Re: ilgai trunkantis sex
oi Ramunele:) rasai tai gan ne vaikiskai...:) pa tau ;*
gan keistai pasijauciau... na bet visa ta ignoruokime...:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → ilgai trunkantis sex
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
oi Ramunele:) rasai tai gan ne vaikiskai...:) pa tau ;*
gan keistai pasijauciau... na bet visa ta ignoruokime...:D
tai vat....tema yra visai kita..ir manau ilgai trunkantis sex gerai....gerai ir panai kai ji baigia 10 kartu:)
Aldis, 23 parašė:bek pas gydytoja !! su tavim atvirkstinis procesas vyxta... matyt gymei su usais o daba kuo tolyn tuo vaikeji!
na matai bek nebeges gal pats ir bek:) man patinka kai pana jau sako gana..kad jaus kauda.cha bet poto daug komplimentu buna lol
Kai pana sako skauda, tj reiskia kad ji jokio malonumo nebejaucia... :)P
o as pries ilga seksa mano dabartine drauge baigia kaip vyras ta prasme gana greit, todel su ja labai paprasta ir problemu nera
Nu nafik... Aciu Dievui dar neteko su tokiu susidurti... Zinoma, kad merginai nusibosta ir ji jokio malonumo nebejaucia. Tik reta tau tai i akis pasakys. Pats daryk isvadas. val - tikrai NEnormalu. Taip neturi buti.
Snieguole, 21 parašė:na ... mano manymu, normalus sexas, gal kox mazas pusvalandukas glamoniu, kurios labai panas uzveda, o po to, kiekvienam pagal save, buna taip, kad nori tiesiog greitai ir gerai pasidulkint, buna taip, kad nori ilgai romantiskai myletis, bet tas netrunka 4 val.4 val ir kiekviena karta?Man gaila, tavo paneles ... Paneles nori kartasi, kaip ir minejau greito ir gero sexo, o ne 4 val trunkancio bruzinimosi i prieky ir atgal ... Poros sexe reikia ivairoviu!!! Kitaip santykiai tarpusavio gesta...
Manau, truputuka, KOstai, persistengei, su savo pagyrom
aj aj aj:) tikrai nepersistengiau...as pirma karta uztrukau neilgai gal 15min....kai man buvo 12 metu...o poto vis ilgejo...wat
taip nebuna ... man ne 12ka - nepasakok!!!
4 valandas, cia jau tikrai nieko gero. jai neklystu, normalus sexas trunka iki 30min. o jau 4 val tai gali atsitikti kaip su buratinu
ka jus manote apie ilgai trunkanty sex? pwz as uztrunku kol pirma orgazma patiriu mazdaug 4 valandas o poto truputy dazniau...nzn gal tai nenormalu
Tai kiek laiko bendrai praeina iki antro orgazmo? Ir kiek kartu teko tai patirti, (turiu uomeny nors antra orgazma), su ta pacia mergina?
atkreipkit demesi kai jis pasakoja.. man gerai merginai gerai, man gerai kai mergina sako stop! gana! o jus mazdaug visi myztukai, cia papasakosiu nesamoniu ir mergos prie manes kiap prie medaus lips.. aisku gal ir lips, tos kurios sunkiai pasiekia orgazma.. bet ir tos, kurios nesuvokia kad juju problema yra ne 4 valandose ar panasiai!!! papasakok bobutei ! nematau kuom cia girtis ir riesti nosi!
atkreipkit demesi kai jis pasakoja.. man gerai merginai gerai, man gerai kai mergina sako stop! gana! o jus mazdaug visi myztukai, cia papasakosiu nesamoniu ir mergos prie manes kiap prie medaus lips.. aisku gal ir lips, tos kurios sunkiai pasiekia orgazma.. bet ir tos, kurios nesuvokia kad juju problema yra ne 4 valandose ar panasiai!!! papasakok bobutei ! nematau kuom cia girtis ir riesti nosi!
pritariu tau ..
na nesvabu kas kuo tiki.... as tik paklausiau...jus pakomentuokit....lol
Ramunė, 15 parašė:akivaizdu , jog saunuolis nutare "prisiprasyti" merginu demesio, ar pagyru... o jus, vaikinukai pasimovet! mastykit - tai padeda:D
zinok tikrai netruksta man to demesio...nematau cia tikslo rasyti belenka! parasiau taip kaip yra!sulaukiau tik kritikos....taciau realiai panos to nekritikuoja...jos giria....subresi,uzaugsi patirsi ir tau bus aisq
o man tai nusibostu toks ilgaas sexas.
Kostas, 22 parašė:Ramunė, 15 parašė:akivaizdu , jog saunuolis nutare "prisiprasyti" merginu demesio, ar pagyru... o jus, vaikinukai pasimovet! mastykit - tai padeda:D
zinok tikrai netruksta man to demesio...nematau cia tikslo rasyti belenka! parasiau taip kaip yra!sulaukiau tik kritikos....taciau realiai panos to nekritikuoja...jos giria....subresi,uzaugsi patirsi ir tau bus aisq
o man tai nusibostu toks ilgaas sexas.
na visu nuomones skirtingos...bet kai pana patiria 5+ orgazmus tai nemanau kad jai nemalonu...
hm... nu man tikrai patinka netrumpas sexas, bet po 4 h kaskart... ne ne, nesuviliotum net su 5+ orgazmais
as taves ir neviliociau:) nereikia man poto diskanu po langais
;D ne nu juk ne as viena tokia, kitos irgi panasios gali buti, o be to, as ir nesisiulau
;D ne nu juk ne as viena tokia, kitos irgi panasios gali buti, o be to, as ir nesisiulau
ok ok bet dalykas yra tox kad tox sex veza:0 gerai veza:0 ir gerai nuveza.cha
Diana, 17 parašė:;D ne nu juk ne as viena tokia, kitos irgi panasios gali buti, o be to, as ir nesisiulau
ok ok bet dalykas yra tox kad tox sex veza:0 gerai veza:0 ir gerai nuveza.cha
gerai veza ir nuveza tik tave siuo atveju. pasiziurek i daugumos nuomone
nes ta dauguma to nera patyrus:) as galiu pasakyti kad dauguma panu su kuriomis turejau lytiniu santikiu manes nepaleidzia...ir vis nori dar ir dar... ka galiu pasakyti...kai praeini su saratais tai sugadini pana ir jos ilgai nepatenkina be saratu:)cha
andrius malacius
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → ilgai trunkantis sex