Re: Ką geriate šį vakarą?
tu esi as ir frenkas yra as tik tu to nesupranti ir uzsiimineji savo sizofrenine paranoja skaiciuodamas vienetus :DD
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 … 120 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tu esi as ir frenkas yra as tik tu to nesupranti ir uzsiimineji savo sizofrenine paranoja skaiciuodamas vienetus :DD
Žinau, kaip tai paaiškinti matematiškai.
Kadangi A=Aš, ir 0=Frenkas, tai A+0=A. Nepyk, Frenki.
teisingai 0=Frenkas o jei pakelt kvadratu tai jau gausis Shameless
lifestylez of a rich and shameless some die with a name some die nameless
Aš tik noriu tau paaiškinti, kad tu esi išprotėjęs. Tu tik patikėjai Mmmm demso teorija, todėl nepyk ant savęs, kad esi protiškai žlugęs, ir nekaltink manęs savo ligomis ir kitais priepuolių metu atsirandančiais vaizdiniais.
lifestylez of a rich and shameless some die with a name some die nameless
Taip. You will die nameless.
Dailiau juokdariu gimes zyniui valdovui proto nepaknisi o dabar leidziu tau eit miegoti
Frenkas parašė:lifestylez of a rich and shameless some die with a name some die nameless
tu visdar bandai zyniui valdovui kazka paaiskinti?
man patinka kad nepasiduodi bet tu pasmerktas praleimeti, ne tu toks, gamta tokia :DD
Dailiau juokdariu gimes zyniui valdovui proto nepaknisi o dabar leidziu tau eit miegoti
Ką tu man žyniui gali papasakoti, tarne patarnautojau. Ogi nieko. Spat, sobaka
Dailius Inkstenis parašė:Frenkas parašė:lifestylez of a rich and shameless some die with a name some die nameless
tu visdar bandai zyniui valdovui kazka paaiskinti?
man patinka kad nepasiduodi bet tu pasmerktas praleimeti, ne tu toks, gamta tokia :DD
Tu jau seniai pralaimėjai. Aš žynys, o tu paprasčiausia auka.
tai palauk gi tu juokdarys prie ko cia zynys, zynys valdovas cia tik vienas
Aš žynys, tu juokdarys - ar tu nesupranti, kad taip yra nuo pat pradžių? Kam kartoji, kad yra atvirkščiai? Gamta tavęs protu neapdovanojo.
tau knyga reikia parasyt-nupirkciau Erlickui toli
dailiau jau tau susidvejino demensijos, demensija tau prasidejo jau maisaisi pirmai sakei as vienoks dabar tu uzimi mano vieta as sakau tu copy paste ir neturi autentiskumo.
As esu autentika o tu kopija, dabar gali padetas i vieta eit miegoti
dailiau jau tau susidvejino demensijos, demensija tau prasidejo jau maisaisi pirmai sakei as vienoks dabar tu uzimi mano vieta as sakau tu copy paste ir neturi autentiskumo.
As esu autentika o tu kopija, dabar gali padetas i vieta eit miegoti
Tu esi tik kažkieno kopija, o aš tik mulkinau tave, kad esi tuo, kuo nesi. Tave lengva apgauti.
tai ar tu supranti kad katik tu pripazinai kad esi juokdarys vel demenasijos padariniai nuo juokdario iki zynio, tada vel juokdario. Giliai sirdyje tu tai suvoki tik matosi kad maistauji pries savo juokdario prigimti
tai ar tu supranti kad katik tu pripazinai kad esi juokdarys vel demenasijos padariniai nuo juokdario iki zynio, tada vel juokdario. Giliai sirdyje tu tai suvoki tik matosi kad maistauji pries savo juokdario prigimti
Aš prisipažinau, kad mulkinau tave, o tu prisipažinai, kad man tai pavyko. Nieko kito nebuvo, dimensijų valdove. Be abejo, aš esu žynys, o tu esi blogiausių žmonių protų plagijatų kolekcija.
ne dimensiju o demensiju mokyt tave ir mokyt bet manau kad nereikia to daryti man, man labiau patinki kaip juokdarys
ne dimensiju o demensiju mokyt tave ir mokyt bet manau kad nereikia to daryti man, man labiau patinki kaip juokdarys
Taip, bet tu dimensijų valdovas, nors ir prisipažinai apie tai, jog turėtum būti savo demensijų valdovu. Stenkis juo tapti. Žinau, kad tau patinka įsivaizduojami dalykai, bet aš vistiek esu žynys, o tu esi pyrst.
Dailius Inkstenis parašė:Žinau, kaip tai paaiškinti matematiškai.
Kadangi A=Aš, ir 0=Frenkas, tai A+0=A. Nepyk, Frenki.
teisingai 0=Frenkas o jei pakelt kvadratu tai jau gausis Shameless
Galvoju, ar teisinga taip būtų įžeisti Shameless.
man malonu kad pripazinai mane tarpdimensiniu valdovu, gerai tuomet as tau paliksiu priziureti demensiju pasauli
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 … 120 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?