41

Re: siaubo istorijos

apie vaiduoklius namus labai jega istorijeles..reiktu man prisimint...kaskada dauk zinojau:D
tuoj ash tuoj...

42

sakau nuvarykit i antakalnio 25, as siaip medziagos biski buvau surinkes, dar dabar turiu papke visa lygtais big_smile

43

manes, kaip jau minejau, ten niekas net surishto nenuwilktu big_smile

44

o patikek , visai idomu big_smile as ten radau foto juostele vidui, va ten tai baisu, kazkokios vaiku nuotraukas, bet tokios baisios, kad...

45

rimtaj?? nu papasakok placiau! kuo jos baisios?? kas ten buwo??

46

tu is vln? jei taiop galesiu kada duoti ta juostele visa, jau seniai guli jis pas mane. papsakoti neiseina

47

ne, ash ish kns, bet kai busiu wln turesiu omeny. shiaip su darbo reikalais karts nuo karto ten tenka nuwaziuot. o tu tik juostele turi, ar ir nuotraukas pasidares?

48

turejau ir nuotrauku biski padares, bet jas atidaviau kazkokiai korespondentei, o juostele pasilikau

49

ir kas siaip ten matosi? waikai?

50

jo, veidai, poroje, kazkokie pastatai

51

waiduoklishki weidai?.eina sau! net siurpas pereina... ir nebijojai tu ten eit?

52

ne vienas ejau, o keturiesi, . o veidai tai neveiduokliski, bet tokie baisus, kai kur deformuoti

53

aaaaa!!! nekalbekit apie tokius dalykus big_smile man siurpai begioja po kuna... ziauriai bijau tokiu baisybiu neutral

54

sry, jei isgasdinom, bet cia jau tokia tema, tai ka jau padarysi big_smile

55

rimtas gi ash vilniuj gyvenu...reiktu susiorganizuot ir nuejt nes man patinka namai vaiduokliai...ash prie kauno kai tetis zvejodavo nuejdavai i vienus namus kur juos buvo pastate kai kruonio elektrine ta state o daba ten nieks negyvena tai linkma pavaiksco arba dar name sudegusiam irgi linkmsa buva...arba o buvusioj mokykloi i rusi leidaus bet ten senas toks vienkiemis buva tai ten jau nebelinksma buva:D

56

reikejo parasyt pradzioj silpnu nervu skaitovams nepatartina ziureti...

57

nu joa smile smagu gal, bet wistiek.... kai ash 100% tikiu, kad tokie dalykai egzistuoja, taj nelabai traukia susitikti su inirshusia shmekla;) kas nors ish jusu yra kwietesi dwasias?

58

reikejo, bet ir siaip turetu buti gan aisku

59

Tautvydas16> shita fraze tik dar labiau paskatintu juos skaityti toliau;D

60

as nebandziau, bet noreciau... nzn, galk ir neverta, bet tikrai idomu butu big_smile