Re: Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!
na va tai dabar kartok noriu plikio,noriu plikio ir gausi ilgaplauki...;D;D;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na va tai dabar kartok noriu plikio,noriu plikio ir gausi ilgaplauki...;D;D;D
Man asmeniskai tai patinka tamsiaplaukiai bet neatsisakyciau draugaut ir su sviesiaplaukiu
o man ryzaplaukiai berniukai tesiog patinka:D bet sutikciau bendraut i su tamsiaplauukiu ir baltapukiu;P
hehe, lucky me pastebejau tarp lietuvaiciu tendencija megti tamsiaplaukius tamsius vaikinukus - super!
aga, juk dauguma lietuvaiciu geltonkases, o kaip zinia prisingybes traukia, todel tiek daug besizavinciu juodukais
Na kad naturaliu geltonkasiu daug tai drysciau suabejoti:)
taip teisybe daugiause dazytu tu geltonkasiu yra o seip man paciam daugiau juodaplaukes patinka blondines kaskaip jau nuobodu nors maciau mergina su baltais grynai baltais plaukuceis blmba kaip fainai atrode
joa juoda veza:PP visos juodckes grazios:D nu o blond ... tai gyvena sav gvenima jau baigia:D
O man plauku spalva visiskai nesvarbi:)
oj kaip mylio blondinus su melynom akim ir meiliu weiduku ach bet tokiu nedaug yra
As blondinas melynom akim:D
O man plauku spalva visiskai nesvarbi:)
pritariu
demesi patraukia tamsiaplaukiai vaikinai....
nors kaip ir visur buna isimciu
o jei nudazyti?ar jus cia apie naturalia spalva kalbate? man tai TAMSIAPLAUKIAI,bet SVARBIAUSIA,kad su jais...
o man tai tamsiaplaukes blondines
...Mane zavejo tamsiaplaukiai, bet sutikau vaikina sviesiais plaukais... Tai jokio skirtumo kokia plauku spalva... :]
tamsiaplaukiai rudaakiai- mmmm labai jau grazus simpatiskas derinukas ;P
o ! as tamsiaplaukis ! ir rudaakis ~ ~ ~ ir geros kokybes ! ;] su garantiniu nepasibaigusiu dar ;]]]]
na visa laika labai patiko tamsiaplaukiai rudaakiai, taciau vyra issirinkau sviesiaplauki zydraaki, tad ne visada isoriniai rodikliai viska lemia
juodaplaukiai - melynakiai, tamsaus gymio rudaakiai..murrr...naturalus blondinai melynakiai super =p
nepatinka blankiu akiu "ryzhablakstieniai"
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!