Re: ar esi pakeles pries mewrgina ranka?
niu jop...man tj L.O.P.A.I baxurai kurie prisigere issilieja ant sawo paneliu...:():():():-O:-O:-O:O:P:P:P:P
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ar esi pakeles pries mewrgina ranka?
niu jop...man tj L.O.P.A.I baxurai kurie prisigere issilieja ant sawo paneliu...:():():():-O:-O:-O:O:P:P:P:P
kelti ranka pries moteri - nevyriska... fee!!!
vaikynas kuris yra pakeles ranka pries mergina yra ne vaikinas o skuduras,siuksle:[aciu devui man to neteko patirti,bet jei jau taip atsitiktu tai trenkciau atgal, jeigu sugebeciau:D
vaikynas kuris yra pakeles ranka pries mergina yra ne vaikinas o skuduras,siuksle:[aciu devui man to neteko patirti,bet jei jau taip atsitiktu tai trenkciau atgal, jeigu sugebeciau:D
Jei taip atsitiks,geriau netrenk,ziani kaip sakoma: Duok durniui kelia,jis vistiek jo neras.
O siaip tai is tikruju zema,gal tiem kurie taip elgiasi atrodo kad super,bet as nieko tokio cia nematau,kad ir vaikinui trenkt antausi.....kiokia is to nauda? Tipo kumsciais kas nors issisprendzia?? Nemanau,bet visokiu asilu pasitaiko ir geriau kad ju butu kuo maziau.
he he Lili matai kaip cia yra gyvenime visada kaupiasi sh diena is dienos ir viena diena tas visas susikaupes sh katilas sprogsta vat vat o to perpildymo kaltininkas ir gali but toji pana na as nesakau kad cia butinai pana bet laikyti savyje pykti yra negerai aiszq isreikst ji galima ir kitokiais budais bet reikia Ir vistiek nemanau kad uz dyka gauna aisq nekalbu apie tai kai buna bachuriukai pergere tada jau kaprizas gal kas ten zino . bet seip nemanau kad blaivus uz dyka duos ir seip ar taip kaip minejau geleles
tokios jus cia ginat nes savotiskai bandot sau uztikrint saugia ateiti
:D ne kitaip o ingridai tai tiek pasakysiu nereikia but lopei ir negausi
:D:D:D
Nius nzn uz ka reikia duot i galva Robertukai.....:D niekada nebuna vienas kaltas:) Uz isdavyste? Niu tai jei nepatinka palik kad asilu tave laiko,bet ne i galva:D Nu nesuprantu niekaip zinok:))))) Gryzus namo uzgaudysiu bahura su kita ir pulsiu duot antausi? Nius tikrai nea....:D:D:D Nebent pasakyciau : Labas brangusis,upsss nepyk kad sutrukdziau grysiu daiktu kai busi vienas,nusijuokciau ir iseiciau,nors aisku skaudu butu....bet eit save zeminti????? Plius moralinis smurtas skaudziau uz fizini;)
Ai beje dar RObke;:)))) cituoju:))))tokios jus cia ginat nes savotiskai bandot sau uztikrint saugia ateiti .......kokia dar ateiti? Trenke karta apsisukai ir nuejai su visam ir tegu uzsi....sa:D nes tokiem dovanot negalima,jei pakele karta tai tikrai pakels ir dar karta:)))) as gi ne bokso kriause:D:D:D kad mane kas dauzytu:) O jei jau taip man nutiktu.... blogiausiu atveju pas mane butu tik du atsakomieji smugiai.... antras per karsto dangti:D:D:D:D:D:D:D ( juokauju apie dangti;))
Cia reikejo tema kurti, Ar esi pakelusi pries vaikina dangti
Nius nea nesu:)))) bet pries tokius kurie kelia ranka pries mergina reiktu uzdaryt dangti o ne pakelti;)
mušti neteko (t.y. smūgiai ar perdėta fizinė jėga), bet ginantis teko sulaikyti už rankų ar nestipriai nustūmus tolyn pakelti balsą, kad būtų išvengta tolesnių grubių veixmų.
Pats tikrai nepateisinu smurto prieš moteris, bet neretai moterys per daug įsijaučia į tą vaidmenį, kad prieš jas negalima naudoti fizinės jėgos ir pradeda "draskyti akis" tokiais veixmais, kaip grubūs, įžeidžiantys žodžiai ar net fizinės jėgos panaudojimas.
O dėl to, kad moterys yra silpnoji lytis tai yra tik nusistovėjęs stereotipas (nesakau, kad moteris imtynėse nugalėtų vyrą, bet bent elementarus kontaktinių kovos menų išmanymas + truputis vyrų fiziologijos žinojimas įgalina merginą sugebėti nuokautuoti ar bent padaryti neveixnų tam tikram laikotarpiui vyrą). Raumenų masės santykiu gal jos ir silpnesnės, bet juk muštynėse ar konflikte ne viską lemią grubi jėga
man ziauru ,kaip pasakoje per telika ar per kur nor vyras uzmuse motery,gauja vaikinu sumuse mergina...ir t.t. man drauge pasakojo kajp jos pazystama ,sumuse jos vaikinas ir ta panele prarado vaikuty...ziauru...
seip vaikinai gal jus sawo nervus isliekit kitur ,o ne ant meginu...mergina pliaukstels per zanda...nu ir kas...juk vaikinaidaug skaudziau trenke...:=(
jei man taip mano vaikinas padarytu...:-O palikciau ji visam...ir nenoreciu su juo susitikti dar kada nors gyvenime :P:P
man ziauru ,kaip pasakoje per telika ar per kur nor vyras uzmuse motery,gauja vaikinu sumuse mergina...ir t.t. man drauge pasakojo kajp jos pazystama ,sumuse jos vaikinas ir ta panele prarado vaikuty...ziauru...
seip vaikinai gal jus sawo nervus isliekit kitur ,o ne ant meginu...mergina pliaukstels per zanda...nu ir kas...juk vaikinaidaug skaudziau trenke...:=(
jei man taip mano vaikinas padarytu...:-O palikciau ji visam...ir nenoreciu su juo susitikti dar kada nors gyvenime:P:P
aha man irgi ziauru ziuriu per telika rodo moteriske uzmuse savo vyra ar sugyventini , moteriske subade vyra konflikto metu ar dar uzvoze su kokia lenta ir visam laikui padare invalidu nera panasumu ??????????????????????
Lili o as ir nesakiau kad isdavyste ar kazkas cia tokio paprasciausia va kaip sake konstantinas perdaug drasios pasidaro ir akis pradeda draskyt o beje del to posakio trenke karta trenks ir kita tai tuo paciu tau pasakyciau bispridielinai viena uz kuri gavai bispridielinsi ir toliau delto vel gausi argi ne tiesa tu matai tik vaikino puse o paziurek is sono i save
ir seip yra tokiu vietu kurios itin erzina ir sukelia atoveiksmi kaip kad sprandas vyriskai giminei su delnu papliauksekit panickos gausit per snukuti greit
jei man taip mano vaikinas padarytu...:-O palikciau ji visam...ir nenoreciu su juo susitikti dar kada nors gyvenime:P:P
dabar taip sakai kai tau trenktu paliktum...netikiu jei mylesi ji galvosi na jis nesusivalde va kai kita karta trenks tikrai paliksiu trenks kita ir taip pasaka be galo...cia reikia tureti kasko tokio kd galetum palikti.kaip per Nomeda rodekad ja musa bet ji tebemyli ja nes galvoja kad to ji verta...
nemegstu vaikinu kurie gali viska musti vissus is eiles...o kur as gyvenu tokie tik klesti...gal tai visuomenes keliamas geras ivaizdis i mustines?koks skirtumas kas ka musa ir ka uzmuse...tik jei kas uzkliutu koki truputeli visuomenei pazistama zmogu tada visa Lietuva suskuptu uzjausti paguoti ....apgailetina visuomene....
man patinka mergynos kaip jus save statot i 1 vieta kad mes mergynos nelecemybe!!!! o kai jus provakuojat mus! kai jus pirmos keliat ranka !!! tai cia skaitot iprasta !!! as ne tikiu kad jus ne viena cia ne keliat ranka pries vaikina !!!! cia tik pora mergynu pripazino kad jo gal jos buvo kaltos !!!! o visos kitos cia suda mala kad tik foruma palaikit !!! ir parodit kokios mus geros o kokie jus blogi !!!!!
tu neaiskink kaip elgtis vaikinams o pati neprovokuok ir to isvengsi...;)
Chebra... cia jau nebe diskusija pasidare o vieni kitu kaltinimas..
ir tai tikrai nieko neishspres. Tiesiog pagalvokit (tai liecia tiek vaikinus tiek merginas) koks turetu buti zmogaus lygis kad jis trenktu... visi buname labai isiaudrine kai susipykstam... visi norim kazkur ishlieti ta savo blogaja energija bet islieti ja ant mylimo zmogau yra NE ISHEITIS !!!! ir isvis kas cia per pirmyksciai konfliktu sprendimo budai ??? nesusimastot kad galima ir kitaip ?
man patinka mergynos kaip jus save statot i 1 vieta kad mes mergynos nelecemybe!!!! o kai jus provakuojat mus! kai jus pirmos keliat ranka !!! tai cia skaitot iprasta !!! as ne tikiu kad jus ne viena cia ne keliat ranka pries vaikina !!!! cia tik pora mergynu pripazino kad jo gal jos buvo kaltos !!!! o visos kitos cia suda mala kad tik foruma palaikit !!! ir parodit kokios mus geros o kokie jus blogi !!!!!
Maladiec,tikra tiewsa parasei!
Pvz toks gryzta girtas diedas namo ir pradeda boba su girtu aiskintis erzint ir nevuot o jei dar ir nagus paleidzia tai tada nieko nuostabaus kad i ragus ivaziuoja isterija isjungdamas, poto kaltas ir t.t. aisku yra issimtis kai gatavas gryzes pats stroint pradeda...tada geriau milicijon skambint:)
taip Andriau pradeda aishkinitis o tada buitinis konfliktas ir kasnors subadytas guli ant zemes.. ir visiems gerai..
niekada negaleciau atleist vaikinui, pakelusiam ranka pries panele:)neswarbu kokia situacija tai bebutu.....
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ar esi pakeles pries mewrgina ranka?