Re: O kokios merginos iesko vaikinai?
gerbiu tave uz tavo toki poziuri:}
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → O kokios merginos iesko vaikinai?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 16 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
gerbiu tave uz tavo toki poziuri:}
Giedrius20, per skrandį, ne kaip kitaip...
Viktorija, skrandis ir masitas - antraeilis dalykas. nu jei nemoka panele isvirt barsciu, na ir kas? Fignia tas skrandis
Giedrius20, per skrandį, ne kaip kitaip...
Nu nepaslaptis kad vaikinai megsta pavalgyt, bet taip pat nepaslaptis kad geriausi kulinarai vyrai... Tai vat tas yra nebutiniausias merginu zavesio bruozas, bet vienas pagrindiniu
Viktorija, 24 parašė:Giedrius20, per skrandį, ne kaip kitaip...
Nu nepaslaptis kad vaikinai megsta pavalgyt, bet taip pat nepaslaptis kad geriausi kulinarai vyrai... Tai vat tas yra nebutiniausias merginu zavesio bruozas, bet vienas pagrindiniu
nesupratau kazko... tau mergina reikalinga ar vireja?
na kodel visi nori savo paneles prie puodu statyti?
Na mano galva tai isvaizda labai subjektyvu.. Vieniems atrodo grazios kiti i tokias net ziuret negali... Pripazinkim vaikinukai kad jei visiems butu grazu tas pats tai visi nepasidalintume ta 1 mergina
Na o man tai atrodo kad panele turetu buti tokia kuri neleistu savo vaikinukui tapti eiliniu slunkiu... Jei ji nebus mis nuobodybe ir tylene tai manau kad jos charakterio gerieji bruozai suzaves vaikinuka ir per pirmaji susitikima. Vis del to ne visi vyrai pasauly yra vede manekenes, bet buvo suzaveti kazkokiu tai budu
respect Giedius už tokią nuomonę
~
nes vyras juk įgimtai yra medžiotojas, o sumedžiotą grobį maistui paruošia moteris ;D ;D ;D
bet va man tada iskyla klausimas.. kodel tada taip garbinami tie skaiciai 90X60X90? kodel yra tokia vyru kategorija, kur vercia savo merginas ir zmonas didintis krutis, kad jiems patiktu? mano nuomone, tai jau iskrypimas...
Arba vat elementarus dalykas sitame saite: merginai, kuri isidejusi fotke su erotikos elementais (kad ir kokia ta "kysanti stringu gumele" butu nuvalkioti) raso daugiau nei tai kuri isidejusi belekokia fotke?O sakote, kad isvaizda nesvarbu...
bet va man tada iskyla klausimas.. kodel tada taip garbinami tie skaiciai 90X60X90? kodel yra tokia vyru kategorija, kur vercia savo merginas ir zmonas didintis krutis, kad jiems patiktu? mano nuomone, tai jau iskrypimas...
Arba vat elementarus dalykas sitame saite: merginai, kuri isidejusi fotke su erotikos elementais (kad ir kokia ta "kysanti stringu gumele" butu nuvalkioti) raso daugiau nei tai kuri isidejusi belekokia fotke?O sakote, kad isvaizda nesvarbu...
tai jau manau kad jie visi tikisi vieno ir to paties.. numaut tuos stringus..:D :D:D:D:D:D
kas sake kad garbinami tie skaiciai ? tai tik mados pasaulyje ir viesumoje, o moterys viska didinasi is tustybes. as pvz turiu savo skoni, man patinka tam tikros isvaizdos merginos, ir jos tikrai nera tobulos, tiesiog man patinka tam tikri ju veido bruozai, o svarbiausia kas yra tarp ausu...
Mantai, kalbant apie stringus tai tu teisus (net nesusimasciau..).. sian girdiejau labai gera fraze apie vyrus ir moteris: "moteris is vieno vyro tikisi labai daug, o vyrai tikis is visu moteru tik vieno":}
O kad skaiciai garbinami? tai negirdejai apie moteris priverstas vyru siekti ten tu idealu ( as ne tik apie manekeniskas figuras, bet gi yra kategorija vyru, kuriems patinka superstoros ir del to tukinanciu savo zmonas...)
tokiu vyru nesuprasiu.. tai susirask ishkart tokia kuri tau patiktu.. o ne susiranda viena poto ja keicia... idomiai..
ghmz.. as irgi, nu bet vat kad yra tokiu tai faktas.. as taip isivaizduoju, kad pvz storule nera taip lengva rasti, nors bendriau JAV tai jos visos nekudos...
:::
niekad nebuna taip kaip nori, tai ir ne nebandau kurt kazkokio idealo, svarbu butu lengva bendraut, panasus charakteriai ir pomegiai, o toliau kaip dievas duos
na taip.. is tikro aplamai antros puses ieskojimo atzvilgiu tu teisus.. esu patyrusi kad is to idealo kurimo nieko gero....
parashysiau grazios ir protingos bet zinau kad taip nebuna, tai tokios perviduriuka kad nebutu labai baisi ir labai kvaila, aisku kad nereiketu uz lezuvio traukt ir kad butu apie ka diskutuot, nes dazniause jeigu buna kalbi tai apkalbineja kitus zmones, siaip pats nemegstu kitu zmoniu apkalbinet su tokia tikrai nesugyvenciau.
kodel nebuna? jug buna
na, wisu pirma tai ji turetu lengwai bendraujanti buti, kad nereiketu peshti po zhodi...
su humoro jausmu
nekenciu paniureliu... moketu palaikyti sunkiomis situacijomis. kad butu paprasta, nepadauginusi makiazho ir ziedu... nesistengtu atrodyti ishskirtine, atkreipti wisu demesy y sawe. moketu sujaudinti
![]()
tai wat. tik kad gaila tokiu nera
o gal tiesiog nemoki ieskoti? tokiu tikrai yra... reikia tik atidziau paieskoti
na, wisu pirma tai ji turetu lengwai bendraujanti buti, kad nereiketu peshti po zhodi...
su humoro jausmu
nekenciu paniureliu... moketu palaikyti sunkiomis situacijomis. kad butu paprasta, nepadauginusi makiazho ir ziedu... nesistengtu atrodyti ishskirtine, atkreipti wisu demesy y sawe. moketu sujaudinti
![]()
tai wat. tik kad gaila tokiu nera
o vat pamastyk, ar butu idomu su idealu bendrauti? ar nepradetu kilti pavydas zinant kad ji bendrauja su kitias vaikinais?galiausiai ar nesijaustum jos seseliu? ideala rasti nesunku, bet sugebeti islaikyti jau cia kitas reikalas:}
ar nepradetu kilti pavydas zinant kad ji bendrauja su kitias vaikinais?
tai man tox pavydas kyla ir su neidealia panele draugaujant:))
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 16 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → O kokios merginos iesko vaikinai?