Tema: jaunimas uz vairo :)
na va butu idomu suzinoti ar daug yra nepilnameciu vairuotoju ?
dar idomu suzinoti ar kas jau turejo kokiu nelaimingu atsitimu su masina ?
ir ar senai vairuojat ?:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → jaunimas uz vairo :)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na va butu idomu suzinoti ar daug yra nepilnameciu vairuotoju ?
dar idomu suzinoti ar kas jau turejo kokiu nelaimingu atsitimu su masina ?
ir ar senai vairuojat ?:)
Na, as kazkada buvau nepilnametis vairuotojs, jokiu atsitikiminu dar nebuvo tpfu, tpfu, tpfu:D Bet va draugai tai buvo i nema avarija papuole:)
nu as issilaikiau teises 18 bdet neseniai baisia avariuja turejau nu kaip sakoma reik su protu vazinet o jaunimas kaip pastebiu nelabai taip sugeba.
pas mani sulioj nu kaij dar ejau taij ash buvau dviliktokas o toks vienoliktokas geraij nutrenke toke moteriske kad be samones su greitaja isveze.... vo taijp i teijsiu netureja
Nu jo Evaldai tai jau jam kvadratines saules nepasiule?
as tai pats senai vazineju nors ir ne pilnametis kaime teko gyvent pora meteliu tai znot mazai policijos tai lakstydavau o dabar ir po alytu ir po kauna vazineju be problemu
nu chebryte parasykit man idomu paklausyti visokiu pasakojimu gal ko dar pasimokinsiu kol jaunas
kol neturi teises nesesk uz vairo daug problemu isvengsi
nejuokink jau per velu tai sakyt dabar be vairavima numirtau ir daznai man tenka teva vezioti tai niekaip neiseitu atsisakyt vairavimo
o ka nepilnameciai gali turet teises:? nuo kada
nu pas mus vokietijoje tai nuo 17 galima bet lirtuvoj tai negirdejau :?
o ka nepilnameciai gali turet teises:? nuo kada
ne tik nuo 18 metu gali . bet yra tokiu kurie be teisiu vazineja kaip as
nejuokink jau per velu tai sakyt dabar be vairavima numirtau ir daznai man tenka teva vezioti tai niekaip neiseitu atsisakyt vairavimo
seniau geri laikai budavo :V uzsumeti stebuklingas M raideles, pasisodini bicha su teisem salia ir varineji be problemu ir taip nuo 14 metu dziaugiausi tokia privilegija
Evelina, 17 parašė:o ka nepilnameciai gali turet teises:? nuo kada
ne tik nuo 18 metu gali . bet yra tokiu kurie be teisiu vazineja kaip as
kiek ilgai? :V kol prisivazinesi ir bedu turesi sociai
nu jai turesiu bienu tai ka padarysi taip jau bus nepaisau del to kolkas del policijos bedu nebuvo tikuosi ir toliau nebus o dar ir draugu yra geru
as tajpat be tejsiu wazineju. mane tewas wazinet pratino nuo 6m. is pradziu ant keliu sededawau, po to sale tewas sededawo o kaj buwo 11m gawau maskwysiu is tewo ) kaj buwo 12m jis sugedo bet ce nebeda, tewas ciwika nupirko taj iki dbr wazineju ;D su mentajs problemu esu turejes 3 kartus: 1. waziawau pirmajs metajs kaj tik ciwika gawau i parduotuwe wilejkoj ir prasilenkiau su P41. jie pastebejo kad as be dirzo ir nepilnametis ir apsisuke pradejo wytiso as pasimetes pradejau begt ir patekau i akligatwi, ten mane ir sustabde pirma karta... teko duot kisi 200lt 2. per si naujeka girtas waziawau alaus ir pakeliu WEL pasitajke P41 ;( pripuciau 2 promiles ;DDD ciwika nuweze i girajte o mane i mentura... sis kartas apsejo 400lt 3. waziawau drauges pasiimt. buwom su 4 draugajs. kajp tycia priesajs mentu masina bajgesi benzinas ir ta karta uzteko wos 60lt
blem tokiu vairuotoju nekenciu kaip remigijus.per jumis daug mano draugu jau uzmusti
Pritariu Arūnui, dažniausiai tokio amžiaus ir prisižaidžia, o moka svetimų gyvybėmis...
Sujuokino cia su tuo "daug mano draugu uzmusti.."..:D O tas 14metis su civiku tai maladiec, as tokio amziaus apie masina tik svajojau zurnalus bevartydamas..:D
Sujuokino cia su tuo "daug mano draugu uzmusti.."..:D O tas 14metis su civiku tai maladiec, as tokio amziaus apie masina tik svajojau zurnalus bevartydamas..:D
hm kurioj daly cia juokinga ? taip per girtus kaimiecius ir paauglius mire ne vienas mano geras draugas. isvis kiek ziuriu tiek tavo tomai kazkokie idijotiski komentarai
Idijotiskumas suprantamas pagal kiekvieno idijotiskumo lygi..Ir isvis tingiu, gincytis su nuliais..Apie mano ir kitu dalyviu santykius buvo dauk kalbeta ir net temu prikurta, todel atsibode man jau kreipt demesi i kiekviena kegli..Daug tavo draugu uzmuzti, ateis ir tavo eile..:D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → jaunimas uz vairo :)