41

Re: Mano vaikinas yra jaunesnis uz mane!!!

na man asmneniskai jokio skirtumo as anksciau darugavau u metais jaunesniu,o dabar su penkiais metais vyresniu ir nematau as jokiu bedu:)aisku su vyresniu sunku:)

42

Vilhelmina, 19 parašė:

Na, manio vaikinas ir už mane jaunesnis.. dviem metais.. ir kartais aplamai taip būna, kad traukia jaunesni, nes karatis pagalvoji, kad jie nėa tokie, kurie grįžę po darbo nugriūna prieš teliką arba eina miegot.. energijos daugiau pas juos..

niu jop idomios tavo paziuros nors tau dar tik 19 big_smile gryze po darbo big_smile o ko nori kat nedirbtu ir tau tik visa energija roditu big_smile visi anksciau ar veliau prades dirbti big_smile o tas tavo vaikiukas kol gyvena is teveliu kisenes tai ir energingas big_smile nors man ir daba tos energijos netruksta :? niu aisku kartais po darbo grysti ir biski nusikales :? toks gyvenimas niekur nedinksi big_smile

43

Xe as esu pakliuwus i ta situacija...
man 16 o meno berniukui 15...
bet patyres jau tongue kaip didelis wa teip

44

Saulius, 24 parašė:
Vilhelmina, 19 parašė:

Na, manio vaikinas ir už mane jaunesnis.. dviem metais.. ir kartais aplamai taip būna, kad traukia jaunesni, nes karatis pagalvoji, kad jie nėa tokie, kurie grįžę po darbo nugriūna prieš teliką arba eina miegot.. energijos daugiau pas juos..

niu jop idomios tavo paziuros nors tau dar tik 19 big_smile gryze po darbo big_smile o ko nori kat nedirbtu ir tau tik visa energija roditu big_smile visi anksciau ar veliau prades dirbti big_smile o tas tavo vaikiukas kol gyvena is teveliu kisenes tai ir energingas big_smile nors man ir daba tos energijos netruksta :? niu aisku kartais po darbo grysti ir biski nusikales :? toks gyvenimas niekur nedinksi big_smile

kiekvienas turi teise tureti savo nuomone

45

man atrodo kad tai normalus dalykas.........gi meilei amzius nesvarbus :=)

46

renata man patinka tavo nuomone smile

47

joo...svarbiausia ne metai smile uo ugis..jau ka ka bet kai berniokas zemesnis uz mergina...tai bloga daros ziuret..
jei is savo patirties tai :d...i mane kitokie ir neziuri tik jaunesni :=D

48

taigi cia tragedija, nieko negali buti blogiau, visai giminei dabar geda uztraukei

49

Dovydai tu cia kam sakai? :?
man ar kam?
ir kodel taip galvoji?

50

na ir kas kad vyresnis/ vyresne parnere, jei per daug kreipsi demesio i metu skirtuma, tuo labiau tai tave paveiks neigiamai.

51

Nu as irgi galvoju kad nieko baisaus bet kiekvienas turi savo nuomone

52

Evelina, 17 parašė:

man ar kam?
ir kodel taip galvoji?

tai vaidnama ironizavimu

53

Dovydas, 22 parašė:
Evelina, 17 parašė:

man ar kam?
ir kodel taip galvoji?

tai vaidnama ironizavimu

aha big_smile dabar supratau apie ka kalbejai

54

paskutiniu metu tik is jaunesniu ir sulaukiu demesio:D..nemanau,kad cia problema,jei abu jauciasi ok!:D

55

o kodel? jauniau atrodai ar kaip cia? hmm ? papasakok big_smile

56

Evelina, 17 parašė:

o kodel? jauniau atrodai ar kaip cia? hmm ? papasakok big_smile

na nez,bet dazniausiai uzkalbina jaunesni:D siais laikais jaunimas jauciasi kiek laisvesnis,tixliau drasesnis:D o gal tik jaunesnius ir traukiu:D

57

nu gi gerai big_smile reiskia jaunai atrodai wink

58

nesakau,kad blogai..atvirksciai,tai netgi paglosto shirdele:::746,bet noretusi sulaukti demesio ir is vyresniu:D

59

nu siaip taisi vienas jaunesnis vaikinas gerai du geriau 3 dar geriau 4 jau per daug

60

hm buvo man viena kart toks bajeris kaip susipazinau su vaikinu kuris man pasirode mano metu ir is isvaizdos ir is bendravimo...viskas buvo ciki...bet po to suzinojau kad jis 3 metais jaunesnis big_smile po to emiau ir palyginau su kaikuriais mano pazystamais mano vienmeciais ir supratau jog kaikurie tikrai kvailesni ir nesubrende palyginus pagal ta jaunesni vaikina big_smile taigi tikrai ne amzius swarbu o subrendimo lygis big_smile