41

Re: kodel bernai megsta skaudinti?

ne tave viena skaudina...visi mes skaudinam vieni kitus...o gaila:(

42

Egle, 18 parašė:

oj Indre13 eik geriau paskaityk kokia gera knyga ar pasidomek kuo nors kitu... su bernais visuomet spesi... kai nuo tokiu metu pradeda sukt galveles apie bernus tai po to 16 metu sulaukusios sedi vaikais apsikarsciusios....

aciu uz gera palinkejima

43

Lauras, 20 parašė:

20ies tuoktis zadi? neduok DIEVE! :] o siaip.. jo.. nevarykit labai baisiai ant mergycos.. as 13os budamas irgi turejau kazkokius jausmus ir dabar prisimenu, kaip patiko kazkokia mergina, o ash jai ne... kaip as pergyvenau del to.. taip kad daug kas neprisimenat ka jautet budami tokio amziaus wink

keliu metu tuoksiuos dar neaisku aciu kad mane supranti:)

44

Egidijus, 24 parašė:

todel, kad jus per mazi dar zaisti tokius zaidimus wink geriau dar su lelytemis pazaisk, pamokas gerai paruosk, o ne apie bernus galvok wink

big_smile~:D~:D~

45

jeigu vaikina iskaudino viena karta tai jis kersys merginom visa gyvenima...

46

tai kad tau tik 13 net isimylet nespejus o jau iskaudinta , nelysk i ta suaugusiuju pasauli per greit ir kentet nereiks ..

47

aciu ausra kad supranti mane big_smile

48

Indre, 13 parašė:
Egidijus, 24 parašė:
Indre, 13 parašė:

geras patarimas bet pvz man norisi turet normalu idomu vaikinuka kuris mane butu tikrai isimylejes:( tai ka man daryt?

geriau jau turek gera istikima drauge wink bent jau kai as buvau tokiu metu, visos mergaites turedavo geriausias drauges, o ne berniukus wink big_smile

tai kai tu buvai o dabar dauguma su vaikinais kas is tos geriausios drauges?

pritariu egidijui 100%...klausi kas is tos geriausios drauges?tureti tikra gera drauge yra nepalyginamai vertingiau,negu bet koki vaikina,motyvuojant tuo,kad " dabar dauguma su vaikinais"...vaikinai ateina ir iseina,o gera drauge gali likti visam gyvenimui,nors ir retai su ja susitiktum.
kodel bernai megsta skaudinti?ar jau tiek ju esi daug turejusi,kad zinai jog jie MEGSTA skaudinti?(sorry neskaiciau visko tai galiu ir ne i tema)ir kokie gi tie "kabintojai"13-14metu...aisku buna koks vienas kitas rimciau ziurintis,bet dauguma ju yra dar vaikiski,o mergaites jau isivaizduoja tai kaip lb rimta dalyka ir yra linkusios viska per daug sureiksminti....

49

niu gal jie nemegta , bet jiems taip iseina ;D

50

krc su tokiu mastymu panelyt tau tik su lelem ir tezaist........;D
sutinku kad tau gal ir rupi bx nes as tavo amziaus jau ir nekaltybe buvau prarades....
bet db jau pradejau gailetis prarastos vaikystes kuo toliau tuo labiau

51

tjg mokykis nepradek per anksti nes poto tik gailesies

52

:::822

53

skaudink bachurus taip pat kaip jie tave skaudina ir vsio o jei taip nemoki tai isvis geriau neturek ju......

54

big_smile

55

Indre, 13 parašė:

pvz bernas pasiekes taves iskarto kita kabinao tu lieki ant ledo kai suzinai kdl?

... prie ko cia bernai ... esme merginos elgesyje...
.. jei apie bendravima.. nereikia taip jautriai reaguoti.. neskaudins...

56

todel, kad berniukai megsta kara smile todel skaudina visus.... smile
o mergaites geles, spalvas.... tai skamba kaip meile.... wink

57

i si klausima atsakymas kaba tarp koju.... :::961

58

Kad ir merginos skaudina,tai kam ce y wienus wartus waryti.
Kad wienas ka padaro tai wisi jau tokie mat,ane.

59

Indre tokiu metu as modeliuka stumdydavau ir "VRUM VRUM" sakydavau.

60

Indrut, patarimas vienas, nekurk tokios temos, ir nekalbek su zmonem apie tai, pasikalbek su savo geriausia drauge ir nusiramink. Suprask dar viena svarbu dalyka, Tu jauna, Tau 13, o jam kiek ? speju per 14 - 16 ? Zinai kas jo galvoje ?  kokios 4..6 -sios kitos. Taip kad nepasikliauk instinktais. Mastyk. Sekmes.