281

Re: Ištekėti už užsieniečio....

Osvaldas, 27 Tu cia kaip su pirstu i aky kur ne kur bet lietuviskoi visuamenei vyras tai atpirkimo ozys visoms bedoms lygei kaip ir raktas visiems norams ir troskimams. Ir jei tik visi norai ir troskimai nera patenkinti kieno kalte? "eh tureciau tikra vyra" masto lietuvaites. Ir galvoja uzsieniecei ten tai maisai visokio gerio ir tikisi kad .... nesvarbu ko jos tikisi nes vistiek visada bus per mazai.

Mielos lietuvaites jei norite tureti pinigu eikite dirbti, jei norite karjeros eikite mokintis kurkite savo versla.

As manau kad du savarankishki suauge zmones sueina y kruva tam kad auginti vaikus. Dauguma lietuvaiciu merginu mano kad kelias y suaugusi savarankiska gyvenima tai vyras kas yra didele klaida.   

Meile ir grozis isgelbes pasauli? Konkretus darbai ir veiksmai turi konkrecias pasekmes kurios ir yra musu sukurtas pasaulis.

Buti grazei ir karstai myleti, reiskia pasaulis gali mirti grazei ir karstai mylimas, bet neisgelbetas.

282

Ar čia yra norinčių būti ne tik  tarptautinio kasmetinio Meilės festivalio Palangoje (griežtai heteroseksualams) ,,Lietuva - Meilės šalis\ dalyviais, bet ir, kas kur kas įdomiau, organizatorėmis ?

283

As mielai bet nesu heteroseksualas... (Eh, jauciuos diskriminuojamas..)

284

taaaip,daug cia jus priraset...mano nuomone nei viena save gerbianti moteris neturetu prasideti su kitos tautybes vyru....o juo labiau teketi uz jo...juk musu tauta ir taip nera didele...o dar kai pradeda peikti lietuvos vyrus....manau,tai neisprusimo lygis...juk ,pripazinkim yra ir moteru visokiu negeroviu kupinu...kam tas uzsienietis? ka jis geresnis? nemanau...tiesiog ,moterys daugiau demesio reikia skirti ytai ka pacios darot...o ne visuomet ir visur kaltinti tik vyrus...gyvenu uzsieny ir net paziureti nesinori y kitos tautybes vyrus...nera lietuvaicio-nereikia jokio...ir kam cia save kelti y padanges....tiesiog reikia paziureti y save is salies ir viskas taps aisku....

285

:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Jo ot klounai jus esat smile)))
Kam mixuot save su kazkuo? big_smile
Kaip sakoma Lietuva lietuviams,lietuviai su lietuviais

286

ui vyrukai pries rodydami pirstu nusiplaukit rankas... :::639 geriau jau tiesei pasakytumet kad pavydit protingu ir graziu paneliu kurios bega is lietuvos... nors seip pagalvojus visos protingos jau senai issilakste liko nebent patriotes ir blondines barbytes kurios marozus skustom galvom ir geresnem masinom kabina akytem "kiaules"...

287

Erika pyk nepyk bet tu tikrai durna!Ar tu sergi?Apie ka tu cia kalbi,pagal tave visos protingos isvaziavusios is Lietuvos?Ne nu tu tikrai klounas ar kazkas panasaus

288

LABUKAS, AS ESU ISTEKEJUS UZ ITALO IR TURIU DVI DUKRYTES, IR ESU LAIMINGA, O  KAI PAGALVOJU APIE LT TAI NORISI VERKTI............

289

as cia skaiciau , skaiciau is neturejimo ka veikti ir nusprendziau prisijungti - mano nuomone jei teki uz usseniecio tesingai darai , tik pagalvok apie savo vaikus . jie praktiskai liks be tevynes bet pagal jus meile yra auksciau , o gal cia meile visai nieko deta ? as skaitau kad su moterim reikia elgtis labai grazei ir pastovei daryti malonius siurprizus , cia is jusu daugkas rasete kad gyvenate su uzsenieciu ir namuose nieko nedarote ir tt....   uzsiduokite sau klausima ( ar tikrai su vyru gyvenate ?) o del to kad lietuvoje nera protingu ir graziu paneliu tai dar pasaulyje reikia pajieskoti kitos tokios salies su tiek nuostabiu paneliu . ir vyru as manau pakankamai dar dadesiu kai balta grazi panele ir vedasi negriuka vaika , tai net vemt vercia.

290

na Evaldai 31 seip del to kad moteris ieskosi laimes uzsieni tai cia mano mastymu del to kad lietuvoje nebuvo tokiu nuostabiu vaikinu lietuviu ,jei cia kaip teigi visi butu tokie nuostabus tai butu tik vienetai tu paneliu kurios dairytusi i svetimsalius vyrus...o tai  ar tikrai su vyru jos gyvena , kam apie tai mastyt jei jos dabar yra laimyngos ir jauciu 100kartu laimingesnes negu lietuvoi... gal tesiog del tokio moteru ir paneliu poziurio i svetimsalius  patys vyrai kalti...

291

Andzelina , tada cia reiketu kapstytis giliau . ar jom uzsienija patinka gyventi ar su uzsienieciais . nes pagal musu seimo isatymo priemimus ir pareiginguma pries lietuva  tai (toli neimsiu ) tik nuo nauju metu is lietuvos pilieciu bankai ateme apie 10 000  lizingu pirktu gyvenamu patalpu , automatiskai zmones like be darbo ir atsidure praktiskai gatveja apie meile primirsta . uzsieni visai kitokios salygos . tai dabar dar karta paklausiu (delko merginos jieskosi uzsienieciu ? )

292

Evaldai siuo metu gal kai kurios paneles ir moteris ieskosi vien del to uzsenieciu kad geras gyvenimas  bet ne visoms svarbu pinigai jos gal iesko supratimo ko tikrai mazai tiketina is vyru lietuviu tokiu vienetai ,zinoma cia ne vien supratimas o mores vertinimas nes uzsenieciai labiau vertina ir gerbia moteris...o pagarbos lietuvoi tikrai truksta ir labai... kaiklausi del ko konkreciai jos ieskosi vyru uzsenieciu tai manau kad kiekviena del skirtingu priezasciu o ne vien del to kad dabar tariama krize ir visi tik nori pinigu ir gero gyvenimo ne manau kad visos materialistes kurios gyvena su vyrais uzsenieciais....

293

Andzelina as manau kad tu paprasciausiai nesutikai butent to zmogaus kuris tau skyrtas arba iskarto esi nusiteikus pries lietuviu vaikinus nes gal ne tam rate sukaisi . tiek lietuviu , tiek ir kitu tautybiu zmoniu yra geru ir blogu bet geru vistiek yra daugiau . pas mane tikrai daug draugu kurie tikrai savo zmonas dievina aisku yra ir priesingybiu ... ir tikrai nemazai merginu kurios vede uz ussienieciu spjaudosi . asmeniskai man jei teko padeti , nes jau perdaug terorizavo , o buvo vedus uz anglo . taigi jeigu nekalbeti apie mazuma tai visgi as manau kad kraujo maisyti nereikia . o kas liecia materializma tai tu netaip supratai , as kalbejau apie aplamai normalu gyvenima o ne apie turtus nes dauguma lietuvos pilieciu skaiciuoja centus ant maisto. ir moterys bega ne i kazkoki pinigu katila o paprasciausiai nori buti MOTERIMIS  o be finansu moterim buti sunku  wink .
o tu pati susiradus uzsienieti ? jei taip , kokios tautybes ?

294

na Evaldai as tai nesu susiraduti uzseniecio tesiog mano seimoi yra tetu kurios yra istekejusios uz uzsenieciu ir jos labai laimyngos todel as preis tokius santyrius ir uzseniecius nieko pries neturiu. o tiu pasakei dar nereikia maisyti krauja  manau tai nera kraujo maisymas visi uzsenieciaitokie patis zmones kaip ir lietuvei o tas kad tautybe kitokia ar odos spalva tai nieko nereiskia wink

295

as esu istekejusi uz anglo, myliu ji be proto ir nematau jokiu problemu gyventi su uzsienieciais. zinoma, esu pries juodzius ir babajus, manau, kad santykiai su jais nieko gero, nes bando i savo religijas ir tradicijas musu paneles pervesti, be to smirda ir tikri debilai. bet nematau nieko blogo, kuriant seima su baltu zmogum, kuris tave myli, rupinasi tavimi ir gerbia.

296

Visos panos is rytu europos uzsienyje kaip nua lenciugo nutrukusios pazystu viena is Rygos ruske tai is pradziu su vienu narkosa dulkinosi poto su portugalu  poto susirado sweda sukuriua debar gyvena  ir tuapaciu metu zinau kad turi drauga Rygoi kuriam savaime suprantama aiskina kad dirba uzsieny.

Kadangi as visa istorija zinau tai man "kalinka nulinksta" ant jos ir as ja mandagei nua saves atstumiau, jaunute grazute gyvena su 20 metu vyresniu. 

Debar taip galvoju ar ji gyventu su jua jei jie abu butu Rygoi.... ?

Cia niekam ne paslaptis jei nori gali jaunute grazute kaip lelyte parsivesti is tailando. ten uztenka tik issizioti kad noriu paneles zmonos tai ten jos kaip muses prie sudo aplink tave ziaus. Kartais pasiziuri net graudu pasidaro pilvotas isgerentis nuplikes 56 metu kolukietis parsiveza 25 metu kaip is katalogo panele ....

man rodos cia visiems aisku kas kur kaip ir kodel ... bet negi lietuvoi taip blogai kad lietuvaites dairosi uzsienieciu? 

Nors is kitos puses gal as ir pats kada vaziuasiu parsivesti sau is afrikos ar bolivijos kokia ....

Tailandietes pliusu daug jos turi: stengesi kiek tik gali, troba isblizgina idialei ,valgy ruasia, as po menesio vos pazinau ta kolukiety,  ji jam is ausu, noses serius isrove, susukavo i svarius rubus ykiso man net zandikaulis atvipo pamacius parduatuvei.

Jei tik kolukietis supyksta ar pakelia balsa varksele swedishkai nesupranta tai tupesi prie koju abiem rankom jo slauny apsikabina ir blizgina savo rudas akytes y virsu ....

Vietines islepusios aptingusios negrazios geria ruko kaip kiaules storos feminizmo idejom apsisvietusios ismandrejusios net neturi jokio moteriskumo ar patrauklumo. 

As turejau swede nebenoriu ....  is 3 pasaulio veztis na gal dar per anksti smile 

Jei buciau lietuvos pilietis tai ziureciau tik y gryna lietuvaite, lietuviskos kilmes ir paprociu, lietuviskos tautybes ir rases, isauginta ir isaukleta lietuvoje.

Ir stampa jei ant uzpakalio uzdeciau Made in Lithuainia smile

297

Aleksandras, 22 parašė:
Artura, 27 parašė:
Marija, 20 parašė:

Gal atsiras zmoniu kurie susikure savo seima uzsienije( bet ne su lietuviais,o tos salies pilieciu)?Kur?Ir kodel?

istekejus uz italo...........7m  gyvenu netoli milano.............niekada nenoreciau grizti atgal as laiminga................

tai issiregistruok ir eik italiskuose forumuose sedet.

ka tik prisiregistravo ;D

298

Egis, 20 parašė:

Joa, siulau visoms pasikelusioms blondems, ir visoms kitoms  asmenybems susirasti koki uzsienieti, kebabas cia butu privalumas, ir maut is lietuvos, kad jusu cia maziau tokiu butu.ir paskui dar per nuo...iki.. parodo;)

Pritariu tik ,kad naudingumo koeficientas  nėr didelis gal 50% tų blondžių ir išvažiuoja pas juodžkius,bet jei daugiau išvažiuotų būtų geriau,nes tos fyfačkos užsikėlusios šala**os veisias, vis mažiau normalių merginų telieka per jų platinamą infantilizmo barbarizmą ko nepavadinčiau kultūra.

299

Gediminas, 17 parašė:

Nu jau mergos taj del wieno zenyjasi su uzsenieciais del bapkiu.o kartajs pagalwokit mergos kad lietuwiai daug daugiau ko turi.new piniguose lajme.as kiek saliu mergu mates taj wisos islepintos krc su tawim atrodo nej minutes nesedes laksto po klubus ir t.t

Tai tu irgi ant grynakraujes lietuves buvai uzsiroves...

300

Palaikau merginas kurios isteka uz uzsenieciu, jie labaiau pasitempe, stilingesni, labiau gerbia mergina, labaiau jas lepina ir puoseleja.Tad ir merginos turi i teise , gyventi geriau.