Re: Strazdanos
Manau
bus geriau jeigu nieko ne darysi
nes paskiau bus dar blogiau
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Strazdanos
Manau
bus geriau jeigu nieko ne darysi
nes paskiau bus dar blogiau
Esu girdėjusi kad strazdanas naikina agurkų kaukė Draugė išbandė, sakė kad veikia bet ne idealiai
o as strazdanu neturiu, taciau man lb grazu. mano mama turi ir as jai pavydziu. juk tai taip grazu!! mergos, nenaikinkit ju!!!
turiu strazdanu:)
nepatinka.
as turiu strazdanu ir kazkap jos man netrukdo
o man pwz visai grazu...saulytes nubuciuotas veidukas...
Siaip strazdanas efektyviai saule panaikina, kai pasidegini ))) ~
bet nenaikinkit ju merginos susimildamos ! Jos juk tokios mielos ir kerincios !! Tai viena is zmogaus savybiu kuri atsiranda neprasyta ir yra laaabai zavi !!! Neprievartaukit savo graziuju veideliu:) Juk visa tai puosia... ~
auris,19 gerbiu tave uz tokius zodzius
auris,19 gerbiu tave uz tokius zodzius
em.. tik sakau ka manau ir jauciu:)))) nieko ypatingo...
pas mane ju yra, bet as nepergyvenu .. tegul sau gyvena .. L:DD
pas mane ju yra, bet as nepergyvenu .. tegul sau gyvena .. L:DD
saunuole...:)
man tai netgi grazu strazdaneles...:)
matyt kiekvienam savo jei ne kreivos kojos, tai bent jau strazdanos ant nosytes :D:D Mes juk merginos - kitaip nemokam :D:D
as ir siek tiek esu strazdanota, vasara tai ypatinagi isryskeja, bet tai cia nieko tokio, man grazu..
STRAZDANOS MADINGA!!!
o tiem zmonem kurie ju ne turi ka jem reikia daryti :?
man tai grazu strazdanos gal todel, kad pati neturiu, nzn. chia gal kaip panos visada tiesiaplaukes nori garbanotu plauku, o garbanotos - tiesiu
na geraj..... strazdanu netjuriu dawg ir nenjoriu tjureti...... kaj maza buwaw tjurejaw dawgiau strazdanu ir sakiaw kad kajp paaugsiu isioperuosiu kad ju nebutju....:DDDDdb tj tajp nebedarysiu...beto dawguma zmoniu bewejk wisiems strazdanos isryskeja wasara bet man kajp nekejsta jos pasimato tjik ziema:D:D:D:D:p:p
ir besuprantu ko cia parintis kai ant veido pamatai strasdanele...juk nice...
man tai grazu strazdanos gal todel, kad pati neturiu, nzn. chia gal kaip panos visada tiesiaplaukes nori garbanotu plauku, o garbanotos - tiesiu
del plauku, tai pritariu .. pati esu garbane ir vos ne kiekviena diena tiesinu plaukus ...
nu va, as pati sau nesugebu ishsitiesint. dazniausiai vargstu puse dienos, o po to isejus panos juokias kad chia "jau tiesus" plaukai kirpykloj kai istiesina, tai laiko iki pirmo plovimo
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Strazdanos