Re: Einate gatve ir keletas gražiai atrodančių vaikinų pašvilpia. Jūs?
geriausia atsisukti, kad nematytu, tipo netycia
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Einate gatve ir keletas gražiai atrodančių vaikinų pašvilpia. Jūs?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
geriausia atsisukti, kad nematytu, tipo netycia
jo ;D
bet atsisukti butina ;D
5:) o karatais ir 6, pagal nuotaika aisku, netycia ir 3 gali but :DDDDD
o zinot ka.. is tikro nezinau kaip as elgciausi ;D
nes man kazkaip nesvilpauja ;D
nu zinoma kad 5
5
mano atsakymas irgi 3...
ka paneles manom apie tuos, kurie vaziuoja tiuninguotu golfu ir pypsina...
juokas is tokiu ima... tokiem tai tik 5!!!
3
1 :S
7 varijantas:) cia priklauso nuo nuotaikos:D galiu ir idiotais isvadint ir pati pasvilpaut:D ziurint kokie vaikinai aisku ;D
as tik 5
)) kiek pastebejau viso keturiolikines renkas svelniausia varianta:1 )) nzn kulturingumas neispasakytas :DDD Seip idomu pasiklausyti, kaip svelniu balseliu surinka pirma varianta ))
3333333
atsisuku ir pamastau "kokie idijotai"
as tai 3..;) man tai juk negaila nusisypsot... o jei dar grazus waikinai,tai gal jie isidrasins ir prieis..:DDDD
as wisada naudoju 3 :PP
Penktas;) ...
Gerai pagalvok ir suprasi, kad 5 variantas tinkamiausias i toki elgesi...daznai pasitaiko tokiu variantu kaip svilpimas ar kiss kiss...tai nera tinkamiausias budas stkreipti merginu demesi, atvirksciai daugumai tai labai nepatinka. Pasakyk sveika ir pamatysi visai kitokia reakcija. Merginos, kurios i svilpimus nereaguoja nera jei pasikelusios nei ka.
Pamenu viena situacija, priesais eijo keli vaikinai, tokie sustruoliai ir pasake ej labas, neatsakiau, o tiesiog praejau. Po to galvojau busiu sumusta plius palydejo tuzinu nerealiu "svelniu" zodeliu...
5 nebent vaikinas tikrai vertas demesio tada gal ir 3
siaip rinkciausi 3,bet priklauso kas per vaikinukas...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Einate gatve ir keletas gražiai atrodančių vaikinų pašvilpia. Jūs?