Тема: Kebabai :D
Tai kaip jum su kebabais ? megstat, nemegstat ? sveika ? juk daug darzoviu visokiu, ar skani ta pakeptu kaciuku mesyte ?
pats megstu, tik neperdazniausiai
kasdien valgyt tikrai negaleciau
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kebabai :D
Tai kaip jum su kebabais ? megstat, nemegstat ? sveika ? juk daug darzoviu visokiu, ar skani ta pakeptu kaciuku mesyte ?
pats megstu, tik neperdazniausiai
kasdien valgyt tikrai negaleciau
jami jami:p
nu galeciau pasakyti tik tiek branguciai kad tai yra ziauriai geras maistas norintiems priaugti svoriuko.:)
Ahujenas daigtas tas kebabas
nevalgau kebabu
jei kas nupirktu suvalgyciau ;D bet siaip nea
nevalgau kebabu
![]()
jei kas nupirktu suvalgyciau ;D bet siaip nea
kodel :?
o man tai patinka bet seniai jau nebevalgiau
buvo laikas kai kasdien jos valgiau
As uz kebabus. labai uz. koks skirtumas ar sveika? man skanu , o toliau dzin.;) keptu kaciuku mesytes neragavau,nors jei netycia, tada skani. Galeciau valgyt kas antra diena.;)
o dieve, kebabai pats nesvariausias maistas!!! As ju nevalgau del higienos trukumu!! Nes tie arabai arba pakistanai kurie juos ruosia nesvarus zmones yra, ranku nesiplauna, siukslines paliecia,o po to jums mesa liecia su tomis paciomis rankomis, beja jie darzoviu neplauna (taip maziau darbo) !!! Cia ne joks nusvaigimas, bet mano vienas draugas dirbo kebabinej tai viska papasakojo!!! Be to patys atkreipkit demesi i kvapa, man nuo jo bloga, ypac kai prisvyla panini
vilma negazdink manes .:D
as tik teisybe pasakiau, dar pamirsau pasakyt kad pas juos vasara musiu prisiveisia, nes kai karsta ir kvapas yra, tai ju nemazai atsiranda
o dieve, kebabai pats nesvariausias maistas!!! As ju nevalgau del higienos trukumu!! Nes tie arabai arba pakistanai kurie juos ruosia nesvarus zmones yra, ranku nesiplauna, siukslines paliecia,o po to jums mesa liecia su tomis paciomis rankomis, beja jie darzoviu neplauna (taip maziau darbo) !!! Cia ne joks nusvaigimas, bet mano vienas draugas dirbo kebabinej tai viska papasakojo!!! Be to patys atkreipkit demesi i kvapa, man nuo jo bloga, ypac kai prisvyla panini
Nereik jau labai higieniskai but , visur tas maistas pereina per panasias rankas kol patenka vartotojui, o jei nori tikrai jaustis kad tikrai higieniska maista valgai reik paciai isaugint ir pasiteikt
. Zinau daug kurie dirbo fabrikuose maisto ir t.t tai ten situacija panasi tik viskas vartotojui pateikiama labai jau graziai supakuota. Kai niekas to nezino visiems gerai
.
nepasakok veju:) bent jau kaune kebabus tik dviejuose vietose zinau kur daro ne lietuviai, o higienos reikalavimai ne tokie jau menki, baudos taipogi, konkurencija irgi didele, supranti ka turiu omeny;)? pazistami turi keleta kebabu kioskum situacija isivaizduoju;) tam savo draugui i snuki gali pasiulyti nebent:D)
beje, jei jau taip del higienos stresuoji, tai ir kavinese nevalgai, uzkandinese:)?
siaip jus esate teisus , niekas neatlieka savo darbo labai gerai
nesu valgiusi ir nenoriu nes jau man vioen tas zodis kebebas atbaido...dar tai kas jo viduj manes ne kiek nevylioja paragauti
kebabas tikras geris :V
kebabas tikras geris :V
![]()
![]()
ir kuo tas geris?
Egidijus, 24 пишет:kebabas tikras geris :V
![]()
![]()
ir kuo tas geris?
ka tik parasiau kitoj temoj paragauk, o tada sakyk ! nedrisk kazka sneket, kol nesi bandzius !
Egidijus, 24 пишет:kebabas tikras geris :V
![]()
![]()
ir kuo tas geris?
nusipirk su astriu padazu ir suvalgyk suprasi kur slypi jo geris
Jo Kebabas lb geras dalykas, kai reikia greitai ir skaniai pavalgyti
Jo Kebabas lb geras dalykas, kai reikia greitai ir skaniai pavalgyti
skaniai tai taip, bet greitai tai ne visada :V
labai jau megsta jie kartais padaza leisti per sonus
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kebabai :D