Tema: Pirmas kartas......
Jusu pirmasis kartas..kokio amziaus?ar labai baisu ir t.t.?is anksto atsiprasau jei tokia tema buvo..:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas......
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Jusu pirmasis kartas..kokio amziaus?ar labai baisu ir t.t.?is anksto atsiprasau jei tokia tema buvo..:)
18 metu. kas gali buti baisu, jei su mylimu zmogum. jei atsitiktinai su svetimu, tada sutinku gali buti baisu.
pirmas ar trecias koks skirtumas nereikia taip wisko sureiksminti:D
12
man tai 5 metai buvo su basliuku pasiremiau stovejo ir atsitiko
:D:D:D
as ne apie toki baisuma.Na ar labai jaudinies, kaip ten kas ten. na gi pirmas kartas visdelto..
Roberati tai anskti vyru tapai ![]()
Na daug jau tokiu temu buvo:) Na, man kaip bernui tikrai nebuvo baisu, o del amziaus tai man ir mano panelei tada po 16 buvo:)
as cia naujoke
o visas temas perzvelkt kazkaip labai jau daug..:) na na.. o vaikinam negali but baisu?
ne is vieno esu girdejus kad labai pries tai jaudinas, bijo nuvilt ir pan..
Na jaudulys, tai aisku yra:) BUna zmones bijo apsikvailint, ar dar ko nors, na bet jei tai su mylimu zmogum, tai manau, viskas pakankamai neblogai gaunas:) O, kad naujoke, tai nepasiteisinimas, desineje puseje yra paieska, parasiau "pirmas kartas" 4-5 temas rado:D
na va, net nemaciau:) dab zinosiu
dekuju ![]()
Visada prasom:)
aj Giedre nekreipk demesio vakar biski
geriau
:D:D
as ne apie toki baisuma.Na ar labai jaudinies, kaip ten kas ten. na gi pirmas kartas visdelto..
aisku jaudinausi, ir dar kaip, taip smarkiai susijaudinau, kad net atsitiko TAI
buna buna ![]()
as tai nebijojau... nusispjoviau i tuos visus kitu pasakojimus apie ivairiausias stichines nelaimes pirmo karto metu ir patikek viskas buvo ne taip jau baisu ![]()
hmmm vaikina turejau nuo 15m o pirmas kartas buvo beveik 17m...nu nzn man baisu nemubo,vaikina mylejau tai nebuvo viskas seip..
suejus 16metu, baisu nebuvo, nes nesuvokiau ka darau ir su kuo ![]()
20, buvo baisu.
dar nebuvo
)))
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Pirmas kartas......