21

Re: ar noriu sulaukt gilios gilios senatves?

as ir sakau nafiga tiek metu ce trintis sulaukei 50m ir gana big_smile galima ir jau galabitis kol visai nepasenai big_smile

22

Antradienį mirė olandė, Gineso rekordų knygoje įrašyta kaip seniausias žmogus pasaulyje, pranešė ANP naujienų agentūra. Jai buvo 115 metų.

1890 m. gimusi Hendrikjė van Andel Schiper (Hendrikje van Andel-Schipper), buvusi siuvinėjimo mokytoja, mirė miegodama slaugos namuose Nyderlandų šiaurėje įsikūrusiame Hogeveno miestelyje. Senolė nuolat tvirtindavo, kad jos ilgaamžiškumo paslaptis - kasdien valgoma silkė.

Ka irgi silkes nori????

23

nuo siol silkes nebevalgau :?

24

aciu dievui as nesu didelis zuvies miegejas big_smile

25

man atsibostu gywent....Gal perdaug silke smirdejo ir diewas neime i dangu matyt issimaude ta diena kai mire big_smile big_smile big_smile

26

jo....butu visai nieko, kad butume uzprogramuoti gyventi sakykim iki 30 metu, po to iskristume kaip muses big_smile but geras tada smile))))

27

Augustinas, 18 parašė:

kol as sulauksiu 100 metu tai jau bus 2087 metai, pagal ideja tureciau buti senas nukrioses diedas, bet atsizvelgiant i mokslo pazanga galbut atrodysiu ir jausiuos kaip 40 big_smile na blogiausiu atveju 60 smile

jeigu iki tol dar nesunaikinsim savo zemes ir bus kur gyvent:D
ne, nenoreciau gilios senatves. bet kai jus cia sakot 50 - 60 metu mirt, nu irgi ne. iki kokiu 75 ar 80 turbut butu pats tas. jei lb sveikata nesuslubuotu=)

28

noriu amzinai gyvent big_smile visai smagu cia toj zemej.. wink o senatve.. nu ka zinau, kai ateis, tada ir paaiskes kiek dar noro bus like gyvent, itariu noras gyvent isliks iki paskutiniosios..

29

Ignas, 20 parašė:

noriu amzinai gyvent big_smile visai smagu cia toj zemej.. wink o senatve.. nu ka zinau, kai ateis, tada ir paaiskes kiek dar noro bus like gyvent, itariu noras gyvent isliks iki paskutiniosios..

smagu skaityt tavo optimistiska raslavele smile))))

30

na, as tai noriu ilgai gyvent.. jau man ciotka.. busiu faina tokia babulyte.. na, man grazu... seniuka griebsiu i paranke ir leksim pasivaiksciot.. << mano seneliai ciotki jie.. kaimietukai jie, bet jau groooziai man jie kartuu tai negaliu.. as i juos ziuredama ir noriu sulaukt senatves... turbut netureciau tokiu seneliu, tai gal ir minties nebutu tokios, bet kai tik juos pamatau, suprantu, kad galima GYVENTI

31

Nors dabar senatvė neatrodo labai smagus gyvenimo periodas, bet jei tik tas būtų mano valioje, rinkčiaus ją kiek įmanoma ilgesnę. Man daug baisiau atrodo tas kažkas, kas tupi už gyvenimo-mirties slenksčio. Geriau jau kuo ilgiau uždelsti tą susitikimą.

32

o kas blogo senatvej jei ligos mazaj puola neprarandi proto vaikstai i tulika ir babkiu netruksta? big_smile va jei viskas ciki tada tai noreciau smile vartaisi sau prie ezeriuko...kokteilius mauki ;D o jei jau simtas koks...na buna tokios babces dar jegu turi daug irkluoja net big_smile

33

Doroteja, 21 parašė:

o kas blogo senatvej jei ligos mazaj puola neprarandi proto vaikstai i tulika ir babkiu netruksta? big_smile va jei viskas ciki tada tai noreciau smile vartaisi sau prie ezeriuko...kokteilius mauki ;D o jei jau simtas koks...na buna tokios babces dar jegu turi daug irkluoja net big_smile

ot, grazumelis, kazkas masto ir optimistiskai big_smile smile .....jaunystej pavargim, senatvej pasilinksminkim tongue ;D

34

oi neeeeeeeee as ilgai nenoriu gyvent noreciau mirt apie 30 ar 39 wa tada butu gerai mirti o ne gyveni 150 metu ir... nenene gyvent ilgai nenoriu big_smile

35

Alesia, 22 parašė:

oi neeeeeeeee as ilgai nenoriu gyvent noreciau mirt apie 30 ar 39 wa tada butu gerai mirti o ne gyveni 150 metu ir... nenene gyvent ilgai nenoriu big_smile

siaubelis big_smile ......gerai, kad nors kartele savo pasikelei wink .....nuo tokiu metu manau tik prasideda, kai kuriu zmoniu "atsidekojimas" wink ......

36

Alesia, 22 parašė:

visaj jau tau? 40 dar jauni zmones!!! mano mamai 45 tavo panasiai taj manaj jai blogai? cia pats gyvenimas! karjera galima daryt ir pan - protas yra skaitomas geriausias nuo 40 tongue aisku jei sunkus gyvenimas tada nieko nesinori bet taj gali tada pasakyt tada kad geriau isvis negyvent gaunas nes laukia gyvenime ir nelaimiu ir isbandymu. pastebejau lb pesiminte esi hmm

37

as is vis nenoriu senatves su laukti tai jau geriau mirt jaunai nes po to negerai iseis... is vys norejau mirt 25 metu vat tai truputi pagyvnsiu paziuresiu ka prarasiu o jei nieko tai butu gerai kad dievulis anksciau pasikviestu i dausas... o nuo vienatves dar ne taip stogas pavazuoja. jus galit galvot kad man demesio truksta ar velniai zino ko man visvien...

38

Alesia, 22 parašė:

as is vis nenoriu senatves su laukti tai jau geriau mirt jaunai nes po to negerai iseis... is vys norejau mirt 25 metu vat tai truputi pagyvnsiu paziuresiu ka prarasiu o jei nieko tai butu gerai kad dievulis anksciau pasikviestu i dausas... o nuo vienatves dar ne taip stogas pavazuoja. jus galit galvot kad man demesio truksta ar velniai zino ko man visvien...

tikrai tau stogas ciuozia ;D eijnam i kavine paplepet - visas kvailas mintis isvysiu wink
suprasciau dar 60 kokiu tipo raukslejies, ligos... db jaunai...visaj tu - aisku viskas pageres JEI NESEDESI RANKUCIU SUDEJUSI!!!!!!!!

39

noriu sulaukti tokios senatves, kad galeciau pasirupinti savimi.

40

at **** butu....:d