Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis

- Milda, 24
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Tema: berniukai apie berniukus
nepykis uz kvaila klausima.. bet labai idomu pasidare..:D
vat ejau sau ir staiga sove galvon tokia mintis.. ar vaikinai pamate, sutike gatvej kita vyriskos lyties atstova ka nors pagalvoja tokio "grazus berniukas.."? niu nesupraskit manes klaidingai.. va pvz merginos eidamos gatve sutikusios kita mergina visada nuzvelgs kritisku zvilgsnius ir butinai mintyse ar salia kazkam einanciam pasakys replika.. arba pagalvos.. "va grazi pana.. turbut ne vienas vaikinas gatveje praejes pro ja atsisuka.."
tai kas visgi dedasi jusu galvoje..?:? ar jus tik moteriskaja lyti tepastebite..?:D

- Stanislovas, 21
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Re: berniukai apie berniukus
Milda, 21 parašė:nepykis uz kvaila klausima.. bet labai idomu pasidare..:D
vat ejau sau ir staiga sove galvon tokia mintis.. ar vaikinai pamate, sutike gatvej kita vyriskos lyties atstova ka nors pagalvoja tokio "grazus berniukas.."? niu nesupraskit manes klaidingai.. va pvz merginos eidamos gatve sutikusios kita mergina visada nuzvelgs kritisku zvilgsnius ir butinai mintyse ar salia kazkam einanciam pasakys replika.. arba pagalvos.. "va grazi pana.. turbut ne vienas vaikinas gatveje praejes pro ja atsisuka.."
tai kas visgi dedasi jusu galvoje..?:? ar jus tik moteriskaja lyti tepastebite..?:D
niekada ir nesuzinosi kas dedasi :pp

- Milda, 24
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
tai as ne nesitikiu.. man tik idomu situo klausimu tik..:) niu bet aisku nebent jums geda prisipazint kad ir jus kaip panos kitus nuziurinejat..;)

- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs

- Milda, 24
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
o pries pabendravimus moteriskom temom kas buvo vyrai..?:)

- Rimvydas, 14
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Nu aš pastebiu jeigu raumenys išsivertę tai pagalvoju, kad daug treniruojasi. O šeip pastebi gotus ir pan. Bet, kad grazuoliukas nlb pastebiu.

- Vilius, 20
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
man buvo atvirkštinis varintas, laukiau kažkada nesenai prie "žėručio" bičiulio, ir atvažiavo į aikštelę 740iL, na toks dailus, nepagaidintas, būtetnt toks, kokie man patinka.. dar taip pagalvojau, va normalus bachūras, nesidergia iš padoraus automobilio. bumeris sustoja, atsidaro durelės ir išlenda toks... budulis:D) plika galva, treningai (na tokie ~95 metų gariūnų laidos), ryškūs marškinėliai, visas nesiskutęs ir užtinęs, lyg savaitę gėręs:D) pasitaisė dar savo "sportines" kelnes, užsitempė jas ant pilvo ir numynė į parduotuvę.. jau kai dėjau žvengt, šakės galvoju, klounas;D

- Milda, 24
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
tiesiog realus draugai i tokius klausimus neatsakineja.. visada viska juokais paleidzia..o tai ar merginos nuziurineja, apkalbineja ir t.t. tai jau zinau.. siaip pati budama mergina merginu nuomone zinau.. o jei jau truktu demesio tai tikrai sugalvociau ka nors idomesnio, veiksmingesnio.. o siaip cia dabar atsiakinejame i pateikta klausima o ne aptarinejame mano gyvenima..

- Vaidotas, 12
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
nieko negalvoju pamatau ir viskas va man visada buna kad vyras praes o uz jo eina mergina kokia tai as apie mergina galvoju kokia grazi o ne vaikinas ... Va...

- Arnas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
zinoma, kad buna, kai pagalvoji "prie jo panos tikriausiai limpa kaip muses prie medaus", buna kad ir palygini su savim, bet kadangi dauguma vyriskos lyties atstovu yra daugiau ar maziau savimi patenkinti, manau dideliu problemu ir diskusiju tai nesukelia...

- Tomas, 17
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
nas as tai atkreipiu demesi i zmogaus stiliu ir siaip kaip atrodo... nors pats nesu stilistas megstu ir treningus ir siaip laisva stiliu bet vistiek kazkaip... jo sauna tikrai tokios mintys... kartais ir nuziurineji... tiesiog idomu kokiam pasaulyje gyvenam :]

- Žaneta, 19
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
gerai kad prisipazystat:-)

- GT
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Taip beabejo visada pasiziuri, ypac i stiliu i apsirengima (bent neper ilgai, labiau aisku akys krypsta i panas)...Ir visada matai kur grazu tinkama kur nelabai..O svarbiausia ka pastebejau cia tix gal i tema..Kad kai eini kartu su pana, tai prasilenkiant su kitom panelem visada ziuriu i akis ir matau kad 90% ispradziu ziuri ne i mane o i pana, ir tik veliau pakrypsta akys i mane..tipo paziuri i mane kaip i prieda prie jos.."Kas cia tox su ja eina.."...(Bet tai juk nereiskia kad as tipo baisus ir i mane nera ko ziureti..:D, kai einu vienas tu zvilxniu sutinku gerokai daugiau..)...O as jeigu eidamas prasilenkiu su pora tikrai visada pirma apziurineju panele,poto uzmetu aki i vaikina, ir vel toliau apziurineju pana..(aisku jei ji grazi)....Tai persasi tokia isvada panoms labiau rupi jos pacios, konkurencija tarpusavi..:D

- Deividas, 26
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
as tai nusvelgiu koki idomu egzemplioriu.. tas idomus gali buti ir isvaizda, ir apsirengimu, elgesiu, na - bet kuom.. 

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Tomas, 26 parašė:Taip beabejo visada pasiziuri, ypac i stiliu i apsirengima (bent neper ilgai, labiau aisku akys krypsta i panas)...Ir visada matai kur grazu tinkama kur nelabai..O svarbiausia ka pastebejau cia tix gal i tema..Kad kai eini kartu su pana, tai prasilenkiant su kitom panelem visada ziuriu i akis ir matau kad 90% ispradziu ziuri ne i mane o i pana, ir tik veliau pakrypsta akys i mane..tipo paziuri i mane kaip i prieda prie jos.."Kas cia tox su ja eina.."...(Bet tai juk nereiskia kad as tipo baisus ir i mane nera ko ziureti..:D, kai einu vienas tu zvilxniu sutinku gerokai daugiau..)...O as jeigu eidamas prasilenkiu su pora tikrai visada pirma apziurineju panele,poto uzmetu aki i vaikina, ir vel toliau apziurineju pana..(aisku jei ji grazi)....Tai persasi tokia isvada panoms labiau rupi jos pacios, konkurencija tarpusavi..:D
visiskai teisingai 

- Tomas, 15
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
Nu ne as tikrai niekad taip neziuriu nu nebent kaip cia minejio kad raumenys arba grazus idegis... Bet cia greiciau pavydas
Žinutės: 19
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.