Tema: ka daryti kad plaukai taptu storesni?
mano plaukai lb ploni ka daryti kad jie tokie nebutu?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → ka daryti kad plaukai taptu storesni?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
mano plaukai lb ploni ka daryti kad jie tokie nebutu?
koses daugiau valgyk o istikruju tai nezinau
neskani gi ta kose:)
visada kai ishsiplauni galva, naudok ir balzama. Nusipirk plaukus stiprinanciu kaukiu. Dienos metu stenkis nenaudot jokios chemijos(putu, zele..). Ir pagerk a+e vitamina
be to issiplovus galva niekada netrink plauku ranksluosciu,geriau juos suvyniok ir leisk patiems isdziuti....kas cia dar....aaaaa...va....ir dar stenkis nenaudoti elektriniu prietaisu plaukams,t.y vadinamu "vafliniu",dziovintuvu,fenu ir kito slamsto:D
as kiek zinau, kad plaukai sustoretu, reikia pirma juos nuskusti bet turbut nlabai noresi to daryti
o jeeee.....berniukai VISADA randa iseiti,nors kartais tai buna visiskai nelogiska:D
o kodel? visai logiskai mantas parase ir dar prirase, kad turbut nelabai nores to daryti, tad kas cia nelogisko? o tiesos tame kazkiek yra
tu pagalvok,turi panele plaukus,ane.....ir ji tik nori,kad butu storesni, vadinasi,tie plaukai jei reikalingi......nzn....man tai plauku storusmas su plike kazkaip nelabai risasi....nieko nesakau,plaukus reikia pakirpti,kad jie nesisakotu ir visa kita,bet kad plikai....tai dar tokio bajerio negirdejau:p
as kiek zinau, kad plaukai sustoretu, reikia pirma juos nuskusti bet turbut nlabai noresi to daryti
na as kiek girdejau tai tik maziem vaikam jei nori kad storesni butu tada reikia plikai nuskusti:)
nu tai jis prirase,kad turbut nenoresi to daryti masto gi zmogus jis nuomone pasake, o nepasiule bent as taip manau o tas "vaflinis" tai geras ;D
dilgeliu nuoviromis isskalauk plaukus pas teta buwo lewi plaukai,pora kart pasiplove ir dabar tikrai ju pastorejo ir seip graziau atrodo jie.. beje dziovintuvas jei jis yra geras plauku beveik negadina..ta pati galiu pasakyt apie tas "vaflines" ir tiesiklius..
tokios nesamones dar negirdejau
galiu patarti vat mano plaukai buvo lb ploi ko tik nenaudojau visokius brangiausius sampunus pirkau ir t.t. tai va reikia istikruju kas antra diena galva plauti su kiausinio tryniu
galiu patarti vat mano plaukai buvo lb ploi ko tik nenaudojau visokius brangiausius sampunus pirkau ir t.t. tai va reikia istikruju kas antra diena galva plauti su kiausinio tryniu
padeda?
kiausini ant galvos uzsimusk!!!
Mantas, 20 parašė:as kiek zinau, kad plaukai sustoretu, reikia pirma juos nuskusti bet turbut nlabai noresi to daryti
tokios nesamones dar negirdejau
as tai girdejau kad plauku tik daugeja bet kad jie storeja :?
nemanau
As nemanau kad ji tuos savo plaukus ir pastorins, iseities nelabai ir yra!!! tik savuosius reikia tausoti ir juos priziureti , kad visai nesuplonetu ir nenuslinktu!
su plaukuciais tai problema...o del to kiausinio trynio tai tikrai girdejau kad padeda...
Nusipirk sampunu,kondicionieriaus ir aliejuko bet pirk is kirpyklos patikek jie tikraj weiksmingi..bet ir kainuoja nemazaj
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → ka daryti kad plaukai taptu storesni?