Тема: Happy Hardcore, Rave ir HardDance
Ar kas nors šiais laikais dar klausosi tokių dalykų, kaip Happy Hardcore, Rave ir HardDance ar čia tik aš vienas tox atgyvena dinozauras pasilikau ??
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Happy Hardcore, Rave ir HardDance
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ar kas nors šiais laikais dar klausosi tokių dalykų, kaip Happy Hardcore, Rave ir HardDance ar čia tik aš vienas tox atgyvena dinozauras pasilikau ??
seip tai klausos ir gan nemazai zmoniu nzn kiek cia tokiu yra ieskok realiai tai klauso na as asmeniskai klausau hardstyle ir hardcore cia pagrindas o seip eina viskas na krc visas elektronikos zanras apimantis visus stilius jame
o iš kur muzono semiamės ar kokias inetines radijo stotis klausome ??
Pvz: aš iš www.di.fm
klausau gan dažnai Hardcore, HardDance ir dar kai norisi truput pailsėti nuo sunkaus ritmo tai klausome DeepHouse (bet čia jau offtopic).
p.s.Vat dabar plemba išgirdau tokio atlikėjo Cheda mixą labai "įmantriu" pavadinimu "MIX 4 (Hardcore Styles). GAlkas kur nors turite, nes nerandu niekur jo
hardbase.net radija o muzika tai is truecore.ru dalis yra o daugiau dc++ softas pagrinde olandu hubai . dar yra biski albumu http://xchannel.blogspot.com/ seip naujausia muzika yra is dc++ tavo atlikejo kazkaip negirdejes na galbut todel kad labiau hardstyle mane veza
Sveiki....siaip nesitikejau kad rasiu ir tokia tema...na as Happy Hardcore baigiu uzkrest dauguma savo draugu...apie tikraji CORE galiu pasakyt tikrai daug bet apibudinsiu keliais zodziais greitas niurus distortintas ir veza:-Dmazdaug taip....klausau jo jau tris metus ir manau klausysiu ir toliau kam nepatinka iseikit:-}:pp
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Happy Hardcore, Rave ir HardDance