2301

Re: Ką geriate šį vakarą?

Du puodeliai kavos

2302

Pakelį citrinų sulčių

2303

Litrą apelsinų sulčių. Atsigaivinti po sportavimo beje vienam litre net 400 kcal

2304

Romas ir cola

2305

Kaip smagu gerti

2306

Konstantinas parašė:

Romas ir cola

o viskio su cola nebandei?

2307

Andre parašė:
Konstantinas parašė:

Romas ir cola

o viskio su cola nebandei?

Bandžiau ir dažnai ji geriu

2308

siaubas.... kaip galima taip negerbti viskio....

2309

Vanduo. Pas mus karščiai užėjo sad

2310

Pupelių sriuba

2311

Shameless parašė:

Kap nekentu Romiaus tongue tongue Romis TIK Bobom big_smile big_smile Vyra ger TIK Viskerioka tongue tongue OK DRINK Beer and SHOOT for Whiskey tongue tongue big_smile Reklama tongue tongue

Tai trauk butelaitį Viskerioką, laukiam.

2312

Shameless parašė:

Viskerik Bus kai Atsikratysii Sava KIA atsiminiau Kazkoo Siande tongue big_smile big_smile Ajj Karocee Vapse All Sucksss tongue tongue big_smile Myy Real True big_smile tongue tongue

KIA padovanojau anūkui mokytis vairuoti. Jam kitą savaitę 17 sueis. Tegul važinėja sau. Dabar vairuoju kitą automobilį. Nesakysiu kokį, nes vėl šaipytis pradėsi big_smile

2313

Aš geriu

2314

Konstantinas parašė:

Aš geriu

Girą smile Vilniaus alaus smile

2315

Is pradžių Red Bull be cukraus paskui ant viršaus vaistai nuo peršalimo su vandeniu o dar ant viršaus Jack Daniels ir Cola ) kokteiliukas

2316

Jack for Life tongue big_smile big_smile OK I goo in Club I Drunk big_smile tongue Shameless tongue tongue

2317

Gordon Gin spanguolinis

2318

Alegra parašė:

Gordon Gin spanguolinis

Bet jis juk stiprus 37.5 laipsnių) su kuo geri? Bet šiaip pagarba Laimutei kad stipresnius gėrimus renkasi) pas mane yra melynas London dry Gin bet dar neisgeriau laukia progos. Snd dar Martinio nusipirkau moterims gerai eina

2319

Shameless parašė:

Jack for Life tongue big_smile big_smile OK I goo in Club I Drunk big_smile tongue Shameless tongue tongue

Jackas mano mėgstamiausias gėrimas ir butelis rankoje gerai laikosi patogu gerti o šiaip pasiilgau jaunystės išgertuvių dabar ir nėra su kuo visi rimti su bobom gyvena net neįdomu

2320

Jei turėčiau moterį pragerciau visus jos pinigus