Re: Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!
man taj wisokie patinka: ir sviesiaplaukiaj, ir tamsiaplaukiaj, ir beplaukiaj...:D) swarbiausia, kad susitvarke butu. na, vajkino pagl plaukus tikraj nesirenku;)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man taj wisokie patinka: ir sviesiaplaukiaj, ir tamsiaplaukiaj, ir beplaukiaj...:D) swarbiausia, kad susitvarke butu. na, vajkino pagl plaukus tikraj nesirenku;)
myliu blondinus ))
nu man tai labiausei patinka svieseplaukei
tamsiaplauwkej
visi, koks skirtumas plaukų spalva. tik kad apsipešiojęs ir netvarkingas nebūtų:-D
nera skirtumo jei myli tj jo iswaizda nerupi juk ne iswaizdoj esme...
svarbu kad nedazytas blondinas butu..nieko slykciau negali buti
nera skirtumo jei myli tj jo iswaizda nerupi juk ne iswaizdoj esme...
cia gi klause kokia spalva o ne tai ar mylesi ar nemylesi
man tamsiaplaukiai bet retkarciais is svesiaplaukiai grazus pasitaiko
xe.... jei myli nera skirtumo ar tamsiaplaukis ar sviesiaplaukis ar raudonplaukis ir cia isviso mano nuomone o ne tawo o as atsakiau taip kaip man atrodo gerai ir prasau cia nesikabinet!!!!nes man tawo nuomone visai neidomi ir nerupi:():P
Mmm.. Tie ir tie..:-D
aisku neimk i galva ka cia parasiau ....:D):D):D):D):D):D) bet seip taip tamsiaplaukiai
o jie as buciau ryzas myletumet ? ir ar dab mylit kasnors ?
jap myleciau ):D)
o as taves ne tuu per jauna ir ner foto
bet man tuo bus 18 ):D):D):D):D):D):D) o foto greitai bus :P:P:p:V:V;)
Kam isvis tie plaukai.... ;D ;D ;D ;D Nors siaip..plauku spalva dzin..svarbu ilgi plaukai.. o jei dar garbanoti.. ;D nu va..svarbu grazus plaukai..sutvarkyti..stilingi... o ne tokie .. nu.. beveik nuskusti...kaip pas karininkus... ;D
Kam isvis tie plaukai.... ;D ;D ;D ;D Nors siaip..plauku spalva dzin..svarbu ilgi plaukai.. o jei dar garbanoti.. ;D nu va..svarbu grazus plaukai..sutvarkyti..stilingi... o ne tokie .. nu.. beveik nuskusti...kaip pas karininkus... ;D
mano draugas karininkas su kaip tu sakai su beveik nuskustais plaukais ir labai myliu vat...
Raminta, 16 parašė:Kam isvis tie plaukai.... ;D ;D ;D ;D Nors siaip..plauku spalva dzin..svarbu ilgi plaukai.. o jei dar garbanoti.. ;D nu va..svarbu grazus plaukai..sutvarkyti..stilingi... o ne tokie .. nu.. beveik nuskusti...kaip pas karininkus... ;D
mano draugas karininkas su kaip tu sakai su beveik nuskustais plaukais ir labai myliu vat...
Tigi skonio reikalas... mano tetis toks..ir mano mama ji myli... plius nemanau, kad meile priklauso nuo to kokie pa szmogu plaukai... zmogaus visgi sirdi pamilsti o ne plaukus... Norint pamilti plaukus uztektu peruka nusipirkt ir galima ji mylet.. ;D ir nevalgo...ir negeria..ir neisduos.. ;D ;D ;D Tik vat niekad myliu nepasakys.. ;( ;D ;D nu bet cia nusikalbejau.. ;D
O ten tai as tik pasakiau kas man grazu... bet tai nereiskia, kad negaleciau pamilti tokio..kaip karininkas..
tai zinai man visada ir ilgaplaukiai patiko,o teko beplaukis ;D
tai zinai man visada ir ilgaplaukiai patiko,o teko beplaukis ;D
va va.. o jei butu beplaukiai patike..ti ir butu tekes ilgaplaukis.. ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!