Тема: kaip jums serialas "Vedęs ir turi vaikų"
ar jum patinka amerikiečių serialas "vedęs ir turi vaikų"..?Ką manote apie režisūrą?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → kaip jums serialas "Vedęs ir turi vaikų"
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ar jum patinka amerikiečių serialas "vedęs ir turi vaikų"..?Ką manote apie režisūrą?
Mno nuomone,tai parodytas gyvenimo budas,tik is kitos puses... bet juk taip ir yra vyras dirba nuo ryto iki vakaro,vaikai belamutai...o zmona tik svaisto visus pinigus... Bet uztat jie vistiek savotiskai,bet myli savo seima ir kai reikia pastovi vienas uz kita ) kip komedija filmas liux
uzaugau ji beziuredamas, nemirtinga klasika..:-] na jo ta scenariju galima izvelgt kiekvienoje seimoje.. todel nebukit bandziu ir neskubekit vest..;D
geriausias serialas ever, cinizmas valdo! kas pries Ela, tas pries visa vyru gimine. o Pege tai fyfijos pradininke
afigienas!
super ~
Tikroviska komedija:) Todel liux:D
man patinka filmo humoras.... liuksiskas filmas:=)
vienu zodziu - geriausias serialas pasaulyje !
Labai patiko, tik biski daznai bajriai kartodavosi... Bet seip afigenas...
****:-]
ziauriai, ziauriai juokingas!~!!!!!!!!!!!:D
labai daug laiko praledziau prie tv ziuredama si filma
elas jega:D;D
oh, kietas serialas ;]
šį serijalą jau žiųriu kokius 7 metus iš eilės... nemirtingas
geriausias koki man teko matyti:-]
Kazkada labai patiko, dabar jau nebeziuriu. Bet siaip manau, kad tai visai fainas serialas, kuri ziurint, galima isties atsipalaiduoti ir smagiai pasijuokti(;
nezinau man tas jumoras ten kvailokas...
man tai lb patinka, tik gaila, kad nauju seriju jau nebebus...
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → kaip jums serialas "Vedęs ir turi vaikų"