You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → geri filmai-kokie?Kaip manot?
geri filmai yra siaubekai
Pritariu Paulinaj Pasisveciuokit www.youtube.com Ir Paieskokite GHOSTS
wa ten taj Ziawru Ziuret ...
Shirdis ikulnus Nurieda
Komedijos,siaubo;D
na cia jums 1
ir 2
geriausi tie filmai, kurie sukelia daug emociju,nesvarbu kokiu,,, isgascio ar beprotisko juoko... siaip kokiu susimastymu... zdz, filmas geras, jei paveike ziurova
Nijole pabandyk paziuret koki sovietini filma ar gabala apie Lenina LABAIII veikia ziurova nuluzti i spnus per pirmas desimt minuciu
man tai nerelus filmas OLDBOY na tikrai manau vertas demesio
Man tai patinka tie i kuriuos reikia isigilnti, kurie pakeicia mano pasauleziura, gaila, kad tokius filmus ant rankos pirstu suskaiciuot galima
Man tai patinka tie i kuriuos reikia isigilnti, kurie pakeicia mano pasauleziura, gaila, kad tokius filmus ant rankos pirstu suskaiciuot galima
parsisiusk OLDBOY pasikeis pasauleziura manau.. man tai pasikeite truputi
O tau patarciau paziuret Diarios de motocicleta, jei sugebetum angliskai rast
O tau patarciau paziuret Diarios de motocicleta, jei sugebetum angliskai rast
vaje ispaniskai ar italiskai ne zodzio nemoku
Linas, 18 wrote:O tau patarciau paziuret Diarios de motocicleta, jei sugebetum angliskai rast
Na as jy lietuviskai ziurejau Angliskas filmo pavadinimas The Motorcycle Diaries, manau kad paieskojes rasi ir angliskai arba rusiskai
Linas, 19 wrote:Linas, 18 wrote:O tau patarciau paziuret Diarios de motocicleta, jei sugebetum angliskai rast
Na as jy lietuviskai ziurejauAngliskas filmo pavadinimas The Motorcycle Diaries, manau kad paieskojes rasi ir angliskai arba rusiskai
cia tipo tas kur reklamuoja su niolu keidziu (mano nemegstamiausias veidas kino ekrane) ;D
Nea,su Nicolas Cage tai pigus holivudinis sh, cia vaidina Gael García Bernal, Rodrigo De la Serna ir tai praktiskai autobiografinis Ernesto Che Guevaros filmas, kadangi parasytas pagal jo ir jo keliones draugo dienorascius
Nea,su Nicolas Cage tai pigus holivudinis sh, cia vaidina Gael García Bernal, Rodrigo De la Serna ir tai praktiskai autobiografinis Ernesto Che Guevaros filmas, kadangi parasytas pagal jo ir jo keliones draugo dienorascius
na nzn nzn gal ir susilauks sitas filmas mano demesio jei as sumanysiu ji parsisiusti :-)
Jeigu pasiseks jy rasti Man pasiseke, nes turejau galimybe per snobo nakti paziuret
Jeigu pasiseks jy rasti
Man pasiseke, nes turejau galimybe per snobo nakti paziuret
> as tv tk ziniom ziureti naudoju bet ir tai kartais neverta nes jos nera objektyvios :V
>> bet siaip snobo kino vakarai yra totalus GERIS
Geras filmas apie masinas kuriuose turi but geros masinos.
Geras filmas turi prikaustyti demesi nuo pradzios iki galo...
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → geri filmai-kokie?Kaip manot?