Tema: Reik patarimo del merginos
Sveiki. issiskyriau su mergina pries 7 menesius. Puse metu visiskai nesimatem, nebendravom. Apie ja nezinojau nieko. Po puses metu susitikom drauges gimtadienyje. Nekreipiau i ja demesio, svenciau, bendravau su draugas. po kurio laiko ji atejo ir paparase eit pasikalbet, as nuejau. Nuejom nuo visu ir ju pradejo verk, sake manes pasilgo. Apkabino ir nepaleido. Ta nakti buvom kartu. Po tos dienos ryte viskas buvo gerai. Ji isvaziavo namo ir apie 1.5 menesius nebendravom, kol nutariau jei paskambint ir paklaust kaip sekasi. Kalbejom apie 2 valandas, I pabaiga pokalbio ji pasisiule atvaziuot pas mane. As sutikau. Praleidom ta diena. viskas buvo smagu. Buvo tas pats lyg net nebutume isssiskyre. To susitikimo metu suzinojau, kad ji stengiasi viska apie mane zinot, tiksliau visak ir zino. Zino viska ka as veikiu, kur bunu, mano problemas ir t.t. Dar zino net su kokiom panom buvau, ir ji del to labai pavydi. Ta diena pries iseinat jei namo pasake, kad kas buvo tegul lieka tik tarp musu. Nuo tada vel nebendravom apie 2 savaites, ir viena diena ji parase man zinute, ka veikiu, ir ar vienas esu. As buvau savo bute, vienas. Tada ji atvaziavo. Mes kartu leidom laika, viskas buvo vel lyg nebutume issiskyre. Bet ta diena ji jau nuo nieko neslepe, kad pas mane esa. Daznai klausdavo ka daryciau jei ji pasiulytu taikytis o as atsakiau, kad jau tarp musu nieko nebus ir ji tada truputi supyko. Praleidom nakti ir kita diena ji pasiule eit i miesta, nes reikejo mazam vaikui nupirkt dovana. as sutikau eit kartu. Mieste ji parode savo nauja buta, vaiksciojom susikabine rankom, ji danai pabuciuodavo. Toliau daznai uzsimindavo kodel mes nekartu, kodel issiskyrem (nors ji mane paliko).
pabuve issiskyrem ir ji isejo su mano 2 sesem susitikt, ta dovana buvo seses vaikui. Ji su jom kalbejo, svente truputi. nieko neslepe nu ju. Sese klause kodel nesusitaikom jos, o ji nusisypsojo ir pasake, jau bendraujam.
Ir siaip susitarem kartu kazkur nueit pasilinksmint, o ne susitikt seip sau eksprontu.
Bet kai su ja susirasineju, ji kalba kitaip negu kai buna su manim. Kai susirasinejam ji lyg nenoretu bendraut. Nesako ji, kad nori taikytis taip tiesiai sviesiai, nors ir as jos to taip tiksliai ir neklausiu.
Noriu paklaust, kaip manot, kas is viso sito iseis? Ji taip elgiasi nes tik nori taikytis, ar yra dar kitas varijantas? Ir siaip ar yra sansu susitaikyt?
Iskart sorry uz netikslumus, skubejau rasyt:)