Re: Jus antrosios puses ieskote?
mane jaj nores suras,"dirbu visa para"
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Jus antrosios puses ieskote?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
mane jaj nores suras,"dirbu visa para"
surandam, bet kaip issaugot- daznai nemokam, nes reikia stengtis...
8 o siaip kaip bus taip..
dazniausiai 8
o jei kalbant atvirai, siunciu signalus ir vaikinas mano, kad mane pats susirado ;D
na tai taip visos panos usrase 8 nr tai kur jum reik iskot kai baxurai iesko jusu jum belieka tik sedeti ir laukti bet man lb but ydomu kur jus randa tie baxurai a ? sakyciau baxuras panele gali suirasti klube bare bet cia daugiau vienai dienai nors visko pasitaiko
9:) pamatau - susizaviu - ieskau jo - gaunu nr arba el pasta - arba paprasciausiai jis pasako nenoriu bendraut , nors nera man taip dar buve :[:-D ieskant svarbiausia pirma pradeti bendrauti pazinti ji , o paskui galvot ar gali but jis antra puse ar ne , netikiu , kad kiekvienas renkasi bet ka ;P
9:) pamatau - susizaviu - ieskau jo - gaunu nr arba el pasta - arba paprasciausiai jis pasako nenoriu bendraut , nors nera man taip dar buve :[:-D ieskant svarbiausia pirma pradeti bendrauti pazinti ji , o paskui galvot ar gali but jis antra puse ar ne , netikiu , kad kiekvienas renkasi bet ka ;P
na tu is dalies teisi bet visokiu buna visokiu reik
8 va taip va xD
2 puses ?na kad as su abiem pusem,ir kaire ir desne puses visad su manim
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Jus antrosios puses ieskote?