Visos panos is rytu europos uzsienyje kaip nua lenciugo nutrukusios pazystu viena is Rygos ruske tai is pradziu su vienu narkosa dulkinosi poto su portugalu poto susirado sweda sukuriua debar gyvena ir tuapaciu metu zinau kad turi drauga Rygoi kuriam savaime suprantama aiskina kad dirba uzsieny.
Kadangi as visa istorija zinau tai man "kalinka nulinksta" ant jos ir as ja mandagei nua saves atstumiau, jaunute grazute gyvena su 20 metu vyresniu.
Debar taip galvoju ar ji gyventu su jua jei jie abu butu Rygoi.... ?
Cia niekam ne paslaptis jei nori gali jaunute grazute kaip lelyte parsivesti is tailando. ten uztenka tik issizioti kad noriu paneles zmonos tai ten jos kaip muses prie sudo aplink tave ziaus. Kartais pasiziuri net graudu pasidaro pilvotas isgerentis nuplikes 56 metu kolukietis parsiveza 25 metu kaip is katalogo panele ....
man rodos cia visiems aisku kas kur kaip ir kodel ... bet negi lietuvoi taip blogai kad lietuvaites dairosi uzsienieciu?
Nors is kitos puses gal as ir pats kada vaziuasiu parsivesti sau is afrikos ar bolivijos kokia ....
Tailandietes pliusu daug jos turi: stengesi kiek tik gali, troba isblizgina idialei ,valgy ruasia, as po menesio vos pazinau ta kolukiety, ji jam is ausu, noses serius isrove, susukavo i svarius rubus ykiso man net zandikaulis atvipo pamacius parduatuvei.
Jei tik kolukietis supyksta ar pakelia balsa varksele swedishkai nesupranta tai tupesi prie koju abiem rankom jo slauny apsikabina ir blizgina savo rudas akytes y virsu ....
Vietines islepusios aptingusios negrazios geria ruko kaip kiaules storos feminizmo idejom apsisvietusios ismandrejusios net neturi jokio moteriskumo ar patrauklumo.
As turejau swede nebenoriu .... is 3 pasaulio veztis na gal dar per anksti
Jei buciau lietuvos pilietis tai ziureciau tik y gryna lietuvaite, lietuviskos kilmes ir paprociu, lietuviskos tautybes ir rases, isauginta ir isaukleta lietuvoje.
Ir stampa jei ant uzpakalio uzdeciau Made in Lithuainia