Re: Narkotikai
geriau gera meiluzi susirasti...;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Narkotikai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
... o kur parashyta, kad ash jo neturiu? :?
na tada reiskia ne toks geras meiluzis, jei neatpalaiduoja ;D (juokauju zinoma)
Irodykit, kad Zole yra ne narkotikas ir jus Dievas. Net mano menkam proteliui uztenka suprast, kad Marihuana yra narkotikas draudziamas daugelyje saliu - taip buvo ir bus visada, nes tai psichotropine medziaga.
O Danguolei 100 balu uz laikymasi amzinuju vertybiu ir stipriu principu. Taip ir toliau, saunuole ~ neklausyk, ka tie gyvenimo suzalotieji sneka:) Matyt vaikysteje labai liudnai gyveno, kad patys nemokejo pasilinksminti ir be visu siu narkotiku
Irodykit, kad Zole yra ne narkotikas ir jus Dievas.
Net mano menkam proteliui uztenka suprast, kad Marihuana yra narkotikas draudziamas daugelyje saliu - taip buvo ir bus visada, nes tai psichotropine medziaga.
![]()
O Danguolei 100 balu uz laikymasi amzinuju vertybiu ir stipriu principu. Taip ir toliau, saunuole
~ neklausyk, ka tie gyvenimo suzalotieji sneka:) Matyt vaikysteje labai liudnai gyveno, kad patys nemokejo pasilinksminti ir be visu siu narkotiku
... tema, Arimuk, ne apie irodymus.... :-)
nors vienas!!!!!!!!mane palaike...aciu Auri...pasirodo dar like nesugadintu zmoniu...:-D
o as dar nebandziau jokiu narkaskiu ir nebandisiu, o zoles ir nebandziau bet karta noreciau pabanditi:)
Net mano menkam proteliui uztenka suprast, kad Marihuana yra narkotikas draudziamas daugelyje saliu - taip buvo ir bus visada, nes tai psichotropine medziaga.
![]()
O Danguolei 100 balu uz laikymasi amzinuju vertybiu ir stipriu principu. Taip ir toliau, saunuole
~ neklausyk, ka tie gyvenimo suzalotieji sneka:) Matyt vaikysteje labai liudnai gyveno, kad patys nemokejo pasilinksminti ir be visu siu narkotiku
Maišaisi truputuką marihuana? nežinai tokios žolytės Kanapėm dar jas vadina, prisižiūri filmu ir balamutija beleka. O apie kitos prieš juos JUODINDAMAS pagalvok ir iš vis nespresk apie save koks ligotas ir nesveikas esi.
Aš irgi bandžiau traukt žolytę , na ir kas? neprisikabinau, esmė buvo pabandyt ir pažiurėt koks efektas, gyvenu vieną kartą išbandyt norisi viską. Palaikau visus čia reiškiančius, kad tai yra blogai , taip pat ir tuos kurie sako, kad tai nieko bloga.
NARKOTIKAI - tai organinės ar neorganinės kilmės vaistinė medžiaga, vartojama gryna ar kaip sudėtinė preparatų dalis. Toks narkotikų apibrėžimas pateikiamas žodyne, tačiau jis dar ne visas. Tai kas tada yra narkotikai? Kas jums pirmiausia ateina į galvą, kai pagalvojate apie narkotikus? Heroinas, kokainas, kanapės, "Ecstasy" ? Narkotikų yra įvairiausių pavidalų, formų ir spalvų. Jų tokia daugybė, o kai kurių net neįtartum, kad tai narkotikai. Pavyzdžiui, namų vaistinėlėje pilna narkotinių medžiagų: aspirinas ir paracetamolis, mikstūra nuo kosulio ir vaistai nuo peršalimo. Net kavos ar arbatos puodelyje yra narkotinių medziagų - kofeino, stimuliuojančio nervų sistemą, kad jaustumėtės žvalesni ir energingesni. Alkoholis ir tabakas taip pat yra narkotikai. Medžiagos, kurias vadintumėte tikrais narkotikais - heroiną, kokainą ir " Ecstasy" - labai skirtingos . Laikydami ar vartodami tokius narkotikus, pažeisite įstatymą, galite net mirti. Prie tokių medžiagų galite priprasti ir be jų negalėsite normaliai jaustis . Jus gali įsukti uždaras ratas: įsigyjate narkotikų, vartojate, valandėle geros ( ar blogos ) savijautos, pristingate narkotikų, vėl perkate ir šitaip be galo. Narkotikai brangūs , dažnai pinigų jiems tenka prasimanyti nusikalstamais būdais. Jūs rizikuojate dar ir todėl, kad niekada negalite žinoti, kaip tam tikras narkotikas paveiks. Yra žmonių, kuriems pakanka vieno karto. Mirusieji negali kalbėti. Liūdna, deja taip yra. !
na va ir susidelioja taškeliai ant "I" ;D
... na prie to pacio... jau i tema zolyte....
Kanapės - tai vešlus dilgėlių ir apynių šeimos augalas. Jos kilusios iš Azijos, bet šiuo metu auga daugelyje kitų pasaulio vietų. Daug žmonių patys jų užsiaugina (nelegaliai!). Augalo lapai sudėtiniai, karpytais kraštais. Jau 2700 metais pr. Kr. kanapėmis Kinijoje buvo gydomi žmonės. Religiniais tikslais jos plačiai vartojamos Azijoje ir centrinėje Amerikoje. XIX a. Europoje kanapės buvo vartojamos galvos skausmui, nemigai ir mėnesinių skausmams gydyti. Šiuo metu JAV ir kitų salių gydytojai tiria kanapes, kaip galimą vaistą nuo glaukomos (akių ligos), išsėtinės sklerozės ir astmos. Kanapės parduodamos įvairios formos ir pavidalo. Pirmiausia marihuana (vadinamoji "zolė"), toliau derva, hašišas: kieti rudi ar juodi grumsteliai. Galite gauti ir kanapių aliejaus - lipnaus, panašaus į sirupą skysčio. Aliejus - stipriausia kanapių forma. Nuo mažos kanapių dozės pasijusite ramus, patenkinti arba mieguisti. Galite kikenti nesustodami ar pajusti alkį. Spalvos tampa ryškesnės, garsai skambesni. Arba apsvaigsite (kaip nuo alkoholio). Pasitaiko ir lengvos paranojos atvejų. Jei išgersite ir alkoholio, gali pradėti klaikiai pykinti, kartais netenkama samonės. Įvairūs tyrimai parodė, kad rūkant kanapės pavojus susirgti plaučių vėžiu 5-10 kartų didesnis negu rūkant cigaretes. Prisiekę kanapių rūkytojai jaučia apatiją, nenori nieko veikti, greitai viską pamiršta. Fizinė priklausomybė nuo kanapių reta, tačiau gali būti sunku jų atsisakyti (kaip ir tabako). !
daugiau informacijos...
http://www.narkotikai.projektas.lt/
as pati skaiciau,ten tikrai daug idomaus raso apie narkotikus,ju priklausomybe ir t.t. ,verta paskaitykit.
![]()
auris+danguole=kvailiai!!!
auris paieskok internete ir suprasi kas yra marihuana ....... jau senu senoveje zole skirta gydimuj, t.y mastymuj nu turiu omeny skatina smegenu veikla jei tu ishwis nesugebi nieko galvoti ir t.t parukius zoles padydeja mastymas, aisku tu nuo to netapsi proto genijum, antra zole tik zole be tabako rukymas mazina vezio lasteliu vystimasi !!! ir nuo ko ji psihotropine??? del to kad tu nesugebi buti blaivus??? cia ir alkogolis tada turi but priskiriamas psihotropiniai ir tai nuo alkogolio yra didesne zala nei nuo zoles turiu omeny pavartojus iskarto..!!! taip kad pasiskaityk internete daug daugiau apie zole o ne kalbek nesamones viena kart !!!
danguole nuo zoles rukymo galiu pakartot gliuku ner siaip gluikaj buna nuo SALVIJOS o salvija tai legalus dalykas beveik visam pasaulyje ir nuo jos buna galiucinacijos ir apspanges kaip nuo zoles !!! taip kad jus geriau jei tuo nesidomit geriau ir nerasykyt savo durnu minciu nes jos tik sukelia juoka
bet kad auri marasiai kad tavop menkas protelis tai sutinku visu 100% !!!
danguole o jie as rukau jau daug metu tai sakysi as keitas as pritampu prie hebros????? zole atsipalaidavimo budas vat ir viskas, o kad daba jaunimas pradejo rukyt tai jo cia jau mados reikalas greiciau !!!
davatka jei bogu tu davatka turgaus boba kuri sako ka nugirdo is kazkokiu shizofreniku zodziu...
Evaldai tu kramtai ka sneki....parukius zoles padideja mastimas...?!!!!zole nuo vezio!!!???matosi,kad zole rukai,nes tavo protelis kaip vistos....as tau asmeniskai papasakosiu,kodel taip zoles nekenciu...mes sventem gimtadieni ir vienas is mano geriausiu draugu nusprende pirma karta zoles parukyti...ir ji ziauriai uzveze dare visokias nesamones,zvenge is visko,dainavo tipo su mikrofonu...ir atsitiko taip,kad jis isbego i gatve ir papuole po masina...mire is karto... visu smulkmenu nepasakosiu,nes ziauriai skaudu...mes keliese viska savo akim matem...man asmeniskai tai buvo smugis tikriausiai visam gyvenimui...ilgai negalejau atsigauti...taigi suzinociau,jei kas is mano pazistamu,kaimynu ir t...t pardavineja zole as ji NUDECIAU....vat tau ir nuogirdos...
aik aik ?????????? as kramtau as zinau tu nezinai ir nekramtyk o eji idomu paieskok ir sukramtyk ta informacija........ lt gydytoju paklausius ir po shoolado vezys atsioranda ir mirshti ishbeges y gatve ........!!! paieskok per googla uzsineio saitu tada pasyskaityk sukramtyk ir ateik cia parasyl o as tuo tarpu lekiu arukyt ir ziuresim kas gausis .......
tai aisku,tave jau ta zole neveikia nes pas tave smegeninej,jau zole zele...;D ar nejauti,kad nusisneki? beje nesistebeciau jei tave partrenktu isbegusi suvalgius sokolado...;D
žolė skiriama kanadoj žmonėms sergantiems vėžiu ir gleukoma nes ji palengvina ligu simtomus;)
Evaldai tu kramtai ka sneki....parukius zoles padideja mastimas...?!!!!zole nuo vezio!!!???matosi,kad zole rukai,nes tavo protelis kaip vistos....as tau asmeniskai papasakosiu,kodel taip zoles nekenciu...mes sventem gimtadieni ir vienas is mano geriausiu draugu nusprende pirma karta zoles parukyti...ir ji ziauriai uzveze dare visokias nesamones,zvenge is visko,dainavo tipo su mikrofonu...ir atsitiko taip,kad jis isbego i gatve ir papuole po masina...mire is karto... visu smulkmenu nepasakosiu,nes ziauriai skaudu...mes keliese viska savo akim matem...man asmeniskai tai buvo smugis tikriausiai visam gyvenimui...ilgai negalejau atsigauti...taigi suzinociau,jei kas is mano pazistamu,kaimynu ir t...t pardavineja zole as ji NUDECIAU....vat tau ir nuogirdos...
Na jau baik, aišku išlėkė kur neišlėks, per vakarėlį ryškiai dar ir alkoholio buvo vartojes, o alkoholis+žolė tai tas pats ir net blogiau negu alkoholis+grybai.
P.S. o iš tikrųjų tai netikiu šita tavo istorija, parašiai tik tam, kad turėtum ką parašyti ;D
gediminas joa as ri pritariu tau:)
danguole zole bet tik gryna zole neleidzia vystitis vezio lastellem!!!!! bet tik gryna zole o ne su tabaku..... jei nesidomi nerashyk tu kaip tas musu moderatorius gintas sh malat nenorit argumentuot nes nieko nezinot ir sakot kad pas mus galvelei tik zole;)
gediminas oj da alk+gryb baisiau nei alk+zole patirtas dalykas;) grybaj aplomai bajsu nes gali uzgliucinti dar ir po menesio ar dvieju;) bet ce jei daznaj grybauji;)
Danguole, 20 parašė:Evaldai tu kramtai ka sneki....parukius zoles padideja mastimas...?!!!!zole nuo vezio!!!???matosi,kad zole rukai,nes tavo protelis kaip vistos....as tau asmeniskai papasakosiu,kodel taip zoles nekenciu...mes sventem gimtadieni ir vienas is mano geriausiu draugu nusprende pirma karta zoles parukyti...ir ji ziauriai uzveze dare visokias nesamones,zvenge is visko,dainavo tipo su mikrofonu...ir atsitiko taip,kad jis isbego i gatve ir papuole po masina...mire is karto... visu smulkmenu nepasakosiu,nes ziauriai skaudu...mes keliese viska savo akim matem...man asmeniskai tai buvo smugis tikriausiai visam gyvenimui...ilgai negalejau atsigauti...taigi suzinociau,jei kas is mano pazistamu,kaimynu ir t...t pardavineja zole as ji NUDECIAU....vat tau ir nuogirdos...
Na jau baik, aišku išlėkė kur neišlėks, per vakarėlį ryškiai dar ir alkoholio buvo vartojes, o alkoholis+žolė tai tas pats ir net blogiau negu alkoholis+grybai.
P.S. o iš tikrųjų tai netikiu šita tavo istorija, parašiai tik tam, kad turėtum ką parašyti ;D
jeigu rukysi zolia su tabaku tai nieko baisaus neatsitiks, o tavo draugas Danguole nepyk bet nereikia nieko daryti jeigu apie ta dalyka neismanai jeigu butu zole sumaises su tabaku tai ne butu nieko panasaus atsitike taigi jeigu sita istorija tikra tai tik galiu pasakyti ispradziu reikia viska suzinoti o poto jau banditi
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Narkotikai