Re: Reikia patarimo
Apie lygias teises man kalbėti sudėtinga, nes tai toks įtartinas ir slidus reikalas, kuris kuo toliau, tuo labiau nukreiptas, mano manymu, prieš pačias moteris. Ir sugalvojo, ko gero, tai agresyvios feministės, kurios labiausiai nekentė laimingų kitų moterų
Bet tai kiekvienas ir kiekviena turi savo patirtį, savo supratimą ir savo norus.
Asmeniškai aš niekad gyvenime nesusidūriau su kokiu nors manęs, kaip moters žeminimu, skriaudimu ir pan. Kaip žmogaus - taip, be abejo. Ir dėl sunkumų santykiuose su vyrais - tai argi galima traktuoti, kad jie skaudino mane kaip moterį? Juk jeigu būčiau netradicinė pakraipos (tfu, tfu, tfu, man maniškė labai tinka ir patinka), tai lygiai taip pat skaudintų moteris
O vat dabar, vadinamųjų lygių galimybių laikais, kažkodėl vis gaunu pastabų, kad ne taip kalbu, ne taip galvoju, kad skatinu seksizmą. Ir tai man aiškina moterys!!! Nieko nesuprantu, kodėl jos nori atimti iš manęs galimybę būti moterimi...
bet dabar man jau ramiau - tai čia juk prastuomenė taip elgiasi ir forume prieš moteris nukreipti komentarai - irgi prastuomenės parašyti
Kaip sako, Konstantinas, moterims įgimta šlietis prie aukštesnio lygio vyro
Taigi, dabar pagal komentaro apie moteris esmę labai lengva bus atskirti, kurie čia vyrai iš prastuomenės, o kurie iš aukštesnio lygio
Diena nepraėjo veltui, linkiu visiems puikios naujos savaitės
Siandienos moteru nr1 bruozas yra atsakomybes trukumas.
"mes moterys, mes nieko nedarom, tik per mus viskam zopa, bet cia ne mes kaltos, cia visi kiti arba niekas nekaltas bet krc mes tai nekalciausios (viena is dvieju prasme)