1

Tema: Neisitikimybe

Tu uzklupai savo antra puse su kitu/a..tai tu
1. Paleidi kumscius i darba (merginos nagus) i savo antraja puse
2. Paleidi kumscius i darba (merginos nagus) i "isibroveli" big_smile
3. Paleidi kumscius i darba (merginos nagus) i abu
4. Trenki durim ir iseini
5. puoli aiskintis

2

Re: Neisitikimybe

trenkiu durim ir iseinu

3

manau,jog nera prasmes aiskintis ir draskytis.vaikinas ar mergina,tokiu sawo poelgiu pasako viska.pats uztrenkia  duris jusu tolimesniems santykiams pries guldamas i lova su kitu ar kita

4

Duru netrenkiu, jas tiesiog uzdarau ir iseinu, o grizusi namo ilgai apie tai mastau, lieju daug asaru. Veliau skausmas palengva praeina, lieka tik neapykanta tam debilui, kuris iskeite mane i kita. Pykcio jam stengiuosi nerodyti, vaidinu visiskai ramia. Ji palieku ir imu susitikineti su kitais vaikinais. Na, o pamaciusi kur nors savo buvusiji,as budama su kitu draugu, imu daug sypsotis, vaidinu laiminga, nors sirduteje taip negera, taip negera...

5

Julija, 19 parašė:

Duru netrenkiu, jas tiesiog uzdarau ir iseinu, o grizusi namo ilgai apie tai mastau, lieju daug asaru. Veliau skausmas palengva praeina, lieka tik neapykanta tam debilui, kuris iskeite mane i kita. Pykcio jam stengiuosi nerodyti, vaidinu visiskai ramia. Ji palieku ir imu susitikineti su kitais vaikinais. Na, o pamaciusi kur nors savo buvusiji,as budama su kitu draugu, imu daug sypsotis, vaidinu laiminga, nors sirduteje taip negera, taip negera...

susidaro ispudis kad daznai taip buna smile

6

Gintaras, 24 parašė:
Julija, 19 parašė:

susidaro ispudis kad daznai taip buna smile

Tiesa sakant, dar taip, aciu Dievui, nebuvo:) Tiesiog bandziau isivaizduoti savo elgesi esant tokiai situacijai. Besistengdama viska isivaizduoti (na, kaip as tuo metu elgciausi ir jausciausi) taip isivaziavau, kad net pati patikejau, jog taip man buvo nutike realybeje:}

7

1

8

jei pamatyciau sawo vaikina su kita aiskintis tikrai nepulciau , nes nemanau ar tai padetu wink paprasciausiai palinkeciau sekmes ir iseiciau smile