81

Re: Kokios jūsų ydos?

na matai, kai kuriems nereikia, tai jiems ir "fui".

82

Vytaute, 22 parašė:

Atsiprašau jei ne į temą bet kaip jūs internete įdetate savo temą nes aš irgi turiu mintį ir negaliu pasakyti.

Vytaute, kai perziurineji temu sarasa, virsuj desinej yra toks mazas uzrasas "nauja tema", atidziai perzvelk, nes as irgi sunkiai radau ;]

83

Rita, 20 parašė:

na matai, kai kuriems nereikia, tai jiems ir "fui".

zinai, geriau jau susilaikysiu, nei sapnuosiu kosmarus paziurejes tavo avatara ;]

84

:-D
o as cia specialiai tokiems kaip Tu:p

85

o aciu, as ypatingas... malonu.. nepyk, izeist nenorejau tikrai. as ne toks ;]

86

Rita, 20 parašė:

nuolatinis sekso alkis

O, tai tu pas mus nimfomane:D)

87

Julija, 19 parašė:
Rita, 20 parašė:

nuolatinis sekso alkis

O, tai tu pas mus nimfomane:D)

as ne nimfomane! nimfomanems sekso troskimas - sportinis interesas, o man tai vienas gyvenimo varikliu, nes jauciu malonuma!

88

Nimfomanes to sekso taip ziauriai ir nori del malonumo:D bet kadangi pernelyg jau daznai jos to nori, todel tai ir laikoma liga. Sportinis interesas... Ne, tai ne nimfomanija:D

89

Jurgita, 14 parašė:

kokio0s jusu ydos? :!

NA mano yda yra viena per daug visas merginas myliu ka daryti?:?

90

Julija, 19 parašė:

Nimfomanes to sekso taip ziauriai ir nori del malonumo:D)

jos del malonumo jo nori, nes to malonumo nepatiria. nimfomanija yra pripazistama liga. jokia as ne nimfomane... tik gal mano vaikinui pasiseke... big_smile)

91

Rita, 20 parašė:
Julija, 19 parašė:

jos del malonumo jo nori, nes to malonumo nepatiria. nimfomanija yra pripazistama liga. jokia as ne nimfomane... tik gal mano vaikinui pasiseke... big_smile)

Patiria tos nimfomanes, patiria. Tiesiog jos tai lb daznai nori patirti:D) o jei, sakai, tavo vaikinui pasiseke, tai tada jokia cia ne yda:D)

92

yra didesniu ydu:-)

93

pavyzdžiui,valgant čepsėti...

94

Julija, 19 parašė:
Rita, 20 parašė:
Julija, 19 parašė:

Patiria tos nimfomanes, patiria. Tiesiog jos tai lb daznai nori patirti:D) o jei, sakai, tavo vaikinui pasiseke, tai tada jokia cia ne yda:D)

julija butent kad nepatiria.nimfomanes pastoviai siekia to malonumo ir nepatiria ir vel siekia. del to ir laksto pas visus,nes jom svarbu ne su kuo ir kaip o pajust ta malonuma

95

Arunas, 20 parašė:
Julija, 19 parašė:
Rita, 20 parašė:
Julija, 19 parašė:

julija butent kad nepatiria.nimfomanes pastoviai siekia to malonumo ir nepatiria ir vel siekia. del to ir laksto pas visus,nes jom svarbu ne su kuo ir kaip o pajust ta malonuma

Patiria. Gi kaip tik neseniai apie tai skaiciau straipsni. Nimfomanes orgazma per diena patiria po belenkiek kartu. Jos vos ne visada vaiksto susijaudinusios. O kad jos to sexo nori del malonumo ir joms nera lb svarbu, su kuo malonumas bus patirtas, tai as jau ta ir taip sakiau:D)

96

Benas, 23 parašė:
Jurgita, 14 parašė:

netikiu kad tu te jas taip ir myli...gal tik susizhavi ir tiek ;]

97

cha cha cha cha ...........!!!!!!!!!!!!!

98

Net nebutina kokias komedijas per TV ziureti! Kai paskaitai apie ydas...hihihihi...tai daugiau jau nieko hihihi nebereikia hehehe!!!!!

99

Jurgita, 14 parašė:
Benas, 23 parašė:
Jurgita, 14 parašė:

netikiu kad tu te jas taip ir myli...gal tik susizhavi ir tiek ;]

jei ka vyrai myli beveik visas merginas big_smile ir nereikia ce aiskinti pamatom , susizavim ir isimylim big_smile per diena uii kiek galima kartu isimileti big_smile

100

;DDDD