Tema: ZEmaitiskas kampelis !!!
Zmuonis katrei nuo pasirukouti zemaitiska i surasti sava kalbuos draugu rasuom cia
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → ZEmaitiskas kampelis !!!
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Zmuonis katrei nuo pasirukouti zemaitiska i surasti sava kalbuos draugu rasuom cia
joukdarys
saka?
as pusiau zematis bet kazkaip neraukiu ju tarmes
pac kalc, dafiga kou prarondi
kap munei ta kalba tynk... kad anon kor .. zemaite patys geriausi;) ...
Rūta kažkor to mon matyta laba esi. laba i munei tink ta kalba i kas idmuome ka visi kap sneki zemaitiska tavei saka ka esi is kaima nu tada nervs ka paciump bilikap
Viktuora da daugiau nervuokis tai tekra kad vaka ryze gims, krepi tu da diemesi i tuokius.... A, atsiprasau, vejna syki ir as uzkrepiau! bet putuo karta mones kaimieciu nebevadena
taine. zinuoma doudam gara kazkap cia laba jau vesi aukstaice 3 tesam negera negera Aldi sep i as nekrepu daug diemesi bet ka uz pyp i da as pies smorta
mosu ka nie galimybis daugiau
Laba deina drauga zemaite, laba maluonu su jumi pasirokout:)
xa xa i mum smagu
vau kaip ci smagu,nors esu zemaite ir visada kalbu zemaitiskai bet rasyti man kaskaip nesigauna nes nera tokiu raidziu kokiu man reikia:)
mislijau ka daugiau cia bus zemaiciu:V mon tep laba iduome a cia kas mumis supras ;D
vesks yr poike.vesks aišku i laba smagu pasirokouti žemateška.vuo tikrų žemaitiu i nabie laba daug,vese kažkuokei maišyti.i aš natekra žemaite, bet laba gerbu tuo krašta žmuones.
No ne to veina Indre, ne to veina:)
pagoude.įtaro, kad kete nalaba supront, kon mes čia rašuom;););)
ka jus nusisnekat as esu tikru tiriausia zemaite:)
mislijau ka daugiau cia bus zemaiciu:V mon tep laba iduome a cia kas mumis supras ;D
o kam mums ka mumis kas nuors suprastu?
juok skėrtum bitik mes suprontam i mums vėsk i poike
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → ZEmaitiskas kampelis !!!