Re: nedrasiu ir kukliu vyru klubas organizuoja meeta vilniuje !! :D~
pirmas meetas kuris mano manymu turi iseiti:) saunu busiu bet po perkunais.. pati jauniausia.... ech...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → nedrasiu ir kukliu vyru klubas organizuoja meeta vilniuje !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pirmas meetas kuris mano manymu turi iseiti:) saunu busiu bet po perkunais.. pati jauniausia.... ech...
problema ta kad as gyvenu mazeikiuose vasara.taip kad atvaziavimas,parvaziavimas man atiseitu 100lt(studentams nuolaidu vasara nera)
yra kazkokia akcija jei nera 24 metu puse kainos traukiniu vaziuojant
traukiniai nevaziuoja is mazeikiu i vilniu
o tai kai mano drauge traukiniu namo is vilniaus vaziuodavo
o man jaunos mergaites arciausiai sirdies ;D
nesiparink del to amziaus nes po poros bokalu alaus viskas issilygins
traukiniai nevaziuoja is mazeikiu i vilniu
o tranzuot nenoretum pabandyt ar bent jau paieskot , gal atsiras pazistamu vaziuojanciu i vilniu
blogiausiu atveju tranzuok iki artimiausios traukiniu stoties
turetum tu vilniui pas ka apsistot?
jop daug kas netures kaip patom namo grizt, tai gausim iki ryto buut ;] iki pirmuu autiku ;] oj kaip skauda galva!! grrr!!
bet nu ir grand meetas cia gavosi ;]
manau sita reikaliuka isspresim nusiziuredami naktiniu marsrutus ir reisus
blogiausiu atveju as galiu negert ir labai sekmingai visus namo isveziot
na del transporto nesijaudinkit:) galesite kartu ir rytiniu palaukt:) siltos naktys, ne beda:D tik stai kaip tik tom dienikem busiu isvykusi.... na nepalankiai mes cia suplanavome... bet juk bus kitu(jei bus):)
vie3nu zpdziu matosi prasideda pasakos nera kur vieta nera kas organizuoja iki sekmes jums
Nieko cia droviu bernu gi toosas tai dar pati iniciatyvos imtis turesi, susirasi koki va Lauras arba mane nusikabynsi
koks cia tusas?koks?kas uzmane ten einam taip?
vie3nu zpdziu matosi prasideda pasakos nera kur vieta nera kas organizuoja iki sekmes jums
zmogau jei as rasau jog man nepavyks atlekti, reiskia taip yra isties! jei nesupranti elementariu dalyku, manes kaltinti nereikia!
):()
O tej tiksliai zinot ka weiksit ir panasiai? nju nes 12diena (sestadienis) susitiksit,sumastysit i koky ciliaka,o ten wietu nebus
bus rezervuota boulingo 2 takeliai:)
patikslinimas , bus rezervuota sale su dviem boulingo takeliais ir dviem biliardo stalais vilniaus centre.
jei tu nuo ziniu atsilikes tai nereikia cia visiems savo nezinojima reiksti
MIELIEJI ZMONES nieks prievarta jusu nevaro i ta meeta ir nieks nemaldauja kad jus ateitumet !!!
tegu ateina tie kas is tiesu noretu susimatyt ir gerai praleist laika , kuriems sitas dalykas is tiesu idomus ir rupi. o tie kas skundziasi organizqavimu ar kitais susijusiais su meetu dalykais tegu patys prisijungia ir ka nors pasiulo o ne kritikuoja ir proto bokstus vaidina nieko negaledami pasakyt
saunuolis tautvydai... ! buskis tau.. Siandiena as gera;)
bus rezervuota boulingo 2 takeliai:)
Kur? jeigu galima tiksliau
kita savaite viska pranesiu. palik tel nr man arba tautvydui parasysim sms
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → nedrasiu ir kukliu vyru klubas organizuoja meeta vilniuje !! :D~