Tema: Trip hop, ka jus i tai?
Kaip jums toks muzikos stilius?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Trip hop, ka jus i tai?
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
massive attack tripo monstrai! :=)
nu vat butent butent;]
teigiamai mum toks stilius.
priesh shita dalyka ash nieko priesh netgi kaikur uz...o ce net keista nes ash labai kritishkas...
teigiamai mum toks stilius.
o kas tamstai neigiamai?
taip,... cia turbut vienas is nedaugelio muzikos stiliu, kuris yra priimtinas daugkam.. bent jau mano nuomone....
jei nesunku apibrezkit trip-hopa atlikejais.. paklydes situ klausimu jauciuosi noriu pasitaisyt
massive atack,smoke city, prtishead...
dar va uzmirsai paminet tripo monstrus mad proffesor
didelis dekui, pasirodo zinojau kas per velnias trip-hopas yra
klausimus ismok sudarinet ;D
Nelietuviskas isireiskimas: "ka jus i tai"
ghmz... na konstrukcija nelietuviska, na bet as diskusija uzvedziau ne apie lietu kalbos taisyklinga vartojima, bet aciu uz kritika:}
Trip Hop ir Dark Ambient muzikos stiliai labiausiai glosto kai tiesiog pameti nuotaika, norisi poilsio ar siaip kai viskas aplinkui **sa
Eva, 20 parašė:teigiamai mum toks stilius.
o kas tamstai neigiamai?
Visiskai neigiamai ir tiesiog nepakenciamai visas Hardcoreas. Yra dar sio to ne visai mum teigiamo, taciau pakenciamo..
jip.. del hardcore sutinku... sunku, per sunku..
visai ne.. labai gera muzika kai norima issikraut.. :=)
na man ta muzika per pikta, nes man nemiela kai idejos isakomos kazka kriokiant i mikrofona, taip pat nemiela, kai liaudis stumdosi (tai vadianama pogo pogo) ... bvat pvz trip hop nusiraminti padeda labiau be to tokia muzika daznokai leidziama kavinese(bent jau ten kur lankausi) .
(pardon, jei nesuprasit, sian mintis baisia nerislios..)
na man ta muzika per pikta, nes man nemiela kai idejos isakomos kazka kriokiant i mikrofona, taip pat nemiela, kai liaudis stumdosi (tai vadianama pogo pogo) ...quote]
Butent butent, ji per pikta.. o jeigu dar turesim omeny, kad muzika turi itakos zmogaus nuotaikai ar net charakteriui.. manau vistiek agresyvesniu tampama nuolat klausant tokios piktos muzikos :[ trip-hopas daug geriau veikia
užveža.
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Trip hop, ka jus i tai?