Re: ar draugautumete su jaunesniu uz save vaikinu???
o kas jau butu kad ir su vyresne draugautum baisaus ten daikto, na nekalbu ten apie 48 metu skirtumus ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar draugautumete su jaunesniu uz save vaikinu???
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o kas jau butu kad ir su vyresne draugautum baisaus ten daikto, na nekalbu ten apie 48 metu skirtumus ;D
linai cia jau aisq buvo
Niu as tai su jaunesniu saves neisivaizduoju, nors buvo galimybiu..
as tai ne...geriau paieskociau merginos )
o su viresnem merginom visai smagu
man tai ir su jaunesnem ir viresnem smagu bet kartais su viresne net nesupranti kas daros:))
nu dar is tikro zmones priklauso juk viskas nuo amziaus wa pvz. dabar tai tikraj nedraugauciau su 12-eciu bet tarkim jei panelej 19 tai mano manymu nieko tokio jei bachuruj butu koki 17... nebent protas butu kaip 14-ecio ;D
man tai ir su jaunesnem ir viresnem smagu bet kartais su viresne net nesupranti kas daros:))
ko tu ten nesupranti? ;]
hmm...nemetuose gili esme...:) siaip mane traukia vyresni,,nes faktas,kad taip yra,,nori tvirtumo...o su jaunesniais dabar tai ne nezinau.,,bet kaip sakant meilei nesvarbu kiek tau metu
na va as pazystu viena zmogu kuriai db 27 ir jau turi du vaikus bet issiskyrus su vyru pradejo draugauti su 17metu vaikinuku:) idomu kaip jiems sekasi
man atrodo kad nera svarbu metai svarbu kad butu meile ir supratimas
ziurint kiek kam metu yra..nes jei tau pwz 16 o jam 14 taj skirtumas labaj jaustusi,o jeigu tau 20 o jam 18 taj wiskas liux:) o kuo toliau tuo tas skirtumas maziau jauciasi
ziurint kiek kam metu yra..nes jei tau pwz 16 o jam 14 taj skirtumas labaj jaustusi,o jeigu tau 20 o jam 18 taj wiskas liux:) o kuo toliau tuo tas skirtumas maziau jauciasi
jo cia tai tau visiskai pritariu
zinau zinau kuo toliau tuo labiau jus norit jaunesniu sviezienos
zinau zinau kuo toliau tuo labiau jus norit jaunesniu sviezienos
o ka blogai ne senuku gi ieskoti
bet is kur ts pedikiuros manikiuros pas mus ? solerimai prajuokinot :-D yra kuriu oda lupasi nuo darbo bachurai neturi kada y solerimus geriau koke pana nusivesti y restorana :]
metuose nera esmes svarbiausei yra pasitikejimas tarpusavio o tie metai... nesakau kad paskutinei vietoj nes taijp nera
su jaunesniais ne.... nors priklauso kiek jaunesnis metai, pora dar nieko bet dar jaunesnis nu jau ne iskrypimas kazkoks jaunesnins jaunesniam nelygus :V
tik ne su jaunesneis...kotegoriskas didelis-ne...:)
nesutariu su bendraamziais su jaunesneis tuo labiau....
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar draugautumete su jaunesniu uz save vaikinu???