Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[Закрыто] Ivertinkite (Страница 1 из 4)
Страницы 1 2 3 4 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 69

- Lina, 17
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Тема: Ivertinkite
pabusiu demesio beieskanti, arogantiska, pasikelusi ar dar kokia nors kitokia, juk taip mane cia pavadins dar ne viena, o gal ir ne vienas, bet man visvien smalsu. kaip mane vertintumete nuo 1 iki 10 balu... ir jei galite pakomentuokite....
aciu.

- Julija, 19
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Re: Ivertinkite
Hmm...Kiek gi tau cia balu skirti... Ai, tegu geriau tave vaikinukai vertina:}

- Lina, 17
- Forumo Vanagas
- Неактивен
to ir tikiuosi

- Kristina, 12
- Forumo Dalyvis
- Неактивен

- Marius, 21
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
nera ko wertinti 

- Inga, 19
- Forumo Naujokas
- Неактивен
negaleciauivertinti, nes nepazistu....o isvaizda...sunku pasakyti..

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Неактивен
na ka zn.. ka jau cia su tais skaiciais prasidesi geriau palausiu as :"nu tai kap as jum ar nieo? ;DDDDDDDDD" na man tai banalu ir saldu.. gywenimo mokykla ne tik skaiciais kalbet ismoko.. 

- Lina, 17
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Linas, 18 пишет:na ka zn.. ka jau cia su tais skaiciais prasidesi geriau palausiu as :"nu tai kap as jum ar nieo? ;DDDDDDDDD" na man tai banalu ir saldu.. gywenimo mokykla ne tik skaiciais kalbet ismoko.. 
banalu, bet man idomu

- Aldis, 26
- Forumo Liūtas
- Неактивен

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Неактивен
Lina, 18 пишет:Linas, 18 пишет:na ka zn.. ka jau cia su tais skaiciais prasidesi geriau palausiu as :"nu tai kap as jum ar nieo? ;DDDDDDDDD" na man tai banalu ir saldu.. gywenimo mokykla ne tik skaiciais kalbet ismoko.. 
banalu, bet man idomu
na tai as tau 7 su + o tai kaip as tau jei jau taip susidominai :DDD

- Lina, 17
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Linas, 18 пишет:Lina, 18 пишет:Linas, 18 пишет:na ka zn.. ka jau cia su tais skaiciais prasidesi geriau palausiu as :"nu tai kap as jum ar nieo? ;DDDDDDDDD" na man tai banalu ir saldu.. gywenimo mokykla ne tik skaiciais kalbet ismoko.. 
banalu, bet man idomu
na tai as tau 7 su + o tai kaip as tau jei jau taip susidominai :DDD
irgi apie 7 ar 8

- Edvinas, 18
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Veidas 7 , krutine 9 , nei uzpakalio nei koju nematau 

- GT
- Forumo Karalius
- Неактивен
Lina, 18 пишет:pabusiu demesio beieskanti, arogantiska, pasikelusi ar dar kokia nors kitokia, juk taip mane cia pavadins dar ne viena, o gal ir ne vienas, bet man visvien smalsu. kaip mane vertintumete nuo 1 iki 10 balu... ir jei galite pakomentuokite....
aciu.
O kaip galima tave ivertinti su tavim nepabuvus?:D Ai gal tu cia isvaizda prasai ivertint, sumaisiau?:D Siaip butu bent viena fotke "full size" su bikini arba bent aptemtais rubais, tada butu galima tixliau ivertinti..O siaip 8 drasiai duodu..O toliau pasigilinus (jeigu ta krutine tavo) aisku kiltu balas..:D

- Lina, 17
- Forumo Vanagas
- Неактивен
ko jus visi prie tos krutines? mano ji, tiktai mano:D

- Stanislovas, 21
- Forumo Vanagas
- Неактивен
na nuo 1 iki 10 tai sunkoka laaaaaabai ivertinti, bet nuo1 iki 1000 tai jau siek tiek lengviau, ir duoiau mazdauk 690, pagal tai ka pamaciau, o siaip kaip zmogaus nepazystu todel nera ka vertinti daugiau

- GT
- Forumo Karalius
- Неактивен
Lina, 18 пишет:ko jus visi prie tos krutines? mano ji, tiktai mano:D
To kad tau paciai tas man atrodo patinka, kad ja aptarinetu..Kitaip nebutum jos dejus i avatara..:D
O dar geriau galejai juk nuoga deti, vistiek nesimato kieno ji..o vaizdas butu dar zymiai efektingesnis..:D

- Lina, 17
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Tomas, 26 пишет:Lina, 18 пишет:ko jus visi prie tos krutines? mano ji, tiktai mano:D
To kad tau paciai tas man atrodo patinka, kad ja aptarinetu..Kitaip nebutum jos dejus i avatara..:D
O dar geriau galejai juk nuoga deti, vistiek nesimato kieno ji..o vaizdas butu dar zymiai efektingesnis..:D
o tau taip ir knieti, kad ideciau... o idejau, nes dar nemaciau, kad kas detu... nuotrauka deti banalu, automobilio foto ne man, o ir drugeliai, piesineliai ar kas panasaus ne mano stiliuje... taigi si man patiko, tai ir idejau... bet tiesa sakai mlonu kai ja teigiamai aptarineja:D

- GT
- Forumo Karalius
- Неактивен
Nu neknieti taip ziauriai, bet butu neblogai..Juokauju, turiu fantazija galiu isivaizduoti kaip ji atrodo nuoga..:D Ir neatiduok man ataskaitu kodel tu nedejai kazko kito o butent tai..As puikiai suprantu viska ir taip..Visi deda tai kas jiems grazu, o jei dar grazu ir kitiems tai isvis gerai..:D
O va man labai idomu, kiek tu pati save ivertintum?
Сообщений с 1 по 20 из 69
Страницы 1 2 3 4 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.