Re: Nepasotinamos merginos
kur jos tik ne seimoj aisq
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Nepasotinamos merginos
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kur jos tik ne seimoj aisq
oj man tokios kojotes patinka kurios nori dar ir dar as jas tiesiog myliu be ju utu logai ir tai visi vyrai supranta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
butu faina sunkiai pasotinama surast:) reiketu nors stenktis ja visiskai pasotinti tai ir butu aioski vyro pareiga:)
dar
eikit jus nenusipeizekit wisos moterys nepasotinamos ant sekso tik newiso moka pasakyti ar panasej
kur cia tokios supermergaites laikosi?
uzmetus aki, atrodo, kad didzioji dalis Super Mergaiciu [kur as buvau, kai jos buvo mergaites? :V ] +-18.. patyrusios patalu Tigrrres
butu faina rast nepasotinama nors tada reiketu stenktis isvisu jegu , ir tas zodis brangusis dar dar ir dar oj butu idomu tik teip greit vyrai nusibaiktu bet geriau nusibaikti nuo moters patenkinimo pildant o ne kokioj gatvej nudaustas
uzjauchiu jas ir jos seimos narius
ira toks prietaras, jai pas mergina auga usiukai tai ji turi vyrisku hormonu ir ji todel nepasotinama,o cia ne paslaptis kad mes nepasotinami, mes visa laika norejom ir noresim
Geras. O jei nusiskutus ryte ?
na as pasotinamas po sexo minimum 10 tikrai net noro nera : ):D:D:D:D
buna istiesu tokiu poru kada taip ivyksta...
Uj ;D
Vien del sex ne tiek jau daug ir skirias.Juk nueina i "sona"taip sakant,tyliai ramiai.Ir dazniausiai antroji puse apie tai zino.O patenkint moteri nera sunku,tik reikia zinotKAIP,KAS JAI LABIAUSIAI PATINKA.Dazniausiai vyrai tenkina tik save,o kaip merginai buvo,kas patiko,kas nelabai,ko noretu,net nekalbama.Protingas vyras turi rasti buda ir suzinot,suprast savo partnere.Frigidiskos moterys labai retai buna.
bet buna
Vien del sex ne tiek jau daug ir skirias.Juk nueina i "sona"taip sakant,tyliai ramiai.Ir dazniausiai antroji puse apie tai zino.O patenkint moteri nera sunku,tik reikia zinotKAIP,KAS JAI LABIAUSIAI PATINKA.Dazniausiai vyrai tenkina tik save,o kaip merginai buvo,kas patiko,kas nelabai,ko noretu,net nekalbama.Protingas vyras turi rasti buda ir suzinot,suprast savo partnere.Frigidiskos moterys labai retai buna.
Kaip tai nesisneka apie tai, taigi taip net neydomu, man asmeniskai apie tai kalbeti atrodo butina, bet va buna merginos, kurios nesneka, nesvarbu ar gerai buvo ar ne...
nors nei vienam vaikinui nepatarciau nepasotinamos sutikt , tai tiesiog ziaurus dalykas ir nesuteikiantis jokio malonumo , o veikiau ivarantis psichologines bedas ir nepasitikejima savimi
merginos , prasome nesididzioti kad jus cia ale nepasotinamos
99% jusu atlaiko duok dieve pora savaiciu gero sekso o poto "nelisk" "atstok" "nieko nenoriu" ir amzinas topas "galva skauda" ...
frigidiska buvau sutikes tik viena ...
Haha. Visgi nera nepasotinamos.
yra nepasotinamos Sauliau
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Nepasotinamos merginos