buti drasiam nauju pazinciu mezgime su panelem? :]

619

hmmm big_smile alia zinai kai paxmelas yra tai rigi drasos buna nes buna viskas pajebat ;D

o siaip tai... :? Manau jei kelis kartus kai ingeres busi ir uzkalbines panele tau viskas pasiseks... tai ir blaivas gal pradrasesi? ;] zinai:) vis siokios tokios patirties turesi ir panasiai? big_smile

620

o is kitos puses tai zinok sveika but biski ikalusiam ant drasos big_smile ne tu pirmas ir ne paskutinis drasos semiasi is laipsniu wink Nes blaivas budamas vistiek nesugebesi taip papliurpt kaip inkales ant drasos ir kai liezuvis atsirises :]