221 (edited by Dailius Inkstenis 2022-04-23 20:20)

Re: Ką geriate šį vakarą?

Frenkas wrote:

big_smile big_smile viskas gerai, aš neprasiau tavęs kad man teisintumeisi kodėl kažką parašei, nebijok gi nebausiu aš savo mylimiauosio juokdario už jo kvailystes ir pezalus big_smile as tau suteikiu toki leidimą kad tik mane pralinksmintum big_smile

Aš tau paaiškinu, nes tu per kvailas pats suprastum. :::034 Esi šizoidinis klounas ir nieko daugiau. :::034 Žvengiu iš tavęs, nes tu nesusigaudai savo durnume. :::034 Leidžiu tau man atrašyti, pajuokos objekte, kad dar ką nors nusišnekėtum. :::034 Nors gali neatrašyti, nes vistiek nusišnekėsi. Nusibausk ir neatrašyk. :::034

222 (edited by Frenkas 2022-04-23 20:23)

Man patinka kaip tu bandai kopijuoti mane, bet tavo toks būdas copy paste ir nesiorentuoti į autentika. Aš priimu tave tokiu koks esi nors ir manai kad kituose yra dalelė tavo šizofrenijos big_smile peace and buckis. Buvai geras šiandien big_smile tu gimei kad kopijuotum aš gimiau kad kopijuotu mane stai kuo mes skiriames big_smile

223 (edited by Dailius Inkstenis 2022-04-23 20:29)

Frenkas wrote:

Man patinka kaip tu bandai kopijuoti mane, bet tavo toks būdas copy paste ir nesiorentuoti į autentika. Aš priimu tave tokiu koks esi nors ir manai kad kituose yra dalelė tavo šizofrenijos big_smile peace and buckis. Buvai geras šiandien big_smile tu gimei kad kopijuotum aš gimiau kad kopijuotu mane stai kuo mes skiriames big_smile

Aš tau kaip idiotui pakartoju tai, ką tu man rašai, nes tu nesusigaudai, kad rašai apie save, bandydamas taikyti man, na bet tu šizoidas, tai nieko nuostabaus, tik reikia objektyviai parodyti tau tavo kliedesiukus. :::034 Taip, kad ir vėl nuslydai nuo tikrovės į kvailių eketę, prifantazavęs apie tariamą kopijavimą. :::034 Nieko tokio. Iš tavęs nieko geriau negalima tikėtis. :::034

224

Dailius Inkstenis wrote:
Frenkas wrote:

Aš tau kaip idiotui pakartoju tai, ką tu man rašai, nes tu nesusigaudai, kad rašai apie save, bandydamas taikyti man, na bet tu šizoidas, tai nieko nuostabaus, tik reikia objektyviai parodyti tau tavo kliedesiukus. :::034 Taip, kad ir vėl nuslydai nuo tikrovės į kvailių eketę, prifantazavęs apie tariamą kopijavimą. :::034 Nieko tokio. Iš tavęs nieko geriau negalima tikėtis. :::034

tylek saulegrazu tauku gene

225

Perdaug kartojiesi lyg sirgtum paranoja big_smile manau jau laikas skambinti greitukei toks jausmas tau panikos ataka, suleis okola apsispakajinsi, suvoksi kad soki ant zynio valdovo būdamas juokdariu ir baigsi svieta juokinti big_smile

226 (edited by Dailius Inkstenis 2022-04-23 20:37)

Best In The World wrote:
Dailius Inkstenis wrote:
Frenkas wrote:

tylek saulegrazu tauku gene

Nesimaišyk po kojom, durno tarakono gene.

227 (edited by Dailius Inkstenis 2022-04-23 20:39)

Frenkas wrote:

Perdaug kartojiesi lyg sirgtum paranoja big_smile manau jau laikas skambinti greitukei toks jausmas tau panikos ataka, suleis okola apsispakajinsi, suvoksi kad soki ant zynio valdovo būdamas juokdariu ir baigsi svieta juokinti big_smile

Ar tu bent susigaudai, kad tu esi tas juokdarys, su neveikiančia galvyte? Tau nepadės jokie vaistai.:::034 Tu ne valdovas, o kiauras tarnas. :::034

228

big_smile big_smile hahahaha aš myliu šitą nevykeli kuris negali susitaikyti kad gime būti žynio valdovo juokdariu ir linksmintoju big_smile
Na ką pastaciau tave į vietą einu atlikti kelis strateginius manevrus, kai grysiu buk sugalvojęs ir kažką parašęs kad mane pralinksmintum. Ikiukas big_smile

229 (edited by Dailius Inkstenis 2022-04-23 21:04)

Frenkas wrote:

big_smile big_smile hahahaha aš myliu šitą nevykeli kuris negali susitaikyti kad gime būti žynio valdovo juokdariu ir linksmintoju big_smile
Na ką pastaciau tave į vietą einu atlikti kelis strateginius manevrus, kai grysiu buk sugalvojęs ir kažką parašęs kad mane pralinksmintum. Ikiukas big_smile

Kloune patarnautojau, tu seniai jau esi padėtas į vietą, taip kad gali čiuožt atlikti savo lūžusio klouno manevrų. :::034 Į budą, šuniuk. :::034

230

Gerai, bendraukime draugiškai.

231

Jei į temą, tai begeriant po 2 alaus kas vakarą, nusprendžiau, kad geriau gersiu džiną ir silicea silicį vietoj alaus alkoholio ir silicio, nes savijauta nuo jo tokia pavandenijusi.

232

Frenkas ir Dailius Inkstenis vienas ir tas pats asmuo visi tai senai zinom tik laukiam iki ko prives tas ju dialogas su savim susipyks jie ar susidraugaus pagaliau

233

https://www.whisky.fr/media/catalog/product/cache/4/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/1/m1687A.jpg

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/df/Flag_of_the_veterinary_field_hospitals_of_the_Royal_Hungarian_Defence_Forces_%281939%29.svg

https://gintarinestorageprod.blob.core.windows.net/gintarine/0033240_600.jpeg

https://etc.usf.edu/clipart/41600/41697/fc_approx_41697_lg.gif

https://i.insider.com/5421994d6da8112028c31fcc?width=600&format=jpeg&auto=webp

234

Nnnn wrote:

Frenkas ir Dailius Inkstenis vienas ir tas pats asmuo visi tai senai zinom tik laukiam iki ko prives tas ju dialogas su savim susipyks jie ar susidraugaus pagaliau

Taip. Tai tiesa.

235

demaskavote mus big_smile

236

tai normalu -as turiu 4 veidus ir tai manau dar ne riba

237

Čia nuo kokso taip yra.

238 (edited by Dailius Inkstenis 2022-04-23 23:18)

Žinau, kaip tai paaiškinti matematiškai.
Kadangi A=Aš, ir 0=Frenkas, tai A+0=A. :::034 Nepyk, Frenki.

239

frenkis tik tavo isivaizduojamas draugas tad viskas butu teisinga jeigu butum iki galo suprates formule big_smile
tavo formule teisinga nes ir tu ir as esam as, o frenkis tik tavo galvoje, o kadangi tavo galva =0 tai neturi jokios prasmes big_smile

240 (edited by Dailius Inkstenis 2022-04-23 23:25)

Frenki, malči. Kadangi aš esu, ir Frenkas yra, nes tik šizikas gali manyti, kad to, kas yra, nėra, nes Frenkis=Frenkas=0, nes jo mintys prilygsta nuliui, tai A+0=A. O gal tiksliau netgi A-0=A. :::034