161

Re: Reikia patarimo

Andre пишет:

Apie lygias teises man kalbėti sudėtinga, nes tai toks įtartinas ir slidus reikalas, kuris kuo toliau, tuo labiau nukreiptas, mano manymu, prieš pačias moteris. Ir sugalvojo, ko gero, tai agresyvios feministės, kurios labiausiai nekentė laimingų kitų moterų smile
Bet tai kiekvienas ir kiekviena turi savo patirtį, savo supratimą ir savo norus.
Asmeniškai aš niekad gyvenime nesusidūriau su kokiu nors manęs, kaip moters žeminimu, skriaudimu ir pan. Kaip žmogaus - taip, be abejo. Ir dėl sunkumų santykiuose su vyrais - tai argi galima traktuoti, kad jie skaudino mane kaip moterį? Juk jeigu būčiau netradicinė pakraipos (tfu, tfu, tfu, man maniškė labai tinka ir patinka), tai lygiai taip pat skaudintų moteris smile
O vat dabar, vadinamųjų lygių galimybių laikais, kažkodėl vis gaunu pastabų, kad ne taip kalbu, ne taip galvoju, kad skatinu seksizmą. Ir tai man aiškina moterys!!! Nieko nesuprantu, kodėl jos nori atimti iš manęs galimybę būti moterimi...
bet dabar man jau ramiau - tai čia juk prastuomenė taip elgiasi smile ir forume prieš moteris nukreipti komentarai - irgi prastuomenės parašyti smile
Kaip sako,  Konstantinas, moterims įgimta šlietis prie aukštesnio lygio vyro smile
Taigi, dabar pagal komentaro apie moteris esmę labai lengva bus atskirti, kurie čia vyrai iš prastuomenės, o kurie iš aukštesnio lygio smile
Diena nepraėjo veltui, linkiu visiems puikios naujos savaitės smile

Siandienos moteru nr1 bruozas yra atsakomybes trukumas.

"mes moterys, mes nieko nedarom, tik per mus viskam zopa, bet cia ne mes kaltos, cia visi kiti arba niekas nekaltas bet krc mes tai nekalciausios (viena is dvieju prasme)

162

Taip, Jūs absoliučiai teisus, dėl visko kalta Jūsų mama

163

Andre пишет:

Arba mėnulio fazė.

164

del visko kalta Ieva

165 (2022-12-05 14:30 отредактировано Best In The World)

Andre пишет:

mano mama tradicine moteris, priesingai nei kitos moterys visuomeneje

166

sita visuomene juda link savo zlugimo bet ar mums tai turi rupeti?

167

Konstantinas пишет:

Jei ne mums, tai kam dar rupes?

168

Best In The World пишет:
Konstantinas пишет:

Tiems, kurie bus po jūsų.

169

Konstantinas пишет:

del visko kalta Ieva

Na ir kas toliau? :::034

170

Konstantinas пишет:

Nea...po mūsų nors ir tvanas big_smile

171

Best In The World пишет:
Konstantinas пишет:

Aš tai tikiuosi, kad tu išgelbėsi pasaulį...kas (!?) Jei ne TU ?

172

Laimutė пишет:

Jevgenijau, tuomet reikia paklausti vyrų, kodėl jie išviso veda, kuria šeimas, metasi gyventi kartu su partnere?  Jei su išankstiniu nusistatymų, kad vistiek bus išnaudotas ir paliktas, visvien tai daro...kas kaltas, kam tada skųstis, keikti moteris ir verkšleniti?
Tos moterys gal ir nepyksta, joms taspats kaip jas vadina. Jos atsikratė luzerio ir ieško kito... Arba gyvena vienos ramiai ir saugiai vyro paliktame gerbūvyje. Kaip jau minėta, tai individualūs atvejai ir to nereikia apibendrinant taikyti visoms ar visiems.

Tai o tu pasidomejai kiek vienisu mamu ir tevu dabar? Pasidomejai kiek apskritai vienisu zmoniu? Ne. Vat tau ir kitoms ponioms tik kre kre internete pamokslaut, o esmes nesuprast.
Na gi, juk pilna vos 20 sulaukusiu ir jau su vaikais be tu savo vyru/zmonu. Nuostabu tiesiog.
Yra naiviu vyru, kurie nepagalvoja apie visus santykiu galimus niuansus. Daznai tai baigiasi tuo, kad zmonems po to nusibosta viskas ir tada vienisas tevas ar vienisa mama, kuriems dar sunkiau kazka susirasti.
Faktai nereiskia verkslenima ir keikima. Vel gi, jus moterys kaip robotukes vienodai viska priimat kai negalit priimti kitos puses nuomones, tiesos.

Palauk, atsikrate luzerio cia to, kuris viska del santykiu dare, bet vos kas nutinka iskart reikia tada atsukti nugara ir vyra luzeriu isvadinti? Iseina, kad pateisinat bloga poelgi is moteru puses. Nes kas gi tas vyras, luzeris ir kojine jei susirgo, kokia nelaime, pasauline krize. Jei vyras ne supermenas ar kaip Elonas Muskas, tai jau viskas, luzeris.

Gyvena ramiai vienos vyro paliktame gerbuvyje? Jei ne vyras, tai gal ir gatveje jau butu. Bet vel gi, irodo, kad nesvarbu koks vyras kaip asmenybe, o ka gali suteikti, duoti, palikti moteriai.

173

Gražus vyrukas tas Jevgenijus, bet lb.piktazzz.

174

Laimute, čia patarimai mums iš išmintingų žmonių :
- Jei tave žmoguje kas nors erzina, būtina tuom žavėtis : PVZ. -Jis čiapsi valgydamas, tačiau labai gražus. (tai daryti be sarkazmo).
- Jei norisi barti ar kritikuoti - patylėk. ( sunkoka užduotis )
- Jei norisi pagirti - kalbėk.( dar sunkesnė )

175

Andre пишет:

- Jei tave žmoguje kas nors erzina, būtina tuom žavėtis : PVZ. -Jis čiapsi valgydamas, tačiau labai gražus. (tai daryti be sarkazmo).

- Jei esi moteris - virtuvej gyvenk

176

O vyras kur turi gyventi?

177

Ieva пишет:

Gražus vyrukas tas Jevgenijus, bet lb.piktazzz.

Ir gražus ir geras, ale tikrai... Pikčiurna. big_smile

178

Konstantinas пишет:

Garaže big_smile

179

Andre пишет:

Uuups... Aš dingau :::a57:::b15

180

Laimutė пишет:
Konstantinas пишет:

Garaže big_smile

Teisingai. O garažas - kitam miesto pakraštyje.