Tema: ilgi naguciai .....
ar jums, waikinai, ilgi naguciai yra gražu pas panele ? Žinoma, kiek žmoniu , tiek ir nuomoniu... tad butent kiekwieno asmenine nuomone ir noreciau isgirsti
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ilgi naguciai .....
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ar jums, waikinai, ilgi naguciai yra gražu pas panele ? Žinoma, kiek žmoniu , tiek ir nuomoniu... tad butent kiekwieno asmenine nuomone ir noreciau isgirsti
man asmeniskai idijotiskai atrodo nagai kur virs pirsto pora cm ir ten nebegali dorai nieko daryt.weh
joa, baisu//// o dar dabar tie geliniai nagai...moki pingus,kad atrodytum kaip kokia ragana ar vanagas.... feee
Net nelabai norisi kreipti demesi i pana pas kuria trumpi nagai..:D Man tai slykstu..Panos ir plaukai ir nagai turi buti ilgi! Aisku jie turi buti sutvarkyti atitinkamai pagal ju ilgi..
man ilgi nagai yra grazu, bet kai jie su saiku ilgi, nes kai ja per ilgi nelabai patogu ka nors daryti.... asmeniskai mano nagai
man ilgi nagai yra grazu, bet kai jie su saiku ilgi, nes kai ja per ilgi nelabai patogu ka nors daryti.... asmeniskai mano nagai
![]()
Nelabai aiskiai matosi pats piesinys..(skaitmeniniai nevisi gali is taip arti ryskiai nufotkinti, siaip reikia min mazdaug 20cm atitraukti nuo daikto kad gautusi ryski nuotrauka (kiekvieno fotiko parametruose tas minimalus atstumas turetu buti nurodytas)..Cia siaip tik..:D
O nagai aisku geri, galetu dar siektiek buti ilgesni..:D aisku suprantu kad nelabai patogu, bet..Grozis reikalauja auku..:)
joa, nagai ilgi grazu, nesiginciju, bet su saiku, kaip cia ir kalbeta, tada oki doki
joa, nagai ilgi grazu, nesiginciju, bet su saiku, kaip cia ir kalbeta, tada oki doki
Cia gal ir neitema, bet..tavo kojos nera antiek pakenciamai atrodancios kad jas demonstruotum...Tau jos grazu?:D Man tai nelabai..
Man netgi slyksciai,o jei dar kokie raudoni tai isvis :F
Man netgi slyksciai,o jei dar kokie raudoni tai isvis :F
Kai paauxi, ir galbut pajusi juos savo nugaroje sexo metu..tada galbut galvosi kitaip..:D
Lina, 18 parašė:man ilgi nagai yra grazu, bet kai jie su saiku ilgi, nes kai ja per ilgi nelabai patogu ka nors daryti.... asmeniskai mano nagai
![]()
Nelabai aiskiai matosi pats piesinys..(skaitmeniniai nevisi gali is taip arti ryskiai nufotkinti, siaip reikia min mazdaug 20cm atitraukti nuo daikto kad gautusi ryski nuotrauka (kiekvieno fotiko parametruose tas minimalus atstumas turetu buti nurodytas)..Cia siaip tik..:D
O nagai aisku geri, galetu dar siektiek buti ilgesni..:D aisku suprantu kad nelabai patogu, bet..Grozis reikalauja auku..:)
tomai del pastabos nepikstu, taciau as cia ne piesini demonstravau:)
supranti man ir paciai patinka labaiilgi taciau man labai nepatogu rasyti, o kaip pats supranti mokykla ant nosies, o rasyti tenka daug.... o piesinukas ten nieko ypatinka savo nagus dailinu visuomet pati, nes siaip piesiu ir ant nagu neblogai iseina...
o del koju prie paneles nelysk, kiekvienam savo... gal jai jos kojos yra superines....
Nijolė, 20 parašė:joa, nagai ilgi grazu, nesiginciju, bet su saiku, kaip cia ir kalbeta, tada oki doki
Cia gal ir neitema, bet..tavo kojos nera antiek pakenciamai atrodancios kad jas demonstruotum...Tau jos grazu?:D Man tai nelabai..
brangus tomai,
as tau nieko nesakysiu, nes tu nzn del kokiu priezasciu tos kojos cia uzdetos, nesupranti? ir neaiskinsiu, nes tai supranta tik tie, kurie buvo tada, kai jas fotkinom. va. nepyk,
manio nuomone pas panele tiuri naguciaj buti ilgi...ir man tj lb.lb patinka...Dazn.wajkinaj ir atkrejpia demesi,i paneles rankas...tik tiuriu but naguciaj sutwarkyti kd ranka butiugrazi,patraukli..:D
man asmeniksia ilgi nagai grazus, zinoma, jie neturi buti kaip pas vanaga Turi buti tokie, kad galetum daryti viska, o ne atkisus rankas stoveti,...
mano sesuo turi tokius ilgus nagus kad nieko daryti negali bjauru
Svarbiauia moketi naudotis tais ilgais nagais! ;D
joa, baisu//// o dar dabar tie geliniai nagai...moki pingus,kad atrodytum kaip kokia ragana ar vanagas.... feee
na kam vanagai reikalingi :DD man ir negrazu ilgi ir riesti nagai. bet grazu kai buna tiesiai nubruzinti na krc
nagai turi buti ne trumpi, ne ilgi... nu ne 3 cm uz pirsto... max iki 1 nu... 1,5 cm... mano manymu, graziai palakuoti, kad netrukdytu dirbti... bet vat kai pana nori islaikyti grazius nagus nieko negali dirbti, nes lakas nelaiko ir pan... kiek pasidomejes esu... vienoms tas pats lakas laiko 2 savaites, kitoms 2 dienas ;D nu zodziu kas per daug tas nesveika su tuo ilgiu
as turiu gelinius gagucius nieko blogo juoase nematau.. ir waikinukam tai grazu p.s. nesioju francuziska manikiura
jai pana moka juos priziureti tuomet grazu=)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ilgi naguciai .....