41

Re: Ką alkoholis daro su tavim?

Evelina, 17 wrote:

nu kodel musu diskusija atitinka temai
beja ji netgi nezinojo ka daro ir tai suzinojo tik kita diena kai jai tai pasake

jai viskas is pasamones , tokius norus gal turejo , prisigere ir pabande

42

nu gali irgi taip buti kaip darius pasake as irgi apie tai galvojau. bet ji zino geriau uz mus visus ko ji nori/norejo.
P.S. buvau uzdavosi klausima ka jus esate idomaus padare kai buvote prisigere wink

43

Paskutini karta kai prisigeriau, verkiau del nelaimingos meiles. Verkdama vienoj ir kitoj rankose laikiau po cigarete. Jas abi rukiau vienu metu. Nuejusi i kambari ir pamaciusi kaip kiti soka, uzmirsau visas savo meiles. Tada uzsiropsciau ant stalo, paemiau servetele ir ja visaip maskatuodama uzdainavau:"As devintam danguj..". Veliau ant manes netycia uzkrito draugas, o tuomet as atsitrenkiau kazkur ir sudauziau taure. Draugas kokiu 10min manes atsiprasinejo uz tai, kad ant manes krito, o as jo atsiprasinejau, kad sudauziau taure. Paskui kazkaip nuo zvakes man uzsidege plaukai, drauge pamaciusi iskart puole juos gesint. Dar veliau su ta drauge emiau laizytis. Zodziu, baisu... Is to, ka pasakojau, pamenu tik puse, kita puse pasakojo kiti ten buve zmones. Gerai, kad bent galvos is ryto neskaudejo... Na, tik nedidele melyne ant rankos liko nuo kritimo.

44

joa:D o as kai prisigeriau karta:D tai tevai namo parneshe nes rado mieste luzusy:D  tada buvo big_smile ir kita diena galwa buvo kaip pervazaiuota:(

45

Julija, faina kai taip zmones linksminasi visai idomiai pasirode, aisku tai kad susizalojai tai ne bet visa kita tai visai faina
Evaldai, o kiek tau metu tada buvo, man pats baisiausias dalykas butu jeigu mane tevai girta pamatytu smile

46

jooo as per savo 18 gimtadieni sumaisiau dektine,vyna ir sampana tai galo visai neatsimenu...tai visi pasakojo ka isdarinejau isejus i lauka vidurnakti vasario menesi su chalatu atsisedau ant laiptuku ir saukiau kaimyna ko as ten ji saukiau niekas nezino smile siaip netaip ivilko mane i kambari...ir duris uzrakino ir dar rakta pakavojo,nes labai jau verziausi....siauuuuubas kazkoks,o apie apvemtas grindis tai net nekalbu...;D;D;D

47

o mano pazystami kiekviena menesi susirenka vienoje vietoje paema kibira nuperka skirtingu gerimu(alkoholiniu big_smile ) poto sumaiso visus gerimus tame kibere ir poto gere.galiu tik pasakyti  bjauru 

48

isivaizduoju paskui visi veme draugiskai apsikabine ;D nes negalima gerimu maisyti nebent gerti nuo silpniausio iki stipriausio...

49

jo ir kaskart jos pikina ir jie veme bet kas menesi susitinka ir daro ta pati big_smile

50

Danguole, 20 wrote:

isivaizduoju paskui visi veme draugiskai apsikabine ;D nes negalima gerimu maisyti nebent gerti nuo silpniausio iki stipriausio...

Ane? O as to net nezinojau ir dazniausiai is pradziu budavo pas mane stiprus gerimai, o paskui jau silpnesni...Nieko, dabar zinosiu:D)

51

Evelina, 17 wrote:

jo ir kaskart jos pikina ir jie veme bet kas menesi susitinka ir daro ta pati big_smile

mazochistai kazkokie ;D;D;D;D

52

Julija, 20 wrote:
Danguole, 20 wrote:

Ane? O as to net nezinojau ir dazniausiai budavo pas mane kazkaip stiprus gerimai...Nieko, dabar zinosiu:D)

geriausia viena gerima gerti,o nemaisyti pvz.alu su brendziu ir viskas bus ore...;)

53

Danguole, 20 wrote:
Julija, 20 wrote:
Danguole, 20 wrote:

Ane? O as to net nezinojau ir dazniausiai budavo pas mane kazkaip stiprus gerimai...Nieko, dabar zinosiu:D)

geriausia viena gerima gerti,o nemaisyti pvz.alu su brendziu ir viskas bus ore...;)

Na, kad geriausiai viena kazka gerti, tai jo, zinom ta:)

54

as tai retkarciais gerimus sumaisau bet nieko blogo neatsitinka, ar cia as tokia nezmogiska ar jus :? big_smile
Danguole visiskai tau pritariu , nu ak zmonem ner ka veikti big_smile

55

tai ką tu visada galvodavai, svajodavai, alkoholis padeda tai įgyvendinti, suteikia drasos. Jautiesi nedrasus(i) prie merginu(vaikinu) , prašau viena kita taurė ir tu jau vakarėlio pažiba. Jautiesi silpnas(a) žiurėk jau vos ne Terminatorius ar Ksena ;D Svarbiausia nepadaugint, nes kitaip gausies tik paprasčiausia KIAULĖ ;D

56

Gedeminai o tu apie ka dabar kalbejai? kam paskiriai sia zinute?
beja ka buvai padares kai padauginai? papasakok idomu paklausyti smile

57

Evelina, 17 wrote:

Gedeminai o tu apie ka dabar kalbejai? kam paskiriai sia zinute?
beja ka buvai padares kai padauginai? papasakok idomu paklausyti smile

praktiškai atsakiau į temos klausimuką, o Kiaule gali pasidaryti, vien tik dėl to, kad prisipunti, pridarai ir nieko neatsimeni ;D

58

nu cia jau aisku kad uztenka prisigerti ir nieko neatsiminti bet didesne kiaule esi kai ka nors "blogo" padarei big_smile

59

Geriausia gerti protingai,tada viskas ka darysi,taip pat atrodys protinga;D

60

O kas ati yra protingai? prasiciau paaiskinimo big_smile