Tema: ka manot apie dainininke Violeta Riaubiskyte?
na tai isreiskit savo nuomone apie ja nes man tai ji nereali asmenybe, labai draugika ir linksma, bei aisq turinti gera balseli
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → ka manot apie dainininke Violeta Riaubiskyte?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na tai isreiskit savo nuomone apie ja nes man tai ji nereali asmenybe, labai draugika ir linksma, bei aisq turinti gera balseli
Manau kad tai tikra LT Sex Bomba..Nu ziauriai ji man sexuali viskuo ir isvaizda ir balsu ir manierom..:D
Nzn kodel, bet man ji tikrai nepatinka, nei balsas, nei dainuojamos dainos, nei isvaizda...
O gal as ja tik mazai pastebejes, gal tai tik pradinis toks yspudis apie ja...
hmmm...siaip jei kalbant apie jos charakteri tai reikia ja pazinti, nes jis tikrai kitokia nei matom per tv ar spaudoj o kuom jums balsas nepatinka?
Na... ghm,... yra tikrai graziu dainu, ji man ir grazi moteris.. Bet , kiek teko girdeti, mano sode gyvenantiems senukams, ji patinka tik del graziu kuno formu:)
krutine nebloga
fainas,linksmas,guvus zmogelis toks ispudis susidaro i ja ziurint
faina, kad yra ir ja besizavinciu, nes kur beskaitai komentarus visur peikia bet siaip tai ji labai fainas zmogeliukas:) ir tikrai ne del jos formu, o charakterio tai superinio
ar zemiau da galima pulti
nei cia zemiau nei ka reikia zmogu pazinti ir suprast kad ji tikrai linksmas zmogeliukas ;p
Kaip tik girdejau, kad ji pasikelusi nepatinka man ji turbut nori buti panasi i Xtina ar i Britneylabai maivosi Nepatinka man ji
labai idomi, savotiska ir naturoj visai nieko, beje, turi puiku balsa ir ji dar puikiau isnaudoja
Na, man nei jos muzika, nei isvaizda, na tik krutine, gal nebloga:)
papinga ;D
nu mano nuomone tai kone geriausias balsas ant visos lietuvos neziurint aisku i tai kad nelabai tokios muzikos siaip megstu
na kiek bendravau, o jau bendrauju apie 1.5meteliu, tai nemaciau pasikelimo kol kas..is tv ar siaip koncertu negalima sprest apie zmogu...:P naman ji i britnei nei kiek nepanasi...maivymasis scenoje privalumas o ne trukumas
na kiek bendravau, o jau bendrauju apie 1.5meteliu, tai nemaciau pasikelimo kol kas..is tv ar siaip koncertu negalima sprest apie zmogu...:P naman ji i britnei nei kiek nepanasi...maivymasis scenoje privalumas o ne trukumas
Monika, uzstok ja, taip reikia...
Bet juk cia, manau, snekama apie Riaubiskyte, ne kaip apie artimai pazystama zmogu o kaip apie dainininke... Tad ir nuomones reiskiamos kaip apie dainininke...
Gal as klystu, gal kazka praleiodau...? :V
Praleidai, Sigitai. Čia yra tema, kurią reikėjo pavadinti "Aš asmeniškai pažįstu Riaubiškytę". Ir čia visai ne diskusijom sukurta tema, o tam, kad pasigirtų kai kas. Nors aš nematau pagrindo girtis. Man Riaubiškytė kaip dainininkė niekada nepatiko, o kaip žmogaus aš jos nepažįstu. Ir visai dėl to nesigailiu.
Balsa gera turi, bet klausytis jos man nepatinka. Ne mano skonio... Tiesa, per "Ramune baltaja" megstu kartais pasisokti:D
O del papu (ziuriu, daug kas cia ape juos prakalbo) nieko negaliu pasakyti, nes nuogos jos nemaciau. Siaip jie atrodo pakankamai neblogai, bet juk siais laikais liemeneles yra visagales. Nemanau, kad jos krutine turetu buti lb daili. Visgi ji ir nemaza (tokios dazniausiai nukarusios buna). O be to, Riaubiskytei ne tiek jau mazai metu, plius dar dukryte turi, kuria, kogero, savu pienuku maitino:)
Praleidai, Sigitai. Čia yra tema, kurią reikėjo pavadinti "Aš asmeniškai pažįstu Riaubiškytę". Ir čia visai ne diskusijom sukurta tema, o tam, kad pasigirtų kai kas. Nors aš nematau pagrindo girtis. Man Riaubiškytė kaip dainininkė niekada nepatiko, o kaip žmogaus aš jos nepažįstu. Ir visai dėl to nesigailiu.
Reikejo pavadinti bet nepavadino, tai visdelto, praleidau ka? :V
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → ka manot apie dainininke Violeta Riaubiskyte?