Тема: Nekaltybe
Keleriu metu praradot nekaltybe? ir jei kas norit galit papasakoti ,kurioje vietoje ar kaip praradote?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Nekaltybe
Keleriu metu praradot nekaltybe? ir jei kas norit galit papasakoti ,kurioje vietoje ar kaip praradote?
ai ejau cia syki gatve uzkliuvau (nu zn kojos susipyne) nugriuvau ir ziuriu neber.
dar ko paklaust sugalvosi? kada iskrito ir kur ir kaip pirmas dantis?
ai ejau cia syki gatve uzkliuvau (nu zn kojos susipyne) nugriuvau ir ziuriu neber.
dar ko paklaust sugalvosi?kada iskrito ir kur ir kaip pirmas dantis?
mano pirmas dantis iskrito mano pirmo rimtesnio DVIracio pagalba. tai buvo kaime.iskrito taip beveik nepajauciau.
dar ko paklaust sugalvosi?kada iskrito ir kur ir kaip pirmas dantis?
ne tau sy klausima suprast ;] arba duok mazam vaikui zaisla tuoj sugadins
tai, Martynai, parodyk pvz ir pasipasakok
nu laukiam tavo pasakojimo...
Seip tokiu temu jau ne viena sukurta
nu ir reikejo ji isgasdint? as jau uzuodziau tokia idomia pasaka....
jei nori suzinot apie ta tikrajy "pirma karta" ? nueik y www.google.lt ir uzrasyk pirmas kartas.......Tai galesi skaityt kiek pajieksi i ten visokiu stiliu ir visokiau amziaus prarasta nekaltybe
o gal martynas tingi googleej ieskot?
nu ir reikejo ji isgasdint? as jau uzuodziau tokia idomia pasaka....
o tau reikia skraidanciu ereliu vaidinti ane? pries visus
tipo jautiesi "kietas" pries visus
idomus zmogus esi ;] Butum normalus tai cia nekeltum kazkokio konflikto noredamas pasirodyti
nori daugiau parasytu postu?tai atrasinek kitur
o ne belekur ;]
Tema lb, net lb juokinga...:D~ Šeip manau mažai tokių, kurie prarado nekaltybes nesulaukus 18m...;]~ :!
Tema lb, net lb juokinga...:D~ Šeip manau mažai tokių, kurie prarado nekaltybes nesulaukus 18m...;]~ :!
ech.. tas optimistishkas ir nesugadintas jaunimas;]
Vile, 12 пишет:Tema lb, net lb juokinga...:D~ Šeip manau mažai tokių, kurie prarado nekaltybes nesulaukus 18m...;]~ :!
ech.. tas optimistishkas ir nesugadintas jaunimas;]
Nu rimtai...as tai manau dauguma tokiu kurie iki 18 nelabai iskentejo :}~
ale tejsybe del to 18... man dar kolkas 15 bet jauciu ir 17 o gal ir 16 nesulauksiu ;D daug kas sako kad newerta skubet... bet wisteik norisi pabandyt (nu jej ka as dar nekaltas kaip rolandas paksius
as irgi manau, kad mazai tokiu, kurie islaiko nekaltybe iki 18...
Dovydas, 17 пишет:nu ir reikejo ji isgasdint? as jau uzuodziau tokia idomia pasaka....
o tau reikia skraidanciu ereliu vaidinti ane?pries visus
tipo jautiesi "kietas" pries visus
idomus zmogus esi ;] Butum normalus tai cia nekeltum kazkokio konflikto noredamas pasirodyti
nori daugiau parasytu postu?tai atrasinek kitur
o ne belekur ;]
db sedziu ir galvoju... kaip cia tau pranest tokia nekokia naujiena... ummm... nu gerai bandom sitie zmones kurie cia raso manes niekada nemate ir nenustebciau kad nepamatys ka jie apie mane galvoja man dar labiau nerupi nei mesku plesrumas tundroj (as net nzn ar ju ten yra tai pamegink isivaizuot) konfliktai visada yra gerai cia gi diskusiju forumas ar as klystu? o tas postu skaiciu tai nlb ir bepasikeite per pastaruosiu pora trejeta mensiu....
speak with my hand
as irgi manau, kad mazai tokiu, kurie islaiko nekaltybe iki 18...
oi patikek nusteptum
Diana, 17 пишет:as irgi manau, kad mazai tokiu, kurie islaiko nekaltybe iki 18...
oi patikek nusteptum![]()
kvailai, skamba, taciau... gal tavo "kartoj" ir yra nemazai pavyzdziu, o manojoj tai tikriausiai trukumas... nu, statistiniu duomenu nerinkau
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Nekaltybe