Tema: Pirmas kartas......
Jusu pirmasis kartas..kokio amziaus?ar labai baisu ir t.t.?is anksto atsiprasau jei tokia tema buvo..:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas......
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jusu pirmasis kartas..kokio amziaus?ar labai baisu ir t.t.?is anksto atsiprasau jei tokia tema buvo..:)
18 metu. kas gali buti baisu, jei su mylimu zmogum. jei atsitiktinai su svetimu, tada sutinku gali buti baisu.
pirmas ar trecias koks skirtumas nereikia taip wisko sureiksminti:D
12
man tai 5 metai buvo su basliuku pasiremiau stovejo ir atsitiko :D:D:D
as ne apie toki baisuma.Na ar labai jaudinies, kaip ten kas ten. na gi pirmas kartas visdelto..
Roberati tai anskti vyru tapai
Na daug jau tokiu temu buvo:) Na, man kaip bernui tikrai nebuvo baisu, o del amziaus tai man ir mano panelei tada po 16 buvo:)
as cia naujoke o visas temas perzvelkt kazkaip labai jau daug..:) na na.. o vaikinam negali but baisu?
ne is vieno esu girdejus kad labai pries tai jaudinas, bijo nuvilt ir pan..
Na jaudulys, tai aisku yra:) BUna zmones bijo apsikvailint, ar dar ko nors, na bet jei tai su mylimu zmogum, tai manau, viskas pakankamai neblogai gaunas:) O, kad naujoke, tai nepasiteisinimas, desineje puseje yra paieska, parasiau "pirmas kartas" 4-5 temas rado:D
na va, net nemaciau:) dab zinosiu
dekuju
Visada prasom:)
aj Giedre nekreipk demesio vakar biski geriau
:D:D
as ne apie toki baisuma.Na ar labai jaudinies, kaip ten kas ten. na gi pirmas kartas visdelto..
aisku jaudinausi, ir dar kaip, taip smarkiai susijaudinau, kad net atsitiko TAI
buna buna
as tai nebijojau... nusispjoviau i tuos visus kitu pasakojimus apie ivairiausias stichines nelaimes pirmo karto metu ir patikek viskas buvo ne taip jau baisu
hmmm vaikina turejau nuo 15m o pirmas kartas buvo beveik 17m...nu nzn man baisu nemubo,vaikina mylejau tai nebuvo viskas seip..
suejus 16metu, baisu nebuvo, nes nesuvokiau ka darau ir su kuo
20, buvo baisu.
dar nebuvo )))
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas......