You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Erika
- Forumo Vanagas
Re: imanoma ar ne?
Sonata, 32 wrote:o kam pamirsti? juk galima prisiminti tik tai kas buvo grazu juk nuo saves nepabegsi....
o siaip , kaip sako prancuzai-nuo meiles gydo tik kita meile
manes kita meile negydo...net buciuodama,atrodo tikrai lb brangu zmoguti,galvoju apie kita...tj kaip jaustis???tiek man,tiek jam
- Erika
- Forumo Vanagas
Arminas, 19 wrote:Egle, 16 wrote:Paspaudi ant temos Arminai ir paskaitai, o tada supranti kas imanoma ar ne:D
pagal visa ideja aplanke turi but normalus temu pavadinimai kad zinotum ar apsimoka savo interneto resursus naudot ir siustis tema
temos pavadinimas,koks jis bebutu, jei sudomino tai ir giliniesi toliau,jei ne tai ne. kur problema?
- Monika, 20
- Forumo Naujokas
svarbiausia reikia nesistengti pamirsti ir nebandyt apsimest, kad jau viskas gerai ir viso to neuzgniauzt savyje. leisk sau liudeti kai, reikia issiverk, kai pajusi kad be nuolatiniu minciu apie ji jau gali bendraut su zmonem, taip ir daryk, o laikui begant viskas susidelios i savo vietas. net nepastebesi, kai viena diena atsibusi galvodama ne apie ji, o apie kitus dalykus
- Edita, 17
- Forumo Dalyvis
manau visiskai pamirsti neimanoma...po issiskyrimo savo mylimo zmogaus nemaciau beveik metus,bet iki siol uzmiegu ir prabundu su mintimis ir prisiminimais apie ji...
- Egle, 22
- Forumo Karalius
Arminas, 19 wrote:Egle, 16 wrote:Paspaudi ant temos Arminai ir paskaitai, o tada supranti kas imanoma ar ne:D
pagal visa ideja aplanke turi but normalus temu pavadinimai kad zinotum ar apsimoka savo interneto resursus naudot ir siustis tema
O man tai nesunku paspaust Jokiu cia man resursu neryja (: ~ Nuo to nesikeicia niekas ar apspausiu ar n (;
- Lina, 24
- Forumo Naujokas
man atrodo kad ne... jei tikrai myli nepamirsi ir po 8 metu(cia kaip as ) ir apskritai niekada nepamirsi...
- Erika
- Forumo Vanagas
tj tex amzinai gyvent su uzimta sirdim....ir tiek daug zaizdu...
- Živilė, 14
- Forumo Aktyvistas
jei jį tikrai mylėjai,tai pamiršti bus neįmanoma..nes širdį liks gražiausios akimirkos..:D ir nuo jų niekur nepabėgsi kaip sake ponia sonata..visapusiškai jai pritariu..:D
- Sonata, 32
- Forumo Aktyvistas
aciu , panele Zivile, uz pritarima
Erika, gal but tau atrodo kad tai truks amzinai.... bet as tikrai taip nemanau.... zaizdos uzgis, na gal randai ir liks.... bet dar tikrai mylesi...
- Erika
- Forumo Vanagas
- Erika
- Forumo Vanagas
myliu.bent jau taip manau...bet ex sirdy yra...
- Renata, 15
- Forumo Dalyvis
- Ausra, 22
- Forumo Dalyvis
mano nuomone imanoma , vistiek per metus tie jausmai nebera tokie pat karsti .. manau tau liko tik prisiminimai , o ju is atminties ismest neimanoma ..
- Renata, 16
- Forumo Vijurkas
manau kad po truputi tai uzsimirsta..... tiesoik pradedi po truputi apeji negalvoti kol uzmirsti.... aisku kartais tai padaryti yra sunku ir beprasmiska....
- Erika
- Forumo Vanagas
Ausra, 17 wrote:mano nuomone imanoma , vistiek per metus tie jausmai nebera tokie pat karsti .. manau tau liko tik prisiminimai , o ju is atminties ismest neimanoma ..
sirdyje taip pat tik prisiminimas?nemanau
- Inga, 23
- Forumo Naujokas
prisimeni kaip viskas grazu ir vistiek daeini iki to, kad visa tai baigesi ir tada nuotaika dingsta
- Denis, 22
- Forumo Vijurkas
marods pamirsht neimanoma- man ir po 5 metu nepavyksta. zhmogus lieka kaip sheshelis uzh periferinio regejimo ribu. arba kaip nosis- juk dazhniausiai jos nematai, bet karts nuo karto ji patenka i regejimo lauka
- Andrius, 30
- Forumo Vanagas
siaip jei nepadesi sau pats niekas tau nepades...yra toks metodas isbandytas ir veikiantis...kai prisimeni ar panasiai tai butinai ant virsaus gero prisimint ir tikrai tokia savybe to zmogaus kuri tave erzino, o ju tikrai pas kiekviena zmogu yra ir ne viena. kalk sau i galva kad jam delto blogiau nei tau kad taves nebeturi ir t.t. zodziu dirbk pati tuo klausymu o ne verkkslenk ir saves gailekis, sutvirtek ir viskas bus gerai, nes kiekvienas gerai zinome, jog meile i pykti perverst nera sunku todel geriau kuri laika sveikas pyktis nei vekslenimas!
- Daiva, 23
- Forumo Aktyvistas
imanoma,bet ar tikrai to nori?juk visai malonu prisiminti zmogu,kuris kazka kazkada tau jaute..:)siulau pamirsti tik blogas akimirkas,o gerasias pasilik savo atmintyje:D)
- Erika
- Forumo Vanagas
nenoriu jokiu prisiminimu apie ji...man jo nereikia..nei jo nei kazkokiu detaliu is praeities...nesvarbu jos geros buvo ar ne..bet amzinai jos islenda...
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply