2301

Re: Ką geriate šį vakarą?

Lets start this fuckin friday together

2302

Nu As dar Gyvs tongue :)O kaip kiti po vakar ?? big_smile

2303

Po vakar gulejau ištiesęs kojytes ir negalėjau pajudėti. Dar liko 3 neisgerti buteliai

2304 (redagavo Konstantinas 2025-03-09 10:00)

Apelsinų sultys ši rytą. dabar eisiu pabėgioti 10 km . Gal kokia sportiskai nusiteikusi moteris norėtų prisijungti?

2305

Wickuler pilsener ) kaip smagu sekmadienį išgerti alaus

2306

ir toliau geriu) alus labai skanus

2307

Savaitgalis artėja jau dabar tai gersiu iki pat pirmadienio nieko neveiksiu tik gersiu

2308

Hey Animals varom į lauką tusinti užteks tvartuose tupėti. Namo grisime tik pirmadienį o gal ir išvis negrisime

2309

Shameless parašė:

Rapers hate polic big_smile tongue You Too?? tongue big_smile

Yes me too always hate them

2310

Shameless parašė:

Okey I goo play RAP in House big_smile tongue but I have 11 night clock big_smile Animals is Madmans Todayy Fridayy Weekend Start big_smile tongue tongue

Aš irgi paleidau muzikos visu garsu ir vakariene gaminu)

2311

Shameless parašė:

Fridayy su Prieskoniais Imam Dainuska Legenda SnuPoo tongue tongue

Snoop Dogg - Gin & Juice
Thanks kas supratoo SNUPOO KLIPA AMENN karoceee

Puiku prabudau grojant emetiketiskam repui)

2312

Rum and Cola

2313

Shameless parašė:

Taip pas Mani irgi pratesimas big_smile tongue Siande is kaimynes gryzau 5ryto big_smile Palikau uzsimerkusia ka Ten Viens veiksi su 2 katinais irg trukdyti Jiems uzsimerkti big_smile Katinukai Naktibaldos big_smile Nakty siaucia diena Miega big_smile big_smile Respect Jiems tongue smile Siande As iki 12 buvau Uzsimerkes gryzes smile Daba Slapinu skranduka smile Skanaus tongue

Aš visada sakiau: jei moteris/mergina gyvena su katėmis ji yra vieniša

2314

Shameless parašė:

Taip pas Mani irgi pratesimas big_smile tongue Siande is kaimynes gryzau 5ryto big_smile Palikau uzsimerkusia ka Ten Viens veiksi su 2 katinais irg trukdyti Jiems uzsimerkti big_smile Katinukai Naktibaldos big_smile Nakty siaucia diena Miega big_smile big_smile Respect Jiems tongue smile Siande As iki 12 buvau Uzsimerkes gryzes smile Daba Slapinu skranduka smile Skanaus tongue

Nes katinukai yra naktiniai gyvūnai) kaip ir žmonės

2315

Butent big_smile Katinukai su Kaimyne Mums demesio rode Naktyy netgi perdaug jau kaip sakant buvo Uzknise big_smile sad  Bet Mane vienas iseinant palydejo prie duru big_smile Paglosciau atsisveikinau jam 9m sake smile Maniskis Siamas MIRES 17m buvo sad Taip kad Mane atpazino kad buvau irgi Katinuotas kazkada big_smile smile Parukom Karocee prisiminiau Savo Katinyy sad

2316

Jeigu katinas tave myli labiau nei jo savininkė tai čia friendzone

2317

Nu kaa VELL tas Prakeiktas SVTG big_smile tongue  Daugiau niek Nebsakysu big_smile Patys viska zinot tongue tongue  Ziutu TV Gelbekit Vaikus finansuoja zmogai smile Bet kaip visada Jiems bus MAZIAU surinkta nei tiems suknistiems Ukrams sad sad Ukram 3mlj buvo kiek pamenu VAIKAMS bus MAZIAU nei Mlj nxxxx sad AR NE GEDA BLEDES GYVOLIAI Animalss sad Karocee TYLIUUU Pilu gramaa toliau ir BBD karocee tongue tongue

2318

As Begedis bet Mastyt Moku smile tongue O kaip jus Suda Malat nei Bisk nepavydziuu tongue big_smile big_smile

2319

Caffe Latte Karamelinio skonio) viena eurą kainuoja

2320

Shameless parašė:

Nu ka muzons groja tongue smile Apyniu likuciai is po vakar big_smile Atsigausiu varysu Viskerioka parsinest big_smile tongue Skanaus

Pas mane jau ir muzonas ir whiskey) blaivus nebunu