81

Re: Kada pirmą kartą prisigėrėt?

Saulius, 24 пишет:

niu seip as asmeniskai prisigeres iki zemes graibimo kaskaip net neprisimenu kada paskutini kart buvau big_smile bet kai buvau pacukas kaskaip daznai tekdavo big_smile daba jau tiek nebegeriu big_smile

tai vat kol jaunas dar esu leidziu siek tiek sau pakvailioti.. big_smile kol dar studijuoju, seimos nekuriu ir pan. galima ir pakvailiot biski :V:)

82

Ech.. Mano 14tas gimdienis.. starka su cola.. litras ant keturiu.. uj negerai tada buvo.. dar dabar tevai saiposi.. big_smile big_smile

83

mana pirmas kartas 14 nuo tada zinau riba big_smile

84

jo, reik zinot riba.. o tai netycia galima per mazai isgert nezinant ribos.. big_smile

85

Darius, 19 пишет:
Julija, 19 пишет:

Tai si savaitgali jau juros svente, ane? Gerai tada:D)

zadi apsilankyti ir prisigerti big_smile big_smile big_smile

Buvom Palangoj, galvojom nukeliaut i ta svente, taciau planai truputi pasikeite... Tad prisigeriau kitur:D

86

as poto kai prisigeriau daugiau taip daug ne geriu nes baisu big_smile

87

13 metu :-]

88

man tai po gero prisigerimo pasidare baisiai slykstu gerti alkocholini gerima, o per prievarta  kazkaip nesinori,,,,,,tik gurksteli truputri ir liezuvis lekia lauk pasislykstedamas skoniu.......feeee......nebent koki likeriuka vat isgerciau big_smile ......

89

Nemanau,kad yra idomu kazkam zinoti kas kada prisigere.Kazkokia kvaila tema.

90

Austeja, 20 пишет:

kada tikrai pirmakart prisigeret (iki zemes graibymo) ???
tai kada atsitiko??????

nu siaip iki zemes graibymo neteko bet kad jau atsisedus uzmigt teko.:)

91

12 metuku big_smile

92

mmm.. 16 metuku.. bet dabar zhiuriu publika vis jaunesne megsta ekstremalesni pasigerima.. smile

93

arturas joa:D as ytariu kad jie ateity bus alkogolikai:D o jei rimtai tai jie nemasto;) musu laikais buvo jei gery tada kietas;D kaip daba **** smile bet ytariu tas pac;)

94

mmm,pirmas tox jau  rimtesnis per 100-tadieni....o jau kita diena kaip prastai buvo,galvojau,kad numirsiu.....:Dbet isgyvenau:D

95

na taip....vieni isgyvena, o kiti ne .........

96

neprisigeriau

97

Pirasis toks kartas, kai buvau 16m, daugiau neteko to pakartoti, nes po to karto zinau kiek galiu ir kada jau ne!

98

oj turbut 15...:D bet ir tai vos ne iki komos buvo.;D ir viskas per sesute nes sventem jos 18 gimsiuka...:) ajajai ryta tai kaip siandien atsimenu...;D

99

as va neseniai:D bet kita diena viska atsiminiau ir taip juokinga buvo..... big_smile iki siol big_smile

100

Pirma karta stipriai prisigeriau 17 metu, tada gerai priklijuotos grindu plyteles kliuvo o ir ant rytojaus neviska prisiminiau... cia buvo labai keista, nes taip tada atsitiko pirma karta...