Re: Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?
me vylingai nusisypso:) ....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aiste cia buvo uzuomina? turesim omeny
speju, kad tik tie, kurie nera to dare ir jiems niekas nera to dare- slykstisi... o visi kiti, propaguojantys oralini, tik vylingai nusisypso...:)
cia buvo tiesiog postas i sita zinute...:) Jokiu uzuominu... JOKIU! ir siaip, keista tema.. skirtingi zmones, skirtingos nuomones....
na nesuprantu as jusu,manau nesupyxit kad cia parasysiu,nes esu bent jau protu subrendes apie tokias temas sneket,nemanau kad oralinis yra nusizeminimas ar isukis,as pwz neleisciau sawo merginau man ciulpti,juk su ja paskui reix buciuotis...
na nesuprantu as jusu,manau nesupyxit kad cia parasysiu,nes esu bent jau protu subrendes apie tokias temas sneket,nemanau kad oralinis yra nusizeminimas ar isukis,as pwz neleisciau sawo merginau man ciulpti,juk su ja paskui reix buciuotis...
Apie savo protinį subrendimą - dar patylėk keliatą metelių
Gytis, 14 parašė:na nesuprantu as jusu,manau nesupyxit kad cia parasysiu,nes esu bent jau protu subrendes apie tokias temas sneket,nemanau kad oralinis yra nusizeminimas ar isukis,as pwz neleisciau sawo merginau man ciulpti,juk su ja paskui reix buciuotis...
Apie savo protinį subrendimą - dar patylėk keliatą metelių
no coments
man iskyla klausimas :V ka tada tu laikai subrendusiu proto jei tokius vejus kalbi?
speju, kad tik tie, kurie nera to dare ir jiems niekas nera to dare- slykstisi... o visi kiti, propaguojantys oralini, tik vylingai nusisypso...:)
sitas pasakymas man labai patiko ;] toks.. taiklus.. smerkia tik tie, kurie nebande. o karta paragaves negali sustot - "pringles" cipsai (reklamose irgi yra tiesos )
Hmmm.... as kai buvau 14 irgi maniau ta paty, taciau, pamaniau ir praejo, kai pajutau kas tai per malonumas.... Tad neskubek protiskai subrest, nes gyvenimas liks be vaikystes... O tai reiskia kad tavo vaikam bus dar blogiau...
emociju pilna liekit jas ten kur reikia
Censored ne kitaip Censored ... jei tau merga Censored tai paskuj su ja buciojasi tai **** krc jauciu tas pats kas pasilenk ir pas sau Censored iki kaulo gylumos Censored negaliu nesamones rasot.....
;D;D;D;D nuprausti savo gala reikia dazniau , ne tik per velykas ar naujuosius ;D
tada nebus baisu poto ir su merga buciuotis ;D
Censored ne kitaip Censored ... jei tau merga Censored tai paskuj su ja buciojasi tai **** krc jauciu tas pats kas pasilenk ir pas sau Censored iki kaulo gylumos Censored negaliu nesamones rasot.....
jau tu keusagalvis tai bbd.. koks tau **** kas ka daro .. pats tai matosi skustas molis,forsas.. ir dar atsilikes nuo gyvenimo uzsiaugink pirma plaukus ,kad plika galva nesviestu ,kaip sikna vapse cia neskaityk ir nerasyk,o savo nuomone i sikna susigrusk ir kitiem nepirsk
Tada kiek tu B....iu nuciulpi kai laizaisi su pana, nezinodamas kokia ji ir kuom uzsiima?
Grybas....
Arminas, 21 parašė:Censored ne kitaip Censored ... jei tau merga Censored tai paskuj su ja buciojasi tai **** krc jauciu tas pats kas pasilenk ir pas sau Censored iki kaulo gylumos Censored negaliu nesamones rasot.....
Tada kiek tu B....iu nuciulpi kai laizaisi su pana, nezinodamas kokia ji ir kuom uzsiima?
Grybas....
va cia tai tikrai sutinku su sigitu....
jei vaikinas galvos kad tai zapadlo, tegu nesistebi kad jo mergina linksmins kitas
Va tcia tai tiesa ,kiek zinau vyrus tai veza,aisku subrendusius,tai ne vaiku reikalas..
loreta ale jus ir teisi!
as manau,kad dauk kas noretu pabandyti,bet nedrysta,nedrysta to aptarti su partneriu.
as tau ne kolega, ir durdime negulejau jei ka...vadink kolegom savo bendrapalacius;)
tau ne tik su porteliu blogai bet ir akimis.. kur tu kolega iskaitei?
oralinis yra labai gerai,abipusis svarbiausia;)
kas nebande tas nieko ir neismano,gyvenam normalu givenima ir viskas santykiuose privalo buti!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis merginai: vaikinui nusižeminimas ar iššūkis?