1

Тема: Ivertinkite

pabusiu demesio beieskanti, arogantiska, pasikelusi ar dar kokia nors kitokia, juk taip mane cia pavadins dar ne viena, o gal ir ne vienas, bet man visvien smalsu. kaip mane vertintumete nuo 1 iki 10 balu... ir jei galite pakomentuokite.... smile aciu.

2

Re: Ivertinkite

Hmm...Kiek gi tau cia balu skirti... Ai, tegu geriau tave vaikinukai vertina:}

3

smile to ir tikiuosi

4

wertinciau 9

5

nera ko wertinti big_smile

6

negaleciauivertinti, nes nepazistu....o isvaizda...sunku pasakyti..

7

na ka zn.. ka jau cia su tais skaiciais prasidesi geriau palausiu as :"nu tai kap as jum ar nieo? ;DDDDDDDDD" na man tai banalu ir saldu.. gywenimo mokykla ne tik skaiciais kalbet ismoko.. wink

8

Linas, 18 пишет:

na ka zn.. ka jau cia su tais skaiciais prasidesi geriau palausiu as :"nu tai kap as jum ar nieo? ;DDDDDDDDD" na man tai banalu ir saldu.. gywenimo mokykla ne tik skaiciais kalbet ismoko.. wink

banalu, bet man idomu

9

8 drasiai!!! su pliusu!

10

Lina, 18 пишет:
Linas, 18 пишет:

banalu, bet man idomu

na tai as tau 7 su + o tai kaip as tau jei jau taip susidominai :DDD

11

nepazistu ir nevertinsiu big_smile tongue

12

Linas, 18 пишет:
Lina, 18 пишет:
Linas, 18 пишет:

banalu, bet man idomu

na tai as tau 7 su + o tai kaip as tau jei jau taip susidominai :DDD

irgi apie 7 ar 8 smile

13

bet jei avartas su tavo papais tai dadesiu dar viena bala! big_smile big_smile

14

Veidas 7 , krutine 9 , nei uzpakalio nei koju nematau big_smile

15

Lina, 18 пишет:

pabusiu demesio beieskanti, arogantiska, pasikelusi ar dar kokia nors kitokia, juk taip mane cia pavadins dar ne viena, o gal ir ne vienas, bet man visvien smalsu. kaip mane vertintumete nuo 1 iki 10 balu... ir jei galite pakomentuokite.... smile aciu.

O kaip galima tave ivertinti su tavim nepabuvus?:D Ai gal tu cia isvaizda prasai ivertint, sumaisiau?:D Siaip butu bent viena fotke "full size" su bikini arba bent aptemtais rubais, tada butu galima tixliau ivertinti..O siaip 8 drasiai duodu..O toliau pasigilinus (jeigu ta krutine tavo) aisku kiltu balas..:D

16

ko jus visi prie tos krutines? mano ji, tiktai mano:D

17

na nuo 1 iki 10 tai sunkoka laaaaaabai ivertinti, bet nuo1 iki 1000 tai jau siek tiek lengviau, ir duoiau mazdauk 690, pagal tai ka  pamaciau, o siaip kaip zmogaus nepazystu todel nera ka vertinti daugiau

18

Lina, 18 пишет:

To kad tau paciai tas man atrodo patinka, kad ja aptarinetu..Kitaip nebutum jos dejus i avatara..:D
O dar geriau galejai juk nuoga deti, vistiek nesimato kieno ji..o vaizdas butu dar zymiai efektingesnis..:D

19

Tomas, 26 пишет:
Lina, 18 пишет:

To kad tau paciai tas man atrodo patinka, kad ja aptarinetu..Kitaip nebutum jos dejus i avatara..:D
O dar geriau galejai juk nuoga deti, vistiek nesimato kieno ji..o vaizdas butu dar zymiai efektingesnis..:D

o tau taip ir knieti, kad ideciau... o idejau, nes dar nemaciau, kad kas detu... nuotrauka deti banalu, automobilio foto ne man, o ir drugeliai, piesineliai ar kas panasaus ne mano stiliuje... taigi si man patiko, tai ir idejau... bet tiesa sakai mlonu kai ja teigiamai aptarineja:D

20

Nu neknieti taip ziauriai, bet butu neblogai..Juokauju, turiu fantazija galiu isivaizduoti kaip ji atrodo nuoga..:D Ir neatiduok man ataskaitu kodel tu nedejai kazko kito o butent tai..As puikiai suprantu viska ir taip..Visi deda tai kas jiems grazu, o jei dar grazu ir kitiems tai isvis gerai..:D
O va man labai idomu, kiek tu pati save ivertintum?