Re: Strazdanos
Manau
bus geriau jeigu nieko ne darysi
nes paskiau bus dar blogiau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Strazdanos
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Manau
bus geriau jeigu nieko ne darysi
nes paskiau bus dar blogiau
Esu girdėjusi kad strazdanas naikina agurkų kaukė Draugė išbandė, sakė kad veikia bet ne idealiai
o as strazdanu neturiu, taciau man lb grazu. mano mama turi ir as jai pavydziu. juk tai taip grazu!! mergos, nenaikinkit ju!!!
turiu strazdanu:)
nepatinka.
as turiu strazdanu ir kazkap jos man netrukdo
o man pwz visai grazu...saulytes nubuciuotas veidukas...
Siaip strazdanas efektyviai saule panaikina, kai pasidegini ))) ~
bet nenaikinkit ju merginos susimildamos ! Jos juk tokios mielos ir kerincios !! Tai viena is zmogaus savybiu kuri atsiranda neprasyta ir yra laaabai zavi !!! Neprievartaukit savo graziuju veideliu:) Juk visa tai puosia... ~
auris,19 gerbiu tave uz tokius zodzius
auris,19 gerbiu tave uz tokius zodzius
em.. tik sakau ka manau ir jauciu:)))) nieko ypatingo...
pas mane ju yra, bet as nepergyvenu .. tegul sau gyvena .. L:DD
pas mane ju yra, bet as nepergyvenu .. tegul sau gyvena .. L:DD
saunuole...:)
man tai netgi grazu strazdaneles...:)
matyt kiekvienam savo jei ne kreivos kojos, tai bent jau strazdanos ant nosytes :D:D Mes juk merginos - kitaip nemokam :D:D
as ir siek tiek esu strazdanota, vasara tai ypatinagi isryskeja, bet tai cia nieko tokio, man grazu..
STRAZDANOS MADINGA!!!
o tiem zmonem kurie ju ne turi ka jem reikia daryti :?
man tai grazu strazdanos gal todel, kad pati neturiu, nzn. chia gal kaip panos visada tiesiaplaukes nori garbanotu plauku, o garbanotos - tiesiu
na geraj..... strazdanu netjuriu dawg ir nenjoriu tjureti...... kaj maza buwaw tjurejaw dawgiau strazdanu ir sakiaw kad kajp paaugsiu isioperuosiu kad ju nebutju....:DDDDdb tj tajp nebedarysiu...beto dawguma zmoniu bewejk wisiems strazdanos isryskeja wasara bet man kajp nekejsta jos pasimato tjik ziema:D:D:D:D:p:p
ir besuprantu ko cia parintis kai ant veido pamatai strasdanele...juk nice...
man tai grazu strazdanos gal todel, kad pati neturiu, nzn. chia gal kaip panos visada tiesiaplaukes nori garbanotu plauku, o garbanotos - tiesiu
del plauku, tai pritariu .. pati esu garbane ir vos ne kiekviena diena tiesinu plaukus ...
nu va, as pati sau nesugebu ishsitiesint. dazniausiai vargstu puse dienos, o po to isejus panos juokias kad chia "jau tiesus" plaukai kirpykloj kai istiesina, tai laiko iki pirmo plovimo
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Strazdanos