Re: kodel beveik visi lietuviai emigruoja butent i londona?
I londona atsikeliau del atsitiktinumo ir nesigailiu. Pagrinde del to kad ten stroikese darbo netruksta
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → kodel beveik visi lietuviai emigruoja butent i londona?
I londona atsikeliau del atsitiktinumo ir nesigailiu. Pagrinde del to kad ten stroikese darbo netruksta
lenkus visai reikia jau saudyti...nes tiek ju priviso uk, kad net bjauru daros...reiktu ir jiems koki genocida pravesti
greit jumis ten londone boingladenas ihssprogdins
nagi,,, kodel lietuviai visi nori vaziuoti i londona?? man ten per daug zmoniu,, as pati esu north welse,,, ir man labai patinka,, gyvenu ir dyrbu miestelyje,, kuriame yra 10000 zmoniu,,,:D labai esu tuom patenkinta,,:D londone as tikrai pasimesciau:D
gaidys visur iskyrus lietuva lietuva geriasuia aisku biski blogai piniginiu atsvilgiu o kad i londona beveik visi emigruoja tai cia neamone taip tikrai nera visi varo i kur gali ar kur pazystami givenna
Na I Londona mano manimu visi vaziuoje visu pirma del to kad graziai skamba, as pati dirbau Londone ir man tikrai patiko.....:) Bet gyventi tikrai negyvenciau, ten labai jau busy zmones...:)
Londonas kaip condonas visgi ne savas krastas :V
na ka as galiu pasakyt...siukslynas tas londonas.. bet kadangi yra daug pazystamu ir siaip truputi didesne galimybe susirasti darba tiems kurie nekalba angliskai, todel ir vaziuoja cia visi.. nors siaip tai musiskiu tautieciu cia jau per akis!
greit jumis ten londone boingladenas ihssprogdins
o tu to noretum ??/
:?
londone per daug crazy ar wisai degradu gywena,turiu omeny anglus,nelabai eina susisneket su jais,nosis uzriete:)
o lenkus tai saudyt reik,ten kur gywenu per metus tiek ju priwiso,kad wisos pagr shop pradejo weztis lenkiskus produktus prekybai:/
o musiskiai dauguma tai east londone sedi,west kazkaip retas tawejis susitikt lietuwi
Evaldas, 21 пишет:greit jumis ten londone boingladenas ihssprogdins
o tu to noretum ??/![]()
aisku:) kuo maziau tuo geriau;) gyvent ramiau ir maziau prisidirbama;P
:?
Mieli lietuviai. Uztenka cia jau jusu, uztenka. Nieko cia gero. Dar ir lenkams kaip nors tai ikalkit.
na as esu ir butent londone ir man visai patinka
NA as buvau londone bet tik trumpam ten labai patiko bet gyvent nenoreciau geriau kokiam leedse liverpooly ar panasiai bet as dabar gyvenu skotijoj kur mazai lietuviu ir jega
nes anglu lengviau ismokti neigu kitas kalbas mano manimu
londone vyksta veiksmas:)) siaip londonas rulezz vien del muzikos ) ir del narkotiku:)) daugiau nieko ner ten:)) u klubai dar:))
ka cia svaigsti 5%tik procentai kokia varo i ta anglija tu turbut nzn kas darosi ispanijoj airijoj ir taip toliau kiek i status iskrenda
tu man atrodo neznai pac ka tu darai siuo metu taj kaip tu gali sakyt kas dedasi kitur?
teko apsilankyt tam Londone- visishkai vulgarus miestas. kaip shudo kruva papuoshta blizguciais- nuo to ji ne pagrazheja, o tik atrodo dar blogiau
As noreciau vykti i Londona,taciau nezinau kaip ten su gydymu.....ar draudima pirkti,ar ka? gal kas zinot? o gal pigiau butu i Lt skraidyti?
aiste hm ten yra toks national insurance number be jo ir darbo negausi
ir jie sirgsi apmokes; ) kiek zinua;)
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → kodel beveik visi lietuviai emigruoja butent i londona?